Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ZARA - fejk ZARA ?

Zara, H&M, silni brendovi pogotovo za torbe. Mada, imam H&M ceger(činu) i za nabavke je extra, tretiram ga kao megagigagrande kesu za na rame i volim, volim baš. Baš je shop bag. Drage dame, bolje no name koža nego fejk šta god a još fejk Zara, OMG, i to izmisliše, ali dobro, dođe sve sa godinama ;)
2018 05 31
Moje licno iskustvo sa torbama je, da osim da su kozne, ne traju dugo. Na primer kupila sam pre nekoliko godina Chsrles Vögele (dobra marka) i jedva su izdrzale dve godine. Jednostsvno na ivicama se gule. Isto sam prosla i sa dve David Jones torbe kupljene u butiku za skoro 4000 dinara. Obecala sam sebi vise nikad. Ima jako dobrih turskih torbi kod nas na buvljaku, negde sa, negde bez Zara i slicno. Traju isto 2-3 godine, ali svakako mi dosade nskon toga. Kupila sam jednu jeftinu Pazarsku preko fejsa, drzi se. Isto malo skuplji fake Givency i drzi se. Kinesko ne, nikako. Zara i slicne nisu neki kvalitet, tako da prvo cena, pa tek ostalo ne Kinesko. ☺
2018 05 31
Zarine torbe prosto prepoznajete prosto po dizajnu, oni imaju skuplje i jeftinije modele, ja imam par zarinih koznih torbi, koje nosim vec par godina i mrdnule nisu, a mislim da sve sto nije napravljeno od koze vec od skaja , i obradjeno sa onim crnim gumiranim ivicama sto se gule, ce vam kroz godinu dana propasti pa taman je kupili u uscu ili na buvljaku, a o Guess-ovim torbama koje su stvarno lepe ali vecinom od skaja, a kostaju boga oca da ne komentarisemo. Moje misljenje je da preskupo prodaju torbe koje su loseg kvaliteta, i sto napisa jedna clanica, zna se sta je torba,kozna, manule-mona, na rate , pa bolje i jedna vredna, nego dve od 4 000 koje nece docekati sledecu godinu.
2018 05 31
> MiciZara: > A Zara je kao neki brend a? Ne kapiram pomamu za Zarom, H&M , Guess i tim p.m markama .... Zna se manuel , mona torbe su kvalitetne ali imaju na žalost i jaku cenu .. Može se kupiti na rate jedna ali vredna .. Doca i Caprisa imaju prevelike cene a kože nema .. A što se tiče ovih sezonskih fake torba bitno je da vrše posao i da sa njom mogu u radnju i na pijacu... > Što bi u Zari davala 4500 za torbu kad je ta torba kod kineza 2500.. U Turskoj i manje košta .. Monu kupim na rate .. > Koje je marke manje je bitno.. Ja nosim torbe kožne , od skaja , skupe ili kineske bitno je da mi se svidi i da u nju može da stane "leba i uz leba" . Hoću reći bitno je da je velika , a da li je zara, china ili mona manje je bitno.. Da, ali budimo realni-Monine torbe su recimo toliko tetkaste da mi dodje da ih pitam da li su im dizajneri pomrli ili su se zagubili u '80.im i '90.im godinama proslog veka :') Zarine torbe traju tačno toliko koliko mi je potrebno da ih izgustiram i ćao. I pritom kupim dve po sezoni i menjam! ;) A da ne pričam o no name kožnim torbama donetim iz Turske koje su u stanju da prežive i nuklearnu katastrofu! Imam jednu uradjenu po Pradinom modelu koju sam donela pre 10 godina iz Istanbula, iscenjkala sam se za nju na Kapali čaršiji, platila je na kraju 20eura i još uvek je kao nova! Na kraju će me nadživeti torba, staviću je u testament kao nasledstvo hahaha.... :') :') :') :') :')
2018 05 31
