Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izgleda da je postalo pravilo sajta...

Ova nije bila decija generalno ali moze da bude...Ali je skroz blesava!Sta ja da kazem kada sam je ja nosila sa svojih 40 :') :')
2018 07 02
nije problem imam ja i stvari decijih brojeva valjda su za krupniju decu :D dokle god se ja dobro osecam u necemu nije vazno ko ce sta da misli ovako me bar svi oslovljavaju sa devojcica a deca mi govore stalno da licim na monster high tako da me happy, ne volim ozbiljnost ni ozbiljnu odecu gledam crtace um placem uz crtace plakala sam dok sam gledala ferdinanda tako da zapravo sam dete :D
2018 07 02
@bloodytears Dok covek ima dete u sebi je fenomenalno,uzas je kada to izgubi...Jesi li ono ti na slikama koje si postavila ovde na forumu?
2018 07 02
upravo tako, jesam no trenutno imam desnu stranu glave roze kikica a levu pastelno plavih to se stalno menja
2018 07 02
Ja sam bas detinjasta i ako sam malo vece dete vec, nesto kao zrelo sto radim jeste ova internet trgovina kao, mada i od toga nema nista vec neko vreme xD Decije stvari su tako lepee, zasto za nas vece ljude nema onako slatkih haljinica, suknjica, kostima i tako tih stvari, i ja obavezno svoj outfit dana obelezim ili macijim usima ili mini maus usima, bilo kakvim cvetovima na glavi i ljudi me cudno gledaju, ne prodjem kroz Pancevo bez svih ociju upretih u mene, mada moram da priznam, to je posle nekog vremena bas bas lep osecaj, osim sto su me spopadali ljudi i imala sam problema, pa sad vodim obezvedjenje od najmanje 3 druga oko sebe :') A ja imam majica bendova, imam ih oko 20tak, ali neke bendove davno vec ne slusam, samo sam teska srca da ih okacim ovde :'(
2018 07 02
Da i ja volim usice i kupila sestri ona kao ok malo sam matora za to, khm ne postoji matoro u mom recniku. Inace tek si pocela da prodajes tako je meni bilo na pocetku zao mi da se rastanem od neke stvari a nikad je obukla nisam niti cu jer mi ne stoji , velika, mala a sve cuvas al vremenom sam pocela da razmisljam drugacije, ok ako je vec ne nosim bolje da je prodam i da od tih para kupim nesto sto cu nositi, tako da ako vec nesto ne nosis nemoj da ti bude zao da ga prodas
2018 07 02
sve mi je taman i svidja mi se i zelim da nosim, ali ne stizem :'(
2018 07 02
po Beogradu su sve devojke kao iz fabrike ,stancovane...iste frizure ,isti stajling...monotono je..Ne volim neukus...ali volim da vidim otstupanja od sablona.
2018 07 03
Istina, ja imam taj problem da bilo muskarci bilo zene svi su poceli da mi lice jedni na druge mada iskreno i goticarke isto tako video si jednu video si sve nekad imam problem da razaznam ko je ko jer apsolutno svi su isti duge crne kose crna odeca i vec i likom su pocele da lice tako da bukvalno ih stalno mesam, tako da po Beogradu tesko da mozes da vidis nesto drugacije zato ja vise pratim ljude preko gde je negde i normalno biti drugaciji i nema diskriminacije kao kod nas, ja cu u ovoj drzavi posao blago receno naci nikad
2018 07 03
Ahahahha Ovu jos nisam videla :') :') :')
2018 07 03
Hahaha drzava je za ne pozeleti je, pa samo po clanicama na krpicama vidis da sve vise ljudi ide preko bas se pitam zasto, ovu sliku mi bas pre neki dan neko poslao znaci haos xD O da crveni pigment je zajeban za druge boje, nista moraces da se odselis il promenis ime il licni opis :P tako su mesali moju sestru sa devojkom koja se zove isto kao ona zivimo u istoj zgradi pa je nama policija stalno dolazila na vrata pa dok im objasnis o cemu se radi, no posle toga je nestala sa lica zemlje ko zna gde je sad deca joj samo zive ovde sa babom i dedom tako da vise problema nemamo, mozda budes i ti te srece pa se devojka odseli negde nadje nekog probisveta i pobegne sa njim ko sto je ova uradila xD
2018 07 03
e nasla ih je ona mnogo :D
2018 07 03
kad vidim ko je sve u grupi ne ulazi mi se :'D
2018 07 03
> MeriliaGrej: > Nisam ih provalila, ali sam provalila da imamo istu crnu suknjicu od tila :D Pise Fratelo haljina,model je kao onaj na slikama uska pa se siri..
2018 07 03
Imam jednu suknju na profilu Ghot fazon ..uska je dole je kao isecena crno crvena dugacka neki s je ja mislim...Ako se dopada nekoj od vas dve poklonila bih je...ja sam je lepo iznosala a sada mi je i tesna
2018 07 03