Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koja je svrha podforuma TRAZIM

Ajde ako iman nekog pametnog ko je razresio ovu misteriju neka mi pojasni 😂😂😂 Ovo sto se smejem smejem se od muke . Po ko zna koji put otvaram temu da trazim nesto. Ajde kad trazim za sebe pa zene posalju sve i svasta sto nema ni veze sa tim ucutim nije svaciji ukus isti i ne moze neko da gata sta sam ja zelela Ali aman zene ako trazim za dete od 9 god.vel.152 a vi mi saljete L,XL,XXL i ostalo 😲 pa pitam se zaista da li su pojedine realne i normalne. Pa nemam kuci slona od 9 godina nego dete,devojcicu od 9 godina kojoj cu od haljine u L vel.napraviti tri od te vase jedne. E stvarno jesam prsla sad. Ajde necu jos da zatvaram temu da vidim kakvih ce jos bisera biti tamo 😡😡😡
2018 06 11
Ja sam vam poslala xs i xxs...Ako sam razumela ,apsolutno na etiketi mora da pise 152??
2018 06 11
> jelena2606: > Ja sam vam poslala xs i xxs...Ako sam razumela ,apsolutno na etiketi mora da pise 152?? Joj nisam mislila na vas 😔 haljinice su divne samo ako se cerkici svide. Ali one na koje sam mislila su se same pronasle pa pobrisale poruke iz teme
2018 06 11
To se zove reklama. Salju u nadi da ce se i vama nesto dopasti. Isto kao kod popusta. Dnevno dva puta objave da su ubacene nove stvari a zapravo isto kao pre tri dana.
2018 06 11
Znam ja sve to ali bas toliko da neko nema obzira ne razumem. Niti cak ni ja ne nosim L i XL 😂😂😂 pa dzabe sve i da mi se dopadne
2018 06 11
Pa stvarno nema smisla ali ima nas svakakvih. Cisto iz sale, ja vam nudim mantil na mom profilu. Bar je 152. ;) ;) ;)
2018 06 11
> ElenaPt: > > jelena2606: > > Ja sam vam poslala xs i xxs...Ako sam razumela ,apsolutno na etiketi mora da pise 152?? > Joj nisam mislila na vas 😔 haljinice su divne samo ako se cerkici svide. > Ali one na koje sam mislila su se same pronasle pa pobrisale poruke iz teme :') :') :')
2018 06 11
> AppleRed: > Pa stvarno nema smisla ali ima nas svakakvih. Cisto iz sale, ja vam nudim mantil na mom profilu. Bar je 152. ;) ;) ;) Doci ce i to na red tamo na jesen 😁. Treba nam svakako. Za sada cemo se zadrzati na haljinicama,nadam se 😂😂
2018 06 11
Kako vreme izgleda, hocete. :) :) :)
2018 06 11
Ja sam jednom prilikom trazila haljinicu *za devojcicu od 10god* , a nudilo mi se sve i svasta, Korset haljine i td, sacuvaj boze. (zamislite dete od 10godina u tim haljiinama) Mislim da vecina ne cita sta trazimo detaljno. To vide pise haljina i nude sve sto im pod ruku pande. Cast izuzecima :D A kao sto svi znamo to su samo reklame. Takodje kada nesto trazim iskljucivo za RAZMENU, sve ponude su u fazonu ''Nije za razmenu ali jakoooo povoljno'' :D :D :D
2018 06 11
E, taman kad pomislimo da se dostigao vrhunac u budalaštinama pojavi se nova :') :') :')
2018 06 11
Bas tako. Zato ja sa razlogom naglasavam recimo vel.152 Sto kod pojedinih komada garderobe apsolutno nije identicno XXS vel.za odrasle alo ocigledno niko to ne razume. Mozda jesu identicne mere ali kroj nikako. Detr od 9 godina nema grudi dok si haljine za odrasle u bilo kojoj velicini krojene tako da ima prostora i za grudi. Ili kad trazim pantalone za dete u toj velicini. Vel.152 je radjena po visini deteta ne po kilazi,mnogi ni ne znaju koja je vel.152 dok je XS vel.za odrasle radjena po visini i kilazi za odrasle. Eto toliko o tome zasto insistiram iskljucivo na decijim velicinama za dete od 9 godina. Za slucaj da se neko nadje prozvanim ovde. Ali mi je vise stvarno pukao film. Nadam se da se nece naci neko pametan ko ce mi reci da je isto jer sam zavrsila skolu za dizajn pa ne bih bas ovde prenosila gradivo uceno tolike godine i davila sa time. A jos veci su mi biser pojedine koje napisu ima kod mene i onda ja tako udjem i nadi da ima i vidim 150 stranica na profilu medju kojima jedva nadjem tu jednu jedinu koje ima 😂😂😂
2018 06 11
Nego na zalost nije tako samo ovde. Eno na FB na grupi jednoj otvorih post iste sadrzine koliko tamo ima bisera tek 😂😂😂 Kombinezon nakacen na lutku koja ima grudi bar 85C korpe i nudi mi to za dete 😂😂😂 Decijo modeli u toj velicini koju trazim nikako ne mogu stati na lutku za garderobu za odrasle 😡😡
2018 06 11
Al sam zato ja stajala u 164, do pre neki mesec. Sad sam na korak od M, a nisam trudna :').
2018 06 11
Nema tu misterije mnogima sluzi za reklamiranje u oba slucaja, i kada nude i kada traze.
2018 06 11