Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ima li jos neko ovaj problem ?

Imam mnogo stvari koje bih prodala ,dosta sam cak i slikala ,ali mi se cini da cu 'prekriti' ove vec postavljene (tj.otici ce na drugu ,trecu ... stranu ) . Tako bih i promenila cene nekih ranije postavljenih stvari (ili dodala slike ,neke su iscezle ... ) ,ali opet necu da se nadju ispred skoro postavljenih Dodje mi da napravim jos profila i da sve razvrstam : Zimsko ,letnje ,jeftino ,firmirano ,obucu :")
2018 06 02
Samo sve postavi u određene foldere, i nema problema ;) Ko želi da kupi, svakako će pogledati celokupnu ponudu tvojih stvari :)
2018 06 02
To treba da platim onu posebnu opciju ? Necu. Ja polazim od sebe , ako na prvoj strani kod nekog vidim decju odecu ili krpice od pre tri sezone ,ja ne idem na druge stranice . :(
2018 06 02
Ne moraš, ako misliš na Promo artikle. Uzmeš Vip članstvo za 49din mesec dana, sama napraviš svoje iste-foldere na profilu i ređaš : letnje majice, zimske majice, dečje majice, muške majice, i sl. ;)
2018 06 02
TatCat, pa onda prvo izmeni stare pa dodaj nove. Pa ako neki stari želiš među novima, opet ga izmeniš i biće među novima. Ja sam postavila opet neke sezonske predmete koji su mi stajali od prošle godine, obrisala stare oglase i nešto se prodalo od toga. Računam, ako ga niko nije kupio godinu i više dana, neće ni sada, pa mi nije bilo žao da obnovim oglas. Imala sam 6 meseci VIP članstvo, nisam primetila da mi je poboljšalo prodaju, to je odlična opcija za one sa mnogo stranica predmeta. A nekad se prodaja desi časkom, nekad prođe dugo a par puta mi se desilo da se devojka javi i uzme više komada nečega što stoji baš dugo i čemu nije sezona. Pravilo je da nema pravila, mada atraktivan predmet sa atraktivnom cenom najbrže ode.
2018 06 03
..
2018 06 09