Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kuliranje poruka, nova moda?

Mislim da smo se svi tako ispalili po koji put! :D Ja sam nedavno pitala jednu clanicu za neku divnu malu torbicu, odgovorila mi je jednom i nikad vise. Posle sam joj napomenula da sam ozbiljan kupac, da ne pitam nista iz dosade, ali "cao", nikad vise ni reci... Kao sto su clanice komentarisale, verujem da je u pitanju reklama i nista vise..
2018 06 07
amm, ja sam se dogovarala sa jednom clanicom za razmenu, odlucila sam da se razmenim za predmet koji sam sklonila sa profila jer sam nekako emotivno vezana za taj predmet jer joj je samo to odgovaralo, a meni su predmeti u trenutku koje je nudila bili potrebni za neki festival, dogovorile smo licnu razmenu u beogradu spakovala sam predmet, bila tamo u odredjeno vreme, pozvala je i ona je rekla kao da nije otisla na posao bilo joj je lose, ali joj je zao sto me je ispalila i nadoknadice mi to, a pre toga je rekla da samo licna razmena moze, nema sice za postarinu i nema vremena da salje postom, a onda mi je preko fona rekla kako ce mi nadoknaditi to. Ja sam joj na sajtu opet poslala poruku, kao haj da posaljemo, ostavila podatke, rekla da i ona ostavi, medjutim nidje odgovora, a loguje se cesto na sajt... jos sam zelela i da kupim jednu od dve stvarcice ako vec ne zeli ramenu, ali opet nista, loguje se a ne odgovara evo vec dve nedelje. Fora je sto ima vise od 180 pozitivnih utisaka, ne zelim da ostavim negativnu jer ne zelim rasprave i sad i ja da dobijam negativne za gluposti. Ne vidim svrhu tome, ispalila me je za licno preuzimanje i rekla da ce mi nadoknaditi, pritom na poruke ne odgovara, festival je prosao i zao mi je sto nisam nosila to sto sam zacrtala.....
2018 06 07
O Boze, zar to ni obraza nema, neko je izdvojio vreme za to, makar da je ispala covek i rekla da je odustala, ne razumem kakvo je to zavlacenje? Uzas... :( > MeriliaGrej: > amm, ja sam se dogovarala sa jednom clanicom za razmenu, odlucila sam da se razmenim za predmet koji sam sklonila sa profila jer sam nekako emotivno vezana za taj predmet jer joj je samo to odgovaralo, a meni su predmeti u trenutku koje je nudila bili potrebni za neki festival, dogovorile smo licnu razmenu u beogradu spakovala sam predmet, bila tamo u odredjeno vreme, pozvala je i ona je rekla kao da nije otisla na posao bilo joj je lose, ali joj je zao sto me je ispalila i nadoknadice mi to, a pre toga je rekla da samo licna razmena moze, nema sice za postarinu i nema vremena da salje postom, a onda mi je preko fona rekla kako ce mi nadoknaditi to. Ja sam joj na sajtu opet poslala poruku, kao haj da posaljemo, ostavila podatke, rekla da i ona ostavi, medjutim nidje odgovora, a loguje se cesto na sajt... jos sam zelela i da kupim jednu od dve stvarcice ako vec ne zeli ramenu, ali opet nista, loguje se a ne odgovara evo vec dve nedelje. Fora je sto ima vise od 180 pozitivnih utisaka, ne zelim da ostavim negativnu jer ne zelim rasprave i sad i ja da dobijam negativne za gluposti. Ne vidim svrhu tome, ispalila me je za licno preuzimanje i rekla da ce mi nadoknaditi, pritom na poruke ne odgovara, festival je prosao i zao mi je sto nisam nosila to sto sam zacrtala..... :(
2018 06 07
Usla sam da vidim opet moju nesrecnu tuniku i prodata je odjednom nakon sedam dana izvidjanja :') :') :') o zivoteeeee
2018 06 08
Ja sam se dogovorala sa jednom clanicom, dala mi mere, resila da kupim, licno da preuzmem, rekla mi u kom delu grada zivi i nista. Nikad vise nije odgovorila. Vise puta sam imala iskustvo da kliknem zelim i nikad ne dobijem odgovor a clanica se loguje. Bezobrazluk.
2018 06 08
@MSlovenac Desilo mi se da pitam da kupim i članica ne odgovara uopšte i nakon par dana vidim prodato. Verovatno se već dogovorila sa nekim oko prodaje pre tebe, ali onda ne vidim problem da se napiše tipa, čekam uplatu, javiću ako se članica predomisli. Ja recimo nikad ne stavljam rezz u naslov, ali ako se neka druga članica javi, odgovorim joj da čekam uplatu ili potvrdu da je predmet stigao. Ovde retko ko ume da komunicira pa nastaju raznorazne gluposti i zabune.
2018 06 08
1 2