Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Katastrofa!!!!!!!

kitty slazem se sa tvojim detektivskim okom... [:smejati]
2013 08 10
Ima losih ljudi.. sve je to deo odrastanja
2013 08 10
taj ton u poruci me stipa za oci [:smejati]
2013 08 10
opet svadjanjaaaaaa [:vrtoglav] jaoooooo [:plakati] [:plakati] [:smejati] [:smejati] [:poljubac]
2013 08 10
vidi se da je tekst pisala jedna te ista osoba... [:vrtoglav] [:smejuljiti]
2013 08 10
fight fight fight [:smejati] [:smejati] [:smejati] Aj kad sam vec usla sa se izreklamiram...imam popuste [:keziti] [:smejati] [:keziti] [:smejati] [:keziti] Aj nemojste se svadjati treba svi da se slazem...novim clanovima da pruzimo sansu a sto se tice onog jadnicka maltezera od juce...gazdaricu mu je stvarno KRETEN [:isfrustriran]
2013 08 10
Bas te briga ko te napada, na ovom sajtu su ljudi da kupuju i prodaju, uvek ce biti zlih, ali ima i puno dobrih ljudi, sa kojim se sretnes. Ostani ovde, i gledaj kako mozes da pomognes dobrima, briga te za zle. Mlada sii puna energije i emocija, nisi drcna. Javi mi se ako ti sta treba, ja nevolim da kritikujem ljude. Ostani i veliki poljubac od mene. [:poljubac]
2013 08 10
i ja sam mi[ljenja da treba da ostane[,i da ne treba odmah novi da se napadaju [:lepota]
2013 08 10
Ja nemam nameru da se svadjam, napadam i izigravam detektiva, ali ne moze takav primer nekulture da ostane neopazen, kada nekog pitas nesto najobicnije na svetu, a on ti iz vedra neba odgovori takvom recenicom. Saradjujem i ja sa clanicama koje nemaju utiske bez problema
2013 08 10
naravno da treba da ostane, da se druzimo i budemo pozitivne [:lepota] meni zaista neke clanice umeju bas da ulepsaju dan [:osmeh]
2013 08 10
Hvala svima koju si mi za promenu uputili neku rec, rekoh nemam nameru da se pravdam samo sam iznela svoje misljenje vase pravo je da mislite sta zelite. Pozdrav.
2013 08 10
NORMALNO da treba da zaradi poverenje,ako niste upucene nedavno je pola sajta opeljeseno neke za manje,neke za vece sume novca i treba da paze kome ce da salju pare tako da ne znam sta se iscudjavate i sto vas vredja to sto ljudi ovde nemaju poverenja u nove clanice a nekima je to i "smehota" devojka je i sama rekla da ona ima pametnija posla od caskanja po forumu,pa sto bi ja sad nju tu molila i ubedjivala da ostane [:osmeh] za ostale [:poljubac] i posetite moju "radnjicu" [:smejuljiti]
2013 08 10
aj sad svako da se izreklamira ko nije...da se bar iskoristi tema [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 08 10
Ja ubacila nove predmete veceras, pa vidite sta ima. [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik]
2013 08 11
Bravo DzoDzo to je entuzijazam [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2013 08 11