Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovako nesto nisam ocekivala!

Šta je vama žene, aman nemojte bre napadati svakoga... [:tuzan] Gago, izvini, ali mislim da si upala u paranoju, a ako to krene u hronično stanje nije ni malo naivno. Iz najbolje namere ti kažem. bebibubici je devojka POKLONILA maltezera, a maltezer košta od 250-300 eu! Malo li je? Micunka svaka ti čast. Ja bih tako rado udomila jednog, nebitno kakvog, obožavam sve životinje, ali živim privatno i neizvodljivo je... [:plakati] [:poljubac]
2013 08 10
Kitty,nisam ja napala zenu...Procitaj temu koju je prvu postavila...Sta je tebi???
2013 08 10
Ja sam ga htela uzeti svojoj kcerci,zasto bih je napadala...Doticna clanica to zna...I nemoj me optuzivati bez razloga... [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] I bilo bi lepo da se izvines za to paranoicna i ostatak recenice...Nisam ja dete ,da mi tako uvredljivo neko nesto napise...
2013 08 10
Opet upadaš u paranoju... pogledaj svoj ton, pogledaj kakve reči koristiš: " Šta je tebi???? Nemoj me optuživati bez razloga".... napisala si: "Pricala sam sa ovom curom preko p.p i ptala je za kucu...Bilo mi je jedino cudno da neko poklanja kucu sa papirima.." Pre 10 dana ti bilo čudno nešto drugo, pre 5 dana nešto treće, mnoge nevine devojke su javno linčovane, i to sve zbog manijaka koji otvara 100 profila i što niko ne može da mu stane na put. Dakle, manijak je uspeo da ostvari svoj cilj, dajući druge kao žrtvenu jagnjad... Shvati da ne možeš ništa promeniti ni ti, ni sve ostale žene koje ganjaju manijaka. To je posao ADMINISTRATORA koji očigledno, manijaku ne može da stane na put. Srž problema je u vođenju sajta, a ne u manijaku.. njih ima na tone i uvek će ih biti. I ne napadam te ženo, samo sam iznela svoje mišljenje... šta ti je...
2013 08 10
Kitty,meni nije niko poklonio maltezera,ja imam 3 cistokrvna psa mesanca i jednu divlju mackurinu! [:smejuljiti]
2013 08 10
Ovo je moj Čikica [:lepota] ,udomila sam ga [slika:e9ef29bb-d318-4747-a7d4-68804376840c]
2013 08 10
bebo: "Ja sam ponosna na tebe i zahvalna sam ti sto mi nisi poklonila maltezera! " ja osnovu toga.. [:osmeh]
2013 08 10
aaaaaaaaaa "što mi NISI poklonila maltezera" [:smejati] nisam čitala dobro, sorry... [:smejuljiti] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 10
Da...Uzgred,ne ganjam nikoga...Naravno da je cudno,to je RETKOST.....Ne zivim u centru,vec tamo gde je mnogo zelenila i mojoj kuci je divno...Kao i mom pok. Cezaru...Ja devojci nisam rekla ni rec,stavise,pitala sam je da uzmem kucu za moju kcerku...I??Gde ti vidis paranoju??Niti se trudim da bilo sta promenim,ja sam ja,samo nisam dozvolila da me onaj [:isfrustriran] [:isfrustriran] napravi budalom...Prva ti to ne bi trebala pricati,jer na pocetku tvoje m.k. karijere,ja sam ti bila prva od kupaca ili medju prvima...seti se malo...
2013 08 10
Kitty usvojicu te,sa tobom je uvek smeh do suza! [:smejati] [:keziti] [:keziti] [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 10
Sećam se ja svega,... ali to je bilo davno, dok je sajt iole bio normalan... i naravno zahvalna sam ti i dan danas jer si imala poverenja u mene, ne znam ni da li sam imala jedan utisak tada kad smo obavile razmenu... (usput još se služim tvojim pilingom [:jezik] )... Dobro bre Hurem u redu je... nego mi se čini da si malo paranoična, gledajući sve one teme koje su otvarane ovih dana. Ti si ovde suviše dugo, imaš i više nego dovoljno saradnji i utisaka da bi te neko tek tako napravio budalom... ;)
2013 08 10
Bebo.... usvoji me, šta ću kad sam zamajana... [:smejati] [:smejati] [:poljubac]
2013 08 10
Nema tih tema...Jer mi se smucilo da svi sede i cekaju sve na tacni...Ovako,svako neka misli svojom glavom...Svaka cast curama,sve su mi drage,ali ja imam zaista mnogo precih stvari oko kojih se ili nerviram ili trudim da ih resim...To sam doslovce napisala i adminki... [:osmeh]
2013 08 10
Pilingom [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] E ,sad me nasmeja...Gde njega iskopa u celoj temi [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 10
[slika:420432e2-b994-42a2-b965-f0e8e3e1c017] Irenica je bila slag na torti...Nju sam pronasla na putu [:lepota] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 10