Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

vasi saveti i predlozi...?

Zdravo devojke ! Koristila sam sajt ranije i zaista sam imala super saradnje, ali onda nisam imala vremena za ovo pa sam prekinula... Sadasam se vratila na sajt, pocelaa sam da postavljam stvari (pogledajte na mom profilu) pa me zanima vase misljenje sto se cena tice, slika, opisa itd... Svaki savet i predlog bi mi dobrodosao... i zanima me kako da sto vise clanica vidi moj profil , jer zaista nisam duze vreme bila aktivna tako da mislim da mi sad treba neka 'reklama' ...:) Hvala unapred svima
2018 06 29
Poštovanje IvanaS. Pogledala sam Vaš profil, i ono što Vam mogu reći je to da su Vam i cene i opis profila sasvim ok. Što se tiče "vidljivosti" profila, savet za to je da se pojavljujete u forumu što sa postavljanjem tema (po pravilniku, naravno) u podforumu Rasprodaje (jednom dnevno jedna tema), možete i u ostalim podforumima otvatati teme shodno njihovim nazivima, a komentarisanje različitih tema je takođe sasvim ok. :) Srdačan pozdrav, i srećnu i uspešnu prodaju i divne saradnje Vam želim! :) <3
2018 06 29
Hvalaa mnogo.. !!! Pozdrav i vamaa, takodje sve najj zelimmm :*
2018 06 29
> IvanaS__: > Hvalaa mnogo.. !!! > Pozdrav i vamaa, takodje sve najj zelimmm :* Nema na čemu, i takođe hvala najlepše :) ;)
2018 06 29
Dobrodosla ponovo! :D Predmeti su vam bas lepi, a cene nisu lose. Sto se tice reklame, najbolje je oglasavati se po temama, forumima, biti aktivan... Aktivnijim clanicama prodaja najbolje ide, mada sajt se gasi polako i sad retko kome prodaja i ide, ali se nadam da ces imati jos mnogo lepih saradnji!
2018 06 30
> MeriliaGrej: > Dobrodosla ponovo! :D > Predmeti su vam bas lepi, a cene nisu lose. Sto se tice reklame, najbolje je oglasavati se po temama, forumima, biti aktivan... Aktivnijim clanicama prodaja najbolje ide, mada sajt se gasi polako i sad retko kome prodaja i ide, ali se nadam da ces imati jos mnogo lepih saradnji! hvala ti puno <3
2018 07 01
Profil ti je super, cene su ok skroz. :D Zarina uska haljina je top. :D (p.s napisi samo koja je velicina, vrv je univerzalna ali ipak :D ) Pozdrav
2018 08 31