Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc SVIMA.. pogledajte ;)

🤣
2025 10 12
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Hvala na savetu!
2025 10 22
Hvala 🥰
2025 10 22
Hvala🤗
2025 10 23
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 *Koja poenta da uplatim 550 rsd da postavljam “neograniceno” oglase kada sajt ne fungcionise, tacnije treba mu ceo jedan dan da odgovorim nekome na poruku a tek ako postavljam oglas, pa tome nema kraja 😀
2025 10 27
Danima mi baguje sajt, ima li pomoci 😇
2025 10 27
> masha217: > Vec danima me to muci,sto na kompu sto na telefonu... :( Niti mogu lepo da postavim stvarcice niti mogu da ubacim u spisak zelja ono sto mi se svidja... :( > Jel neko iskopao sta je problem? Isto, asta mislite o placanju?
2025 11 30
Ne mogu da postavim predmet..uredno placeno clanstvo....
2026 01 10
Uredno placena pretplatana vip...ne mogu da nista postavim.
2026 01 10
Sajt konstantno brise predmete, postavila sam svoje slike, tacan opis, tacne tagove i on ih brise non stop... Iako placam clanarinu od 550din. Ne ubaci ih u neaktivne predmete vec moram opet da ih kacim. Na 30 predmeta obrise 15ak...
2026 01 10
Takodje nakon sto mi neko napise poruku za neki predmet, on nestane. Par puta samo su predmeti stavljeni u neaktivne, medjutim cim ih vratim svi lajkovi sa njih su obrisani. Juce i danas sajt ne radi pa ne mogu da posaljem ni slike obrisanog predmeta u inboxu (nece da se upload-uju) niti da postavim bilo koji predmet. Uredno placam clanarinu i uz ovakav rad sajta to se iskreno ni ne isplati.
2026 01 10
🥰
2026 01 11
Nista ne radi. Uvek blokira.
2026 01 11
Ne mogu ništa da postavim. Uredno Plaćeno članstvo.
2026 01 11
meni ne radi i dalje,sa kompa radim nece upload slika u oglase niti upload u inbox kupcima koji traze dodatne slike
2026 01 14
1 2 ... 88 89 90 91 92