Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoc, ne preuzimaje paketa

Poslala sam clanici iz Novog Sada paket, nije ga preuzela, navodno joj je postarina bila 400 dinara, paket mi je vracen, kurir nema pojma o toj ceni nista, a paket mi je otvoren. Sta radti, ostaviti negativan utisak ili tuziti dalje za otvaranje i ne preuzimanje paketa
2018 05 29
Jel ste dobili adresnicu pri povracaju paketa ?
2018 05 29
> Beba7747: > Poslala sam clanici iz Novog Sada paket, nije ga preuzela, navodno joj je postarina bila 400 dinara, paket mi je vracen, kurir nema pojma o toj ceni nista, a paket mi je otvoren. Sta radti, ostaviti negativan utisak ili tuziti dalje za otvaranje i ne preuzimanje paketa Mozda je tolika postarina bila zbog tezine paketa plus prenos novca ako je bila i otkupnina paketa. A prvi put cujem da paket moze da se otvori a da se ne preuzme... :/
2018 05 29
Moze, ako zna postara. Samo mislim da u tom slučaju mora da potpise. > miaaa90: > > Beba7747: > > Poslala sam clanici iz Novog Sada paket, nije ga preuzela, navodno joj je postarina bila 400 dinara, paket mi je vracen, kurir nema pojma o toj ceni nista, a paket mi je otvoren. Sta radti, ostaviti negativan utisak ili tuziti dalje za otvaranje i ne preuzimanje paketa > Mozda je tolika postarina bila zbog tezine paketa plus prenos novca ako je bila i otkupnina paketa. > A prvi put cujem da paket moze da se otvori a da se ne preuzme... :/
2018 05 29
Kakvo otvarnje paketa, šta je sa vama? Izlagaće neko svoj posao zarad otvorenog paketa.. Zanimljivo.. Ja se pitam otkud poštarina 400??? Jer poslat paket sa otkupom ? Što niste pitali za poštarinu , ipak treba misliti i na kupca . Javite uvek članu poštarinu i pitajte za vreme do koliko da stigne.. Jer je slanje do 12 skuplje nego do 19... Pritom ako vam je uplaćivala post netom pošta onda je to još 90 din... Što se tiče toga što nije primila paket i negativne to je na vama... Na osnovu čega ste zaključili da je otvoren paket, jeste li proveravali putanju paketa njegovo prispeće ?
2018 05 29
Preko koje kurirske sluzbe ste slali? Postarina zavisi od vise faktora.. od tezine, otkupnine i vremena dostave.. ukoliko ste postom slali.. Za druge kurirske sluzbe nisam bas u toku.. Ukoliko Vam je vracen otvoren paket (sto mi je malo cudno) imate pravo da se zalite u posti.. Da je meni kurir doneo otvoren paket ja bih odmah reagovala.. A sto se tice clanice koja nije preuzela paket svkako ne postoji nikakvo opravdanje.. Ukoliko nije bila upoznata sa troskovima trebalo je da se raspita, pa da odluci da li ce pazariti ili ne, jer je sada tebi napravila bespotrebni trosak..
2018 05 29
> LoolaA: > Preko koje kurirske sluzbe ste slali? > Postarina zavisi od vise faktora.. od tezine, otkupnine i vremena dostave.. ukoliko ste postom slali.. > Za druge kurirske sluzbe nisam bas u toku.. > Ukoliko Vam je vracen otvoren paket (sto mi je malo cudno) imate pravo da se zalite u posti.. > Da je meni kurir doneo otvoren paket ja bih odmah reagovala.. > A sto se tice clanice koja nije preuzela paket svkako ne postoji nikakvo opravdanje.. > Ukoliko nije bila upoznata sa troskovima trebalo je da se raspita, pa da odluci da li ce pazariti ili ne, jer je sada tebi napravila bespotrebni trosak.. Tako je...
2018 05 29
> IrenaDoric: > Moze, ako zna postara. Samo mislim da u tom slučaju mora da potpise. > > miaaa90: > > > Beba7747: > > > Poslala sam clanici iz Novog Sada paket, nije ga preuzela, navodno joj je postarina bila 400 dinara, paket mi je vracen, kurir nema pojma o toj ceni nista, a paket mi je otvoren. Sta radti, ostaviti negativan utisak ili tuziti dalje za otvaranje i ne preuzimanje paketa > > Mozda je tolika postarina bila zbog tezine paketa plus prenos novca ako je bila i otkupnina paketa. > > A prvi put cujem da paket moze da se otvori a da se ne preuzme... :/ Moze ako zna postara ali to je protiv pravila sluzbe i mozete da prijavite da je paket otvarani oni bi trebalo da vam nadoknade stetu,ali ako niste to odmah uradili sada je tesko
2018 05 29
Pa znam da je otvoren jer sam ga poslala skorz lepo upakovano, a vracen je skorz otvoren, a pritom rancic je isti kao na slici, stvarno nije nikakva prevara u pitanju..
2018 05 29
Prvi put mi se ovo desilo, tata mi salje uvek sve, preko one sluzbe aks ja mislim da se zove, i kurir preko koga smo mi odavde slali je rekao da to ne sme da se radi, i da pozovemo i da se zalimo za to ko je tamo nOsio
2018 05 29
Ova clanica je u pitanju
2018 05 29
Šta tata nosio??? Otvoren paket ? U čemu je problem ovde , otvorenom paketu , tome što je kurir rekao ? Ili članici koja nije preuzela paket... Ja ne kapiram vraćen paket koji si poslala , znači članica ga nije preuzela u međuvremenu je vraćen otvoren .. Kurir je rekao da to ne sme da se radi... Šta je problem ? Jer u tom paketu to što si poslala? Ili je problem poštarina od 400din i nepreuzimanje paketa ? I pritom treba da prijaviš otvoren paket , posle koliko dana to misliš ?? To se radi u tom trenutku... Jbt ja ne kapiram o čemu pričaš zaista otvoren paket, rančić je isti , tata poslao itd..
2018 05 30
Kazem ti da sam poslala paket skorz spakovam, i vracen je skorz otvoren i kazu da clania nije htela da ga preuzme
2018 05 30
Nije ni bitno, resicu sama. hvala u svakom slucaju
2018 05 30
> Beba7747: > Nije ni bitno, resicu sama. hvala u svakom slucaju Po mom misljenju: Njoj negativna zbog nepreuzimanja paketa,nisi ti kriva sto ona narucuje nesto,a posle ne preuzima..To je cist bezobrazluk i nekultura..Drugo trazi ime tog kurira koji je dostavio njoj paket..i zali se na njega..Stvarno ne razumem narucivanje necega,a ne preuzmes..
2018 05 30
1 2 3 4