Meni je jedini problem ako fejk neko uvaljuje kao original..to mi je zesci bezobrazluk...Sada ko kupi fejk znajuci da je fejk ,to mu je sto mu je...Toliko je sve to napredovalo da vise skoro da ne moze ni da se provali sta je fejk a sta original....A i na originalima cesto menjaju etikete..pa covek stvarno mora da zna....Imam jednu Lacost kosulju i dve majce..sve kupljene u njihovim radnjama i sve razlicite gornje etikete :/ Sa Diesel-om ista prica....Skoro sam jurila Starke da kupim i gledam etikete na patikama kod kuce da bi mogla da uporedim sa slikama na netu...Opet sve razlicite ,:) Generalno ko hoce da nosi fej neka nosi ,samo je glupo da se fejk placa po ceni originala
2018 05 31
> kekakeka: > > jelena2606: > > Nisam znala da postoji fejk Zara....Sem kada uzmete u ruku ,da li postoji neka razlika u etiketama?Ja samo tako kada nesto nisam sigurna trazim fotografiju etikete.... > Kopija je pun sajt, obicno su sa natpisom Zara na spoljasnjem delu torbe, unutra nikakva oznaka u vidu karakteristicne plocice ili etikete. Generalno ne kupujem Zarine stvari ovde na mk,ali svakako dobro je znati...I te kopije ,da li kazu da su kpije ili ih prodaju kao originale>
2018 05 31
> lokibg: > > MiciZara: > > A Zara je kao neki brend a? Ne kapiram pomamu za Zarom, H&M , Guess i tim p.m markama .... Zna se manuel , mona torbe su kvalitetne ali imaju na žalost i jaku cenu .. Može se kupiti na rate jedna ali vredna .. Doca i Caprisa imaju prevelike cene a kože nema .. A što se tiče ovih sezonskih fake torba bitno je da vrše posao i da sa njom mogu u radnju i na pijacu... > > Što bi u Zari davala 4500 za torbu kad je ta torba kod kineza 2500.. U Turskoj i manje košta .. Monu kupim na rate .. > > Koje je marke manje je bitno.. Ja nosim torbe kožne , od skaja , skupe ili kineske bitno je da mi se svidi i da u nju može da stane "leba i uz leba" . Hoću reći bitno je da je velika , a da li je zara, china ili mona manje je bitno.. > Da, ali budimo realni-Monine torbe su recimo toliko tetkaste da mi dodje da ih pitam da li su im dizajneri pomrli ili su se zagubili u '80.im i '90.im godinama proslog veka :') > Zarine torbe traju tačno toliko koliko mi je potrebno da ih izgustiram i ćao. I pritom kupim dve po sezoni i menjam! ;) > A da ne pričam o no name kožnim torbama donetim iz Turske koje su u stanju da prežive i nuklearnu katastrofu! Imam jednu uradjenu po Pradinom modelu koju sam donela pre 10 godina iz Istanbula, iscenjkala sam se za nju na Kapali čaršiji, platila je na kraju 20eura i još uvek je kao nova! Na kraju će me nadživeti torba, staviću je u testament kao nasledstvo hahaha.... :') :') :') :') :') Hahahahaha to je torba, batooooo. Ja inam par tih no name, neke od kože, neke od eko kože i nasledila sam ih :D nadživele su vlasnicu stvarno i još su kao nove :D
2018 05 31
