Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gubljenje vremena i zivaca

Jos da dodam da je bodi S velicine i mere bih joj poslala da me je odmah pitala a ne posle nedelju dana zavlacenja. Takodje je okacila za prodaju bodi koji joj je mali i koji je u medjuvremenu kupila dok sam ja bila na standby-u i navela da joj je mali a rasteze se mnoooogo do M.Pa cekaj koju velicini ona onda nosi?L?XL?Kako je onda pretpostavila da moze da udje u S vel bodija koji ja prodajem?
2018 07 18
Ali ta devojka ima vec negativne za nepreuzimanje paketa i na sve to napisala je u opisu da je placen jako puno a ona ga kupila za 600 din a prodaje za 750, vrv koliko je sa postarinom platila.. Mislim ona moze da napise koju hoce cenu sad, njen je, ali je i tu varalica. Ako uopste poseduje i ta dva predmeta na profilