Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc SVIMA.. pogledajte ;)

Uplatila sam 160 din , ali i dalje ne mogu da postavljam oglase. Poslala sam mail korisničkoj službi, ali nisam dobila odgovor. Da li imate neki savet ? Da li uopšte postoji korisnička služba na ovom sajtu ili treba da se svi isključimo sa njega ?
2026 04 09
> LoolaA: > Nema na cemu :) > Ja sada ulazim ponovo, kad ono opet sve baguje :/ > Izgleda da cu morati da komentarisem po temama pri svakom logovanju x-) Evo i ja da ostavim komentar mozda uspem da postavim slike brze.
2026 04 24
Hvala
2026 04 24
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 snsjdj
2026 04 27
Da li možda neko zna na koji način mogu da otkažem pretplatu sa sajta? Već dva meseca mi skidaju novac, a na sajtu ne mogu da otkažem pretplatu niti da izmenim način plaćanja. Molim Vas za pomoć
pre 25 dana, 23:15
> Zorica992: > > LoolaA: > > Nema na cemu :) > > Ja sada ulazim ponovo, kad ono opet sve baguje :/ > > Izgleda da cu morati da komentarisem po temama pri svakom logovanju x-) Takođe!😏
pre 22 dana, 05:42
1 2 ... 90 91 92