Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava????

Ne da je zatisje na sajtu,nego je totalno prestala prodaja!!!! Sta je u pitanju? Ima li neko informaciju? Sve je puno robe,ponuda,novi clanovi,niske cene,a potraznja nikad gora???!!!
2018 05 28
I ja se pitam... :(
2018 05 28
Mislim da nas sve to zanima, bas je stalo sve :(
2018 05 28
a ja se pitam zasto niko ne odgovara na poruke danima a hoce da proda ? :')
2018 05 28
> DijanaTica: > a ja se pitam zasto niko ne odgovara na poruke danima a hoce da proda ? :') Bezobrazluk! Evo posalji meni, ja cu da ti odgovorim :') :') :')
2018 05 28
> *STARS*: > Ne da je zatisje na sajtu,nego je totalno prestala prodaja!!!! > Sta je u pitanju? > Ima li neko informaciju? > Sve je puno robe,ponuda,novi clanovi,niske cene,a potraznja nikad gora???!!! I ja se iscudjujem... Cak sam i temu otvorila i bejase raznih odgovora ali nikoga da resi enigmu :') Valjda je mnogo robe, sto na sajtu, sto po second-handovima, sto po radnjama, pa se ljudi prezasitili... A i kalkulisu oko postarina, Postexpress i ostale kurirske sluzbe deru :| Sve u svemu, snizih maksimalno cene na potpuno nove stvari, stavih licno preuzimanje na dve lokacije, a kupaca nema, nemaaa :,'(
2018 05 28
Evo ja i kupujem pomalo zadnjih dana, hajde i da kupujemo, ako nema kupaca, nema ni prodaje, a sajt izgleda posećuji samo prodavci :D :D :D jel ste probale na KP? Ja tamo često prodam poneki predmet...
2018 05 28
Ne znam koliko je ko dugo na ovom sajtu...Pa da pitamo stare clanice...da li je proslih godina u ovo vreme bilo ovakvo zatisje?..Sve mislim da se ljudi mozda spremaju za odmor ili lepo vreme pa ne razmisljaju o kupovini...nego o plazama,kaficima....Ja sam ponesto i kupila,a sve kao cekam nesto da prodam da bih opet nesto kupila ovde na mk.........U rubrici trazim svi traze razmene...niko da kaze trazim, pa bar do 300 din...nego iskljucivo razmena...Tako da mozda nema ni obrta love
2018 05 28
> DijanaTica: > a ja se pitam zasto niko ne odgovara na poruke danima a hoce da proda ? :') Eeeee,pogresnu osobu pitas,evo ja odmah odgovaram. Ko hoce da proda on je tu,a mozda je ta krpica prodata pa ne znaju sta da ti napisu. Ima i clanica koje nisu na sajtu od 2015,16...
2018 05 28
> my_sale_corner: > > DijanaTica: > > a ja se pitam zasto niko ne odgovara na poruke danima a hoce da proda ? :') > Bezobrazluk! Evo posalji meni, ja cu da ti odgovorim :') :') :') 😂😂😂😂😂😂👏
2018 05 28
Ja slabo sta nadjem da mi se svidja, i da mi treba. Ono sto nadjem, proda mi se ispred nosa :| :D
2018 05 28
> TinaKris: > Ja slabo sta nadjem da mi se svidja, i da mi treba. > Ono sto nadjem, proda mi se ispred nosa :| > :D Reci nam šta ti treba i šta ti se sviđa, da nabavimo :D
2018 05 28
> TinaKris: > Ja slabo sta nadjem da mi se svidja, i da mi treba. > Ono sto nadjem, proda mi se ispred nosa :| > :D Uh ja bogami ovde bas dosta stvari pronalazim :)
2018 05 28
Kod mene su cene niske , pa i na te niske dajem i do 50% pa opet slaba vajda 😂 A najgore sto vise nemam gde da odlazem taj visak stvari 😣
2018 05 28
Potraznja za robom je slabija nego inace, moram se sloziti sa clanicama, e sad, da li je razlog tome besparica, lepo vreme pa su ljudi vise napolju ili prevelika ponuda, ne znam, ali rekla bih da sve ima udela pomalo :)
2018 05 28
1 2 3 4 5