Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Nije mi jasno...

Slazem se sa vama u potpunosti. I ja sam prestala skoro potpuno da kupujem nove stvari od kada sam krenula da kupujem ovde. Sta god da mi je do sada zatrebalo, ja sam nasla. Da ne pricam o tome koliko sam divnih i ljubaznih clanica upoznala ovde. Ja jako tesko u buticima pronadjem nesto sto mi se svidi, jer ne pratim modu bas preterano i imam neki svoj stil, tako da je otkrice krpica pre nekoliko godina za mene bilo savrsenstvo. Sa druge strane sminku recimo ne mogu da kupujem koriscenu. Ne znam kakav stav imate po tom pitanju? Gledala sam skoro na youtube-u video gde su radili istrazivanje koliko bakterija imaju testeri u raznim velikim objektima (npr Sephora mi je zaparala usi), od tada ne mogu nista sto je neko koristio od sminke da koristim jer mi se zgadio zivot 😐
2018 06 10
Znate kako kada cujem da mi neko kaze "Novo je novo"..kazem toj osobi"Da li bi pre kupio novog Juga ili polovnog BMW-a"...Svaki put se zagrcnu kod odgovora
2018 06 10
> jelena2606: > Znate kako kada vidim da mi neko kaze "Novo je novo"..kazem toj osobi.."Da li bi pre kupio novog Juga ili polovnog BMW-a"...Svaki put se zagrcnu kod odgovora ,:) ,:) 😅😅😅
2018 06 10
Hahaha , posteno jelena2606 ... :D :D :D ... A sto se tice sminke , to da , ipak je malo drugacije .. :| .
2018 06 10
Pa ja sam se često šminkala kod profi šminkerke, pa eto, koliko njih našminka iz tog koferčeta i nikome ništa :) neko je osetljiviji vrvtno neko ne
2018 06 10
Najodvratnije mi je kada vidim tragove pudera na garderobi u radnji,da mi se ne znam koliko dopada,a da je pritom poslednja u mojoj veličini,nikada je ne bih probala,još manje kupila.A mirisi znoja su posebna prica.
2018 06 10
Ne znam za gadjenje, ali ja iskreno, ako je stvar lepa, nije bitno ko ju je nosio. Ako izgleda novo i ne izgleda noseno, ocuvana znaci, zar je bitno sto polovna? To za hranu..... Radila sam praksu u disu, ljudi necete verovati, magacin im je pun misomora, mrtvi pacovi na sve strane. Kad je bila nabavka robe, stigao je sleper PUN RASPALIH, PUKLIH, IZMRLJANIH LUBENICA. ooooo cemu pricamooo. Higijena im je apsoluuuutna 0. A opet neke ce otrcati u prodavnicu da kupe jer je tamo kao provereno, STA JE PROVERENO? onaj secer tamo, one papirnate kese, to je sve u fazi raspadanja, koliko samo otpisa i rashoda oni u jednom danu imaju, a ja sam sve to morala da zavodim u dnevnik i pamtim i onda da odgovaram to u skoli.... Isto tako i sa buticima, znam jednu zenu koja je drzala butik bas u mom naselju blizu, mislim zatvoren je vec godinama, ali njoj su isli misevi po radnji, verovatno spavali po odeci, i po neka stvar je cak bila i izgrizena, a opet onda je imala kupce i svi bi radije kupili kod nje jer je to ipak butik. Na pijaci znam neke ljude, koji su kucni prijatelji sa mojim roditeljima, i oni zaista imaju nekoga u inostranstvu i pokrenuli su taj vid posla.... Cuvaju lepo stvari, slozene, samo prostorija za stvari, sve je uredno, nigde prasine, nista. Jednosatvno prodaju na takvim mestima gde ce retko ko kupiti, a stvari su im moderne. Razumem nema svako novca da iznajmi ili kupi objekat u kome ce prodavati, a da ta prodaja ne ide, to je opet mac sa dve ostrice. Posto sam iz Panceva, kao sto verovatno svi znate mi imamo onaj cuveni SAARI BUVLJAK..... tamo moze da se nadje i ono sto nigde drugde nema. Dosla je jedna zena, nije romkinja, realno, lepa je, mlada... Donela je 3 dzaka stvari, ja gledam, postavlja ona tezgu, a fora nije ni imala tezgu vec je postavila razne stvari ispod, da ne stoje na zemlji, i kad je pocela da vadi stvari, stavila je cenu sve po 100din....
