Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li smo mi ostali bez admina ili....

Admin se sve redje pojavljuje na sajtu ,ne znam sta se desava . Vibratori ,bicevi ,kamagre ,vijagre ,Africke sljive ...itd. Jos malo pa ce se i ponude za erotske masaze i seks pojavljivati . Ne znam sta da kazem ,samo znam da je sajt otisao u vraziju mater.
2018 05 31
Vazno da admin redovno postavlja artikle dana na faceu, cini mi se da je admin odustao od sajta isto kao na autfit.me gde isti vise ne postoji i na kraju ce samo nestati kao i sajt kupoholicarke...
2018 05 31
Pa ja to pitanje postavim svaki put kada krene neka zlurada prica na nekom forumu..Gde je admin????..Cak sam i postavila pitanje da li je adminu ovaj sajt hobi odnosno upadne kada mu se hoce a u medjuvremenu je pekar lekar apotekar ili mu je ovo posao sa radnim vremenom? Meni bi bilo jako zao da ovaj sajt pukne...jer ako pocnu da ubacuju bojlere i wc solje...Izgubice smisao i postati kao kupujem prodajem
2018 05 31
> bloodytears: > Vazno da admin redovno postavlja artikle dana na faceu, cini mi se da je admin odustao od sajta isto kao na autfit.me gde isti vise ne postoji i na kraju ce samo nestati kao i sajt kupoholicarke... Pa ako su admin ili admini odustali, pa nisu nezamenljivi!!Ne znam ni kome se obratiti tacno oko problema vezanih za sajt,a da to nije admin ,posto je besmisleno
2018 05 31
Ja se isto pitam vec 20 dana, koliko cekam da mi ugasi profil, pa ako Visocanstvo ovim putem mozda vidi poruku moje malenkosti, bila bih zahvalna da me sto pre "odjavi" odavde. Do nekog boljeg vremena. Hvala.
2018 05 31
Gazde sajta su Litvanci ali oni bas i ne brigaju posebno oko MKRS .Ne znam kako je sa ostalim njihovim sajtovima u Hrvatskoj ,Bosni,Sloveniji itd. Sve u svemu ako je admin odustao , to treba da se resi na drugaciji nacin ,ne volsebnim nestajanjem . @bloodytears : Da, i ja vidim da na Fb . se izbacuju artikli dana samo ne znam cemu i kome .
2018 05 31
Resavajte, ja vam zelim svu srecu, nacini postoje, naravno, A MENI, ZENO- DEVOJKO, GASI PROFIL, AMAN !!!
2018 05 31
> TinaAdamovic: > Gazde sajta su Litvanci ali oni bas i ne brigaju posebno oko MKRS .Ne znam kako je sa ostalim njihovim sajtovima u Hrvatskoj ,Bosni,Sloveniji itd. > Sve u svemu ako je admin odustao , to treba da se resi na drugaciji nacin ,ne volsebnim nestajanjem . > @bloodytears : Da, i ja vidim da na Fb . se izbacuju artikli dana samo ne znam cemu i kome . Vidi .bez problema skidaju lovu za specijalne artikle....i uzimaju istu...Ne verujem da ih je bas briga,uzimaju oni profit ovde Ako znas tacno kome treba pisati
2018 05 31
> jelena2606: > > TinaAdamovic: > > Gazde sajta su Litvanci ali oni bas i ne brigaju posebno oko MKRS .Ne znam kako je sa ostalim njihovim sajtovima u Hrvatskoj ,Bosni,Sloveniji itd. > > Sve u svemu ako je admin odustao , to treba da se resi na drugaciji nacin ,ne volsebnim nestajanjem . > > @bloodytears : Da, i ja vidim da na Fb . se izbacuju artikli dana samo ne znam cemu i kome . > Vidi .bez problema skidaju lovu za specijalne artikle....i uzimaju istu...Ne verujem da ih je bas briga,uzimaju oni profit ovde Ako znas tacno kome treba pisati To jeste ali se treba isto tako pozabaviti i nekim drugim stvarima na primer ,osveziti sajt ,mnogi avatari se ne vide vec mesecima ,zatim obezbediti sajt u smislu prevaranata kao na ''kupujem -prodajem '' isl ..
2018 05 31
> TinaAdamovic: > > jelena2606: > > > TinaAdamovic: > > > Gazde sajta su Litvanci ali oni bas i ne brigaju posebno oko MKRS .Ne znam kako je sa ostalim njihovim sajtovima u Hrvatskoj ,Bosni,Sloveniji itd. > > > Sve u svemu ako je admin odustao , to treba da se resi na drugaciji nacin ,ne volsebnim nestajanjem . > > > @bloodytears : Da, i ja vidim da na Fb . se izbacuju artikli dana samo ne znam cemu i kome . > > Vidi .bez problema skidaju lovu za specijalne artikle....i uzimaju istu...Ne verujem da ih je bas briga,uzimaju oni profit ovde Ako znas tacno kome treba pisati > To jeste ali se treba isto tako pozabaviti i nekim drugim stvarima na primer ,osveziti sajt ,mnogi avatari se ne vide vec mesecima ,zatim obezbediti sajt u smislu prevaranata kao na ''kupujem -prodajem '' isl .. Što se tiče oglasa o masaži već su se pojavili 😂 Prevaranata na sve strane , na žalost prepuštene smo na milost i nemilost... Ja sam skoro videla neku članicu koja je ovde pomagala prevarenoj članici. , tj ona je i ranije pomagala na forumu.. Mislim da je nik Sporter ili tako nešto jbg zaboravila sam ... Pitam se ima li ona ovlašćenja i možemo li se njoj obratiti za pomoć mislim kome je potrebna već ???
