Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izgleda da je postalo pravilo sajta...

Bas mi je zao sto postoji tolika precenjenost na ovom sajtu, nemam reci... Znam da postoje vec teme o ovome, ali se osecam kao da sam jedina kojoj se to desava. Ja zapravo imam neki veoma specifican ukus o odeci i ne mogu da je nadjem u mom gradu, a verovatno ni negde blize po nekoj pristupacnijoj ceni. Dok dodjem ovde i slogiram se cenama. U ostalom ni ne izadju mi stvari u tom fazonu, vec neke nasumicne stvari koje nidje veze sa tagom koji navedem, znaci grhhhh. A uzasno je i to sto su cene ovde nekad vise nego u radnjama, a racuna se i postarina na tu cenu... Cini mi se da je postalo pravilo sajta precenjivati stvari, zbog toga se prodaja polako gasi...
2018 07 02
Ako sam negde dobro procitala nosis goth odecu, problem je sto ovde obicnu crnu majicu koja na pijaci kosta 100 dinara obeleze kao goth i lupe joj neku nebuloznu cenu, bila je ovde tema za ljude koji nose takvu odecu goth, rock, alternativnu .... to veze sa vezom nema ljudi stavljaju bukvalno svasta ja gledam i ne verujem, generalno cim je nesto crno, cipkasto odma obelezavaju goth, gothic i cena se povecava, evo ukucala sam gothic i to je smesno ljudi moji ne znaci da sve sto ima lobanju i sto je crno da je gothic da ne pricam o sljastecim krstovima i raznim cirkonima xD
2018 07 02
Ja sam naletela na čizme zimus, 5000 na sajtu, a u prodavnici 4400 :D i kupila nove , jeftinije, da nisam proguglala ne bih ni znala, uzela bih ove za 5000, jednom nošene :D
2018 07 02
bloodytears, bukvalno sam na to mislila, cudi me kako uopste znaju za to, povezuju dosta H&M crne stvari sa tim, meni da je nesto u H&M-u gothic, jaa se uopste ne bih obazirala da trazim na sajtu, zapravo tamo ima da se kupi metallica majica..... U ROOZE BOJI, I SAD DA DODJE NPR NEKO "METALLICA MAJICA GOTH GOTHIC OVO ONO" ahahahha, iskreno suze mi krecu kad neko skrnavi takav stil :') Ince ti imas jako lepe stvari koje mogu da odgovaraju tom fazonu, da mogu kupila bih pola profila ^o^ BALMAIN, videla sam demonia cizme za 12.000 koje sam nasla na aliexpressu za oko 79$ ....... na zalost nemam ni jedne da kupim ahahah :'D primetila sam da je obuca ovde skuplja, postoji jedan butik u Pancevu, gde prodaju stikle po ceni od 990, dok ovde umeju da budu i preko 3000, ako se ne varam
2018 07 02
Ja obozavam goth odecu!Kod nas je veoma slab izbor.Medjutim sve sto sam vidjala deluje veoma jeftino.Jedno je na slici a drugo kada vidis uzivo..Ne mislim u parama.jeftino..Nego kvalitet i na oko....Ova haljina je fenomenalna ,nadam se da je i uzivo takva.Ajd pa javite,kada stigne bas me zanima da li ce i uzivo da bude ovako dobra kao na slici
2018 07 02
mada i te haljine su prilicno lepe, samo ja nisam gradjena za usko :D
2018 07 02
Pa to ko sta voli, kome sta stoji, meni recimo taj kroj ne stoji jer sam premrsava tako da mi najbolje stoji skroz skroz kratko, sto kaze moja sestra um to je majca, ne sestro draga to je za mene haljina XD Probaj naruci jednu pa videces, samo gledaj feedback uvek neko postavi realnu sliku predmeta a na ebayu imas originale jeftine kao sto je ova too fast majica ono fazon bio zadnji broj pa je bila snizena na 10 dolara samo treba pratiti imaju popuste stalno A za demonia cizme gore sto si spomenula cena jeste 70 i nesto dolara al na to se placa carina od 30e tako da mu dodje na isto
2018 07 02
znas li mozda kako se krecu cene za demonia cizme u beogradu? gledala sam na ebay, ali sve sto sam nasla je bilo velicina XL-5-6XL bila sam sokirana, pa ja nosim neki manji M, bas mi je bilo zao, ali verujem da bih mogla da nadjem i nesto u mojoj velicini.. sto se feedback-a tice, ja sam za ovu haljinu gledala 3 dana feedback, sve sam procitala i deluje mi dosta dobro :D
2018 07 02
MerillaGrej....Da se malo reklamiram ,:) Veoma slicnu ovima imam ja na profilu :")
2018 07 02
Nisam ih provalila, ali sam provalila da imamo istu crnu suknjicu od tila :D
2018 07 02
Dobro ova je 27 dolara moze da se proguta.I za te pare ne moze da bude losa...Nego,kada su saten cipka ili til nekvalitetni totalno se izgubi taj "sjaj"haljine ili bilo cega u goth stilu....Meni se isto dopadaju "vesticije" klasik haljine ,:) Ali su me vecinom od kupovine odbijali losi krojevi i materijali
2018 07 02
Uuuu jeste li videle onu od 14000 dugacka sa sirokim rukavima <3 <3
2018 07 02
Jelena2606 je imala majicu jednu divnu i bas jeftinu al nazlost tad bila besparica sledeci put kad sam usla da je kupim nije je bilo bas mi bese krivo, ja obozavam zombie style bila je sa zombie rukama :D
2018 07 02
Ahahah nije prodata ,moj desetogodisnji sin mi nije dao da prodam ,uzeo je za sebe ,:)
2018 07 02
Da ja sa 33 godine imam ukus deteta, stalno mi se desava vidim fenomenalnu majicu sa tako nekim printom kliknem na link kad ono decija -.-
2018 07 02
1 2 3