2018 06 10
Ja sam bila radoznala ipak, bila sam tu blizu sa drustvom prodavali kante xD i kao idem malo da vidim kad je vec raspakovala sve i to..... LJUDI NISTE SVESNI KAKVE STVARI JE PRODAVALA ZA TAKO SMESNU CENU, JA POGLEDALA SVE ETIKETE, BUUUKVALNO SVE, ZASTO KIKIRIKI KOSULJA, NOVA BUKVALNO 100DIN, o d u s e v i l a sam se. Ja sam sacekala da eto zaradimo nesto pa da kupim nesto, greota bilo je predobrih stvari bas u mom fazonu.... DOK MALO KASNIJE, NEEEEMA, ceeela ona gomila bukvalno nestala u roku od 2h...... Ima mnogo zena koje se veoma moderno oblace, a sve kupe po tipa 100din i manje na buvljaku... Nemam nista ni protiv toga da eto ja nesto kupim na buvljaku, ma od koga, samo da je lepo i da se meni svidja. STO SE GADJENJA TICE, smatram da clanice koje se "gaade" i "zgrozavaju" na polovne "dronjce" ne znam sta bi trazile ovde, ovo je sajt polovne robe koliko sam do sada shvatila.... U koliko zele novu "proverenu" odecu, neka idu u butike i neka kupe, ipak neke cene se ovde i ne razlikuju bas od cena u butiku... Ne kazem za sve, ima prelepih stvari po smesnim cenama, ali se ja uzasavam clanova koji ovde dodju da bi se "gadili" polovne robe.... zar nismo zbog licno nase odece ovde, koje smo nekada nosile i vise ne mozemo ili vise nam se ne svidja i nismo u tom fazonu? Mislim zaista... IZVINJAVAM SE NA OVOM ROMANU :") 10:18 je, ne znam ko kada ide na spavanje, ali zelim vam laku noc <3
2018 06 10
i izvinite sto je u dve poruke, to je sve bila jedna, samo sam morala sam da razdvojim u dve jer je bila predugacka :D
2018 06 10
Samo da naglasim, jer sam previdela, ya nisam na ovom sajtu čitala o tom gađenju na polovno, već na nekim drugim forumima, koje ne bih da reklamiram, gye se žene, uglavnom, zgrožavaju na polovno, na ,,ljude bez trunke stila u gradskom prevozu'' i devojaka koje nemaju para, pa nose farmerke i majice (?), pa bar izgledaju ,,pristojno, iako nimalo elegantno i bez trunke stila'' ma, da čovek ne poveruje šta sve današnje ,,emancipovane dame'' mogu da iskonstruišu u svojim pametnim glavicama
2018 06 11
Neki second hand ih potplatio :D sad ga preteraše i oni. Sve se to pere :D
2018 06 11
Ne treba ići ni u kakve krajnosti, samo što bi Loki rekla: nazovimo stvari pravim imenom :D
2018 06 11
Dodala bih jos jednu stvar vezano za polovno....Necu, NEEEEEECU da me u Dexy Co shishaju kao ovcu samo zato sto sam slaba na klince! Pobogu, oni Bey Blejdovi koji su kod Kineza 150, 250 i najskuplji 450din kostaju 2.500, 3.500 i slicno!!!!! Ali zato juce na pijaci kod Cige kupila sam 5 originalnih Bakugana za ukupno 200din. Dosla kuci, oprala pa malo ubacila u Asepsol i kao novi! Poneli ih u parkic i bili glavne face posto niko nema takve!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) ;) ;) ;)
2018 06 11
Extra! Da, Dexy Co dere, meni brat radi tamo i ima 20% popusta+ sve što ne prodaju ostane par komada, mogu da nose kući, pa zbog njega imamo pola radnje kuži, on joj samo nešto dovlači :D ja , lično, nikad im dinara ne bih dala
2018 06 11
Zabranila mi je drugarica da njenoj deci kupujem poklone u toj radnji :) Kad sam joj rekla gde sam kupila, pola sata mi je drzala predavanje, zasto ne treba da idem u Dexy Co :')
2018 06 11