Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izgleda da je postalo pravilo sajta...

Goth fazon samo sto nije skroz crna :D
2018 07 03
meni je mala, ako nastavim da jedem slatkise trebace mi iskljucivo L velicina xDD
2018 07 03
dajte mi modni savet, sta obuci uz skotsku suknju?
2018 07 03
Moj broj :D, moze al samo u razmeni posto sam bila otvorila temu za dugu suknju al niko da se javi treba mi za zubara, lekara posto na +40 sam isla kod zubara u sorcu majici i patikama pa me pitao jel tako i u mup ides, ne znam samo sta cu u mupu al ajde XD Taj kodeks oblacenja valjda samo za mene vazi sledeci put sam isla u farmerkama i dzemper obukla ispred ambulante na +40 xD A z suknju pa ti kazes ne nosis kratko ja bi kratki crni crop top i nazalost ne moze na ovu vrucinu carape iznad kolena al ja ih bas volim taj fazon il nesto kao martine al i za to je vruce , mozda starke i crnu majicu na bretele zavisi kakva je suknjica i neki crni kais sa nitnama
2018 07 03
Neces na poklon ,nego hoces razmenu :') :') :')
2018 07 03
Pa da, jednom je clanica poklanjala majicu koja mi se svidela ja joj lepo ponudila razmenu ne znam nekako mi je neprijatno da uzmem poklon volim da poklanjam al da ih uzimam malo mi je neprijatno, ja sam ona osoba koja kad ide negde nosi sendvic sa sobom jer me je sramota da jedem kod nekoga haha dok sam bila mladja nosila sam i kod sestre sendvic pa me zajebavala xD
2018 07 03
Evo moja ponuda 500 din ako ste za
2018 07 03
Ma naravno,malo je devojaka koje vole ovo. 😋 A imam ekstra korset Mango ,nov,ali ne mogu da nakacim nijedan oglas😖😖😖
2018 07 04
Nije kupaci ves je, ima takav kupaci samo zeleni, ovo sam rekla cuvam za prvu bracnu noc za jedno 10 godina kad se neko zajebe pa me ozeni :D
2018 07 04
Hahaha,ekstra ti ideja. Prepadnes coveka😂😂😂 A da prvo budes fina "princeza" jedno mesec,dva pa onda?😉
2018 07 04
> bloodytears: > Nije kupaci ves je, ima takav kupaci samo zeleni, ovo sam rekla cuvam za prvu bracnu noc za jedno 10 godina kad se neko zajebe pa me ozeni :D Sigurno ce biti odusevljen kome god da zapadne :') :') :') Pa platila bih da mu vidim facu..kada ugleda one zube i oci :') :') :')
2018 07 04
Hahaha lude ste, sta znam meni to nekako normalno valjda sam navikla na Iron fist to je taj njihov print imam takvu torbu i sandale pa nisam razmisljala o tome :D Nista uzecu takav i kupaci da vidim reakciju ljudi xD Dobro je da ovaj gif nema zvuk jer kad mi neko posalje one gifove kad ti iskoci neko cudoviste a meni zvuk na lapu pojacan srcka me strefi xD
2018 07 04
Možemo li da stavljamo naslove tema tako da se jasno vidi o čemu su? Na svim forumima gde sam administrator i moderator sama menjam naslove i upozoravam članove da "ima li neko..", "da li se i vama dešava da.." i sl. nisu smisleni naslovi. Gori su i od clickbaita. Izvinite ako sam poludela, bavim se internetom već osamnaest godina i ovo mi je okidač. Inače, tema mi se dopada. I inspiriše me. > bloodytears: > Da ja sa 33 godine imam ukus deteta, stalno mi se desava vidim fenomenalnu majicu sa tako nekim printom kliknem na link kad ono decija -.- Isto i isto. Volim malo rock, malo punk, poneeeešto Goth, crtaće, vesele stvari, fazon devedesetih. I kad nađem na nešto tog tipa. Majko mila, kad ono za decu, ili cene kao da je onaj čije tašne svi vole, Luj Dvadesetneki. :/
2018 07 10
Eto, i sad videh da ovo postade tema za istomišljenike - niti je u pravom podforumu, niti neko poput nas može da zna o čemu je. Može li nekako da se promeni naslov? #zlawebdizajnerka #icryeverytime I sad ne mogu da izmenim prethodnu poruku, tj. pola iste ne vidim. Htedoh da dodam da mi je 35, da upravo nosim friz a'la Kim iz Vengaboys, rainbow čoker, majicu koju sam sama dizajnirala u cartoon fazonu, tregerke koje vise. :D
2018 07 10
1 2 3