2018 05 31
> TinaAdamovic: > Gazde sajta su Litvanci ali oni bas i ne brigaju posebno oko MKRS .Ne znam kako je sa ostalim njihovim sajtovima u Hrvatskoj ,Bosni,Sloveniji itd. > Sve u svemu ako je admin odustao , to treba da se resi na drugaciji nacin ,ne volsebnim nestajanjem . > @bloodytears : Da, i ja vidim da na Fb . se izbacuju artikli dana samo ne znam cemu i kome . U BiH ne postoji sajt, ima Tvoje krpice, ali nije isto.. za,Slo nznm..
2018 05 31
> TinaAdamovic: > > jelena2606: > > > TinaAdamovic: > > > Gazde sajta su Litvanci ali oni bas i ne brigaju posebno oko MKRS .Ne znam kako je sa ostalim njihovim sajtovima u Hrvatskoj ,Bosni,Sloveniji itd. > > > Sve u svemu ako je admin odustao , to treba da se resi na drugaciji nacin ,ne volsebnim nestajanjem . > > > @bloodytears : Da, i ja vidim da na Fb . se izbacuju artikli dana samo ne znam cemu i kome . > > Vidi .bez problema skidaju lovu za specijalne artikle....i uzimaju istu...Ne verujem da ih je bas briga,uzimaju oni profit ovde Ako znas tacno kome treba pisati > To jeste ali se treba isto tako pozabaviti i nekim drugim stvarima na primer ,osveziti sajt ,mnogi avatari se ne vide vec mesecima ,zatim obezbediti sajt u smislu prevaranata kao na ''kupujem -prodajem '' isl .. Naravno,slazem se ali admina nema.To smo vec utvrdili...na 100 foruma do sada...Pa onda koga zvati upomoc?Mora da postoji neko sem duha admina da se pozabavi time
2018 05 31
> MiciZara: > > TinaAdamovic: > > > jelena2606: > > > > TinaAdamovic: > > > > Gazde sajta su Litvanci ali oni bas i ne brigaju posebno oko MKRS .Ne znam kako je sa ostalim njihovim sajtovima u Hrvatskoj ,Bosni,Sloveniji itd. > > > > Sve u svemu ako je admin odustao , to treba da se resi na drugaciji nacin ,ne volsebnim nestajanjem . > > > > @bloodytears : Da, i ja vidim da na Fb . se izbacuju artikli dana samo ne znam cemu i kome . > > > Vidi .bez problema skidaju lovu za specijalne artikle....i uzimaju istu...Ne verujem da ih je bas briga,uzimaju oni profit ovde Ako znas tacno kome treba pisati > > To jeste ali se treba isto tako pozabaviti i nekim drugim stvarima na primer ,osveziti sajt ,mnogi avatari se ne vide vec mesecima ,zatim obezbediti sajt u smislu prevaranata kao na ''kupujem -prodajem '' isl .. > Što se tiče oglasa o masaži već su se pojavili 😂 > Prevaranata na sve strane , na žalost prepuštene smo na milost i nemilost... > Ja sam skoro videla neku članicu koja je ovde pomagala prevarenoj članici. , tj ona je i ranije pomagala na forumu.. Mislim da je nik Sporter ili tako nešto jbg zaboravila sam ... > Pitam se ima li ona ovlašćenja i možemo li se njoj obratiti za pomoć mislim kome je potrebna već ??? Mislim da ne bas sam joj postavila konkretna pitanja...Da li je admin indijansko bozanstvo kome se molimo onako u prazno da nam bude lakse ili stvarno postoji. I ne dobih odgovor
2018 05 31
> jelena2606: > > TinaAdamovic: > > > jelena2606: > > > > TinaAdamovic: > > > > Gazde sajta su Litvanci ali oni bas i ne brigaju posebno oko MKRS .Ne znam kako je sa ostalim njihovim sajtovima u Hrvatskoj ,Bosni,Sloveniji itd. > > > > Sve u svemu ako je admin odustao , to treba da se resi na drugaciji nacin ,ne volsebnim nestajanjem . > > > > @bloodytears : Da, i ja vidim da na Fb . se izbacuju artikli dana samo ne znam cemu i kome . > > > Vidi .bez problema skidaju lovu za specijalne artikle....i uzimaju istu...Ne verujem da ih je bas briga,uzimaju oni profit ovde Ako znas tacno kome treba pisati > > To jeste ali se treba isto tako pozabaviti i nekim drugim stvarima na primer ,osveziti sajt ,mnogi avatari se ne vide vec mesecima ,zatim obezbediti sajt u smislu prevaranata kao na ''kupujem -prodajem '' isl .. > Naravno,slazem se ali admina nema.To smo vec utvrdili...na 100 foruma do sada...Pa onda koga zvati upomoc?Mora da postoji neko sem duha admina da se pozabavi time Mislim da od toga da se sajt ba taj način obezbedi, nema ništa, jer je zamišljen kao sajt prvenstveno za ćaskanje o modi i reciklažu stvari, najviše razmenu, a ne stvaranje profita. A i čisto sumnjam, iskreno, da vlasnici žele da se bakžu steđivanhem sajta na taj način, prikupljanjem podataka, imali bi više pravnih peripetija i morali bi se ozbiljnije baviti sajtom. Jedino da neko od nas kupi domen, prijavi firmu i počne sam sa novim sajtom :D
2018 05 31
" Da li je admin indijansko bozanstvo kome se molimo onako u prazno da nam bude lakse ili stvarno postoji " :D :D :D
2018 05 31
1 2