Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ko je ovde lud??

Kupila sam nešto od članice @Mojacipela, paket je stigao, ja nisam bila kući da otvorim to, otvorila sam tek posle 9 dana i videla da je kombinezon upropašten skroz, ima rupice po sebi koje se baš vide i fali dugme. Ja joj to kažem, ona meni odgovara: "mojacipela pare ne vracam,pise na mom profilu. Stiglo vam je pre 10dana malo je previse da vracate paket. ovo je sajt za staru i nosenu odecu a ne novu. kada ste poslali podatke mogli ste da se raspitate za ostecenja pre 5 dana, 18:43" Nakon toga mi ona ostavi DVA negativna utiska, jedan kao kupcu, drugi kao prodavcu. Poludela sam skroz koliko je bezobrazna, nekulturna i drska.
2018 06 20
Pa jeste li se raspitali o predmetu? Ako predmet ne odgovara opisu onda bi trebalo da vam vrati novac jer predmet ne odgovara onome što je napisano... Deset dana jeste mnogo i koliko je vaše da niste bili tu , tako ona može da kaže da to nije istina ili šta već.. A to što ne vraća pare šta joj to znači , uvalim ti pa ko te j .... Ajte molim vas rupe, dugme fali ... Pa jer nije mogla bar dugme da zašije ?? Mrzim aljkavuše koje ne cene tuđ novac pritom šalju smeće...
2018 06 20
Ove fotografije su mi poznate, zar vec nije bila jedna tema s ovim fotografijama?
2018 06 20
Da, pisala sam u temi kod jedne članice, ali sada sam se dodatno iznervirala jer mi je stavila negativan utisak i kao prodavcu. Čemu sve to? Inače, u opisu slike je stajalo da nema oštećenja. I ja, shodno tome nisam pitala, jer kad ja tako stavim u opisu očekujem baš to, bez oštećenja. Baš me je iznervirala njena nekultura i drskost.
2018 06 20
Čekam odgovor admins pa ćemo videti, neću da se naprežem više...
2018 06 20
> MiciZara: > Pa jeste li se raspitali o predmetu? Ako predmet ne odgovara opisu onda bi trebalo da vam vrati novac jer predmet ne odgovara onome što je napisano... > Deset dana jeste mnogo i koliko je vaše da niste bili tu , tako ona može da kaže da to nije istina ili šta već.. > A to što ne vraća pare šta joj to znači , uvalim ti pa ko te j .... > Ajte molim vas rupe, dugme fali ... Pa jer nije mogla bar dugme da zašije ?? > Mrzim aljkavuše koje ne cene tuđ novac pritom šalju smeće... Too je bas uzas
2018 06 20
danydany, pročitah utiske i moje mišljenje je... Pre svega, članica koja Vam je poslala oštećenu stvar navodi da je, citiram, ovo sajt gde se prodaju polovne i stare stvari (stare- interesantno), dok joj u opisu na profilu piše da prodaje nove i polovne stvari- ne vidim nigde da je naglašeno da se bavi prodajom "starih stvari". Drugo, sasvim je opravdano Vaše javljanje nakon toliko vremena i nije mi jasno ko bi se uopšte javljam za reklamaciju nakon 9-10 dana za neku stvar koja je, koliko sam dobro videla, oko 300din. Plus njen odgovor govori sve- opet citiram, da niste pitali za oštećenje. Dakle, to samo govori da je oštećenje postojalo i da je članica znala za to, te Vam je svesno poslala oštećenu stvar. Rezime svega- smatram da ste ovde Vi apsolutno upravu, ona je svakako zaslužila negativan utisak (jedan, kao prodavac) jer je svesno poslala oštećenu stvar i pri sledećem kontaktu je izuzetno drska, a Vi svakako niste za nijedan negativan utisak, a kamoli ona čak dva nefativna utiska od nje- klasika, sujeta "radi" i ostavlja "osvetničke" utiske, što je svakako van svih pravila. Želim Vam sreću, tj. da se admin javi i da Vam izriše ta dva negativna utiska.
2018 06 20
> LadyBlye: > danydany, pročitah utiske i moje mišljenje je... > Pre svega, članica koja Vam je poslala oštećenu stvar navodi da je, citiram, ovo sajt gde se prodaju polovne i stare stvari (stare- interesantno), dok joj u opisu na profilu piše da prodaje nove i polovne stvari- ne vidim nigde da je naglašeno da se bavi prodajom "starih stvari". > Drugo, sasvim je opravdano Vaše javljanje nakon toliko vremena i nije mi jasno ko bi se uopšte javljam za reklamaciju nakon 9-10 dana za neku stvar koja je, koliko sam dobro videla, oko 300din. Plus njen odgovor govori sve- opet citiram, da niste pitali za oštećenje. Dakle, to samo govori da je oštećenje postojalo i da je članica znala za to, te Vam je svesno poslala oštećenu stvar. > Rezime svega- smatram da ste ovde Vi apsolutno upravu, ona je svakako zaslužila negativan utisak (jedan, kao prodavac) jer je svesno poslala oštećenu stvar i pri sledećem kontaktu je izuzetno drska, a Vi svakako niste za nijedan negativan utisak, a kamoli ona čak dva nefativna utiska od nje- klasika, sujeta "radi" i ostavlja "osvetničke" utiske, što je svakako van svih pravila. > Želim Vam sreću, tj. da se admin javi i da Vam izriše ta dva negativna utiska. Jao, hvala puno. Nemam više šta da kažem, zaista. Mnogo sam se razočarala, jer sam do sada imala super saradnje sa svim kupcima i prodavcima. 😐
2018 06 21
> danydany: > > LadyBlye: > Jao, hvala puno. Nemam više šta da kažem, zaista. Mnogo sam se razočarala, jer sam do sada imala super saradnje sa svim kupcima i prodavcima. 😐 Vidim sve iz priloženog- tačnije, svako ko pogleda/pročita te utiske biće mu sasvim jasno ko je ovde oštećen, a ko "osvetnik". Na žalost, mnogo zlobe ima i to nam je donekle postala jedna užasna svakodnevnica... Nadam se najiskrenije da će se admin pojaviti i oglasiti po ovom pitanju, ali i za mnoge druge probleme koje dosta članica ovde ima, ali za sada nema ko to da reši. U svakom slučaju, želim Vam svu sreću. <3
2018 06 22
Ponovo pokrećem ovu temu, samo da se zahvalim svim devojkama koje su me podržale i Adminu koji mi je izbridao negativne utiske. Zaista sam srećna i drago mi je da su Admini ažurni i korektni. 😍
2018 08 23
danydany, Izuzetno mi je drago što je pravda zadovoljna. :) Srdačan pozdrav, i svako dobro Vam želim! <3
2018 08 23