> lokibg: > > MiciZara: > > A Zara je kao neki brend a? Ne kapiram pomamu za Zarom, H&M , Guess i tim p.m markama .... Zna se manuel , mona torbe su kvalitetne ali imaju na žalost i jaku cenu .. Može se kupiti na rate jedna ali vredna .. Doca i Caprisa imaju prevelike cene a kože nema .. A što se tiče ovih sezonskih fake torba bitno je da vrše posao i da sa njom mogu u radnju i na pijacu... > > Što bi u Zari davala 4500 za torbu kad je ta torba kod kineza 2500.. U Turskoj i manje košta .. Monu kupim na rate .. > > Koje je marke manje je bitno.. Ja nosim torbe kožne , od skaja , skupe ili kineske bitno je da mi se svidi i da u nju može da stane "leba i uz leba" . Hoću reći bitno je da je velika , a da li je zara, china ili mona manje je bitno.. > Da, ali budimo realni-Monine torbe su recimo toliko tetkaste da mi dodje da ih pitam da li su im dizajneri pomrli ili su se zagubili u '80.im i '90.im godinama proslog veka :') > Zarine torbe traju tačno toliko koliko mi je potrebno da ih izgustiram i ćao. I pritom kupim dve po sezoni i menjam! ;) > A da ne pričam o no name kožnim torbama donetim iz Turske koje su u stanju da prežive i nuklearnu katastrofu! Imam jednu uradjenu po Pradinom modelu koju sam donela pre 10 godina iz Istanbula, iscenjkala sam se za nju na Kapali čaršiji, platila je na kraju 20eura i još uvek je kao nova! Na kraju će me nadživeti torba, staviću je u testament kao nasledstvo hahaha.... :') :') :') :') :') Slažem se sa tobom za Turske torbe tj kožu... A mona ima nove kreatore i nove modele zadnjih par godina... I veruj mi da imaju moderne modele... Meni je bitno da je torba čvrsta i ako već nije kožna onda da je kvalitetno urađena... Dobila sam Doca torbu na poklon jako brzo joj se ručka odšila , a plaćena je dosta.. Opet sam u Grčkoj kupila ranac koji sam kasnije videla u kraju kod kineza i verovala ili ne tri godine ga nosim... U taj rančić mi stane sve pa čak svartim i na pijacu i 2-3 kg voća ponesem u njemu...😁😁
2018 05 31
Meni su Monine torbe strava, ali sam jos uvek u fazonu "merkam te, merkam" jer mi se trenutno ne daje veliki novac za torbe. Priznajem, ima tih koje lice na prastare modele, ali ima i ultramodernih, pa kome se sta svidi. Nedavno smo u jednoj slicnoj temi predlagale clanici povoljnije torbe, a kvalitetne, pa sam ja predlozila DJ marku koja se meni pokazala kao sjajna. Eto, nekom su se pokazale dobre, nekom, ne pa smatram da i od modela do modela zavisi.
2018 05 31
> kekakeka: > Nije neka marka Zara, ali za moj budzet i njen kvalitet mi je sasvim zadovoljavajuca. Plus mi modeli odgovaraju. Platim je oko 2200-2500 din i iznosam posteno. Štaviše, bas sam zadovoljna. > Kad smo vec kod kopija, dosta i Guessovih ima, a da pise original. Obratite paznju na postavu, etiketu na kojoj bude br modela (koji mozete izguglati i proveriti autenticnost) i karakteristicnu plocicu sa brendom najcesce kod unutrasnjeg dzepa. Ja kod nas jos nisam nalatela na guess divljak.doduse nisam ni trzila...a gornje etikete itekako su razlicite kod guess stvari
2018 05 31
> lokibg: > A imate i ceo jedan brend koji kopira Zaru, turski je i zove se Zaful! Jeste malo smešno, ali kod njih je recimo kvalitet odličan, čak su stvari daleko kvalitetnije nego Zarine a modeli prekopirani. Mislim da su im i unutrašnje etikete skoro pa iste hahahaa...... bukvalno sve iste stvari imaju, sto Loki kaze cak i kvalitetnije, imam par stvari i super su... ovde se takodje prodaju te stvari sa Zafula, i obavezno se u opisu naglasi KAO ZARINE ili "LIKE ZARA" ali tu ne shvatam poentu jer je Zara socijalna marka i ne razumem zasto necemu dizu cenu ako lici na neku krpicu iz Zare...
2018 06 05
1 2