Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Auu skuplja polovna majca od nove..Pa sta je zlatna

:D uzas gledam majce i skuplje su nosene nego nove...Pitam se dali su zlatne bog te mazo :D :D Naletim na neke koje su nosene pre kozna koliko godina i cena 699,700 din uzas..Ja razumem svi mi jocemo da zaradimo ali preteruju bre...Bila sam u lc waikiju na snizenju majce zenske crok top i td po 460,500 dinara da biras bre..I ne samo majce sve je bre ovde skupo budite malo realni Cuj marka izvikano vise, al ajde mora se naglasi p...s majca 600 din moja baba nosila pre sto godina
2018 06 13
Očigledno što skuplje veće interesovsnje. Moje krpice su baš baš očuvane, neke nove, neke sa etiketom ,a cene su stvarno simbolične pa svejedno niko ne pita.
2018 06 13
Da Ali nemora da znaci ako je jeftinije da je losije od onog skupljeg..Neznam zasto se neki vode time to nije tacno
2018 06 13
Haha da to ni meni nije jasno.. Neke kineske vidim da su i po 1000din :) A kod kineza su takve 350,400. Pa cak i New Yorkee po 700din a sad na rasprodaji nove po toj ceni jos i postarina :)) Mene to isto cudi jako ali eto pogledam nasmejem se i to je to :) Realna cena na Krpicama za prosecne marke majica po meni je ok 300din za obicnu majicu pamucnu jer ce sa postarinom izaci 500din,treba i to imati u vidu. Takodje kad je kraj sezone po trznim centrima au majice 300din tako da..
2018 06 13
Zanimljivo je da apsolutno ne postoji pravilo da li je neki predmet interesantniji kada je skuplji ili jeftiniji. Nemam utisak da prodaja drastično raste ni sa snižavanjem cena na minimum. Nekada bude sumnjivo ako je predmet "jeftin"- sigurno mu nešto fali....
2018 06 13
> Marylin: > Haha da to ni meni nije jasno.. Neke kineske vidim da su i po 1000din :) A kod kineza su takve 350,400. Pa cak i New Yorkee po 700din a sad na rasprodaji nove po toj ceni jos i postarina :)) > Mene to isto cudi jako ali eto pogledam nasmejem se i to je to :) > Realna cena na Krpicama za prosecne marke majica po meni je ok 300din za obicnu majicu pamucnu jer ce sa postarinom izaci 500din,treba i to imati u vidu. Takodje kad je kraj sezone po trznim centrima au majice 300din tako da.. Neko ovde mislim da smo ovce za sisanje...Ali oma ko kupi nije upucen u cene i td i sta ce svidi mu se i kupi sa ptt kupi dve bre..
2018 06 13
Ja nudim čak tri za 1000, i nisu Kineske... A svega ovde se nagledah.. Neki dan sam prodala devojci nekoj dve maje za šesto dinara , bolje i da spustim cenu nego da mi stoje u ormanu. Mrzi me da objavljujem prepisku članice koja je htela razmenu za njene kako kaže kvalitetne stvari .. Morala sam je napičiti pošto kod mene nema takvog kvaliteta u rangu sa njenim..😎 A prodaje ...neću dalje... Rekoh joj da ribama sa takvim stavom ne bi prodala ni za pare... Devojka je stavila cene kao da sam u butiku pritom kaže ne bi od mene ni kupila ni za 20 din.. Pitah je što tražiš onda razmenu ??? I tako svega ovde ima a cene kao da smo u sred Noventa Italy tržnog centra ..
2018 06 13
Dosta je polemike oko toga ..Ja sam u problemu kada treba da formiram cenu .Hocu da bude pristupacno,a sa druge strane...se pitam kada nesto prodam da li ja mogu ovde da nadjem nesto slicnog kvaliteta i ranga za iste pare...,a opet necu ni da mi stoji u ormanu...Nije lako formirati cenu definitivno
2018 06 13
Ja recimo sad imam problem gde su mi sve stvari po 150 dinara na profilu jer mi je bas hitno da ih prodam, i devojke verovatno misle da je tu nesto mutno bas zbog tih koje su nabile cenu za majicu 1000 i vise dinara. Tako da, sto bi se reklo, svaka roba ima kupca 😉
2018 06 13
Bas tako Ma kako god okrenemo dal spustimo cenu ili podignemo mislim da nam je isto. Stvari po nizoj ceni nisu nista losije od ovih sto su skuplje..kod mene ima novih ili jednom nosene, ali su jeftine...Ja se nekako vodim time sto jeftinije pre se proda...Zar nije tako?
2018 06 13
> sladja014: > Bas tako > Ma kako god okrenemo dal spustimo cenu ili podignemo mislim da nam je isto. > Stvari po nizoj ceni nisu nista losije od ovih sto su skuplje..kod mene ima novih ili jednom nosene, ali su jeftine...Ja se nekako vodim time sto jeftinije pre se proda...Zar nije tako? Tako je Slađo svaka ti je reč uvek bila tačna... 😁😎😂
2018 06 13
Majice sa zlatnim primesama. 🤣 Nažalost, susrećemo se svakodnevno sa precenjenim stvarima i fiksnim cenama na istim. Takođe, ne razumem članice koje ne daju popuste makar za neke skuplje stvari. Nekad i 200 din. puno znači (taman za poštarinu).
2018 06 13
Evo, stav koji sam ja primetila na Krpicama - stavim skuplje jer će SIGURNO da mi traže popust. Stavlja se ono što nosi bajdvej, bilo je po temama, stavi se skupo da joj ne bude žao kada ga proda a ako je baš neko pita za nešto što mnoogo voli možda se i predomisli i ne proda nego služi kao reklama za profil. Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff stav do mojega. Meni se X puta desio ovaj primer npr. 1500 (obuća, kao nova, plaćena 3x više), članica se javi, traži za 1000, traži dodatne slike, pošaljem, kažem 1300 (jer u startu imam male/meni realne cene kao što reče sladja014 računam pre da ode, a ne da mi čamoše ali hajde ta poštarina i sva je ljubazna kada računa da ću da dam popust) i nema ni hvala, ni skupo mi je, ni lepo ni ružno ni ništa, muk. Ili se dešavalo da se cenjka za 50-100 din razlike a da joj predložim preporučeno za neku laku stvar i da uplati u mojoj matičnoj banci i da nema proviziju, sve ono što nije imala pojma da može da uštedi i ispadne razlika 50 din moje-njeno i kreće jao jao studentski krediti, ne jedem, jao jao muž će da se ljuti a kupila bih majke mi a razlika 50 hleb. Ma hajte, zaluđivanje. Nego, navikla sam. Ko hoće da kupi, on kupi sa popustom ili bez. A puno puta sam popust i sama dala, bez pitanja i od srca, kada cura uzima više toga ili uzima van sezone ili mi je prosto simpa, lepo i normalno komunicira, naučili je mama i tata. I učiteljica :)
2018 06 14
> srebrna: > lepo i normalno komunicira, naučili je mama i tata. I učiteljica :) 😊😊😊
2018 06 14
Dodje mi da stavim sve oglase duple jedan sa eksta niskom cenom drugi sa vecom cenom. Pa svako neka bira kako mu volja sta se kome zalomi 😂😂😂
2018 06 14
1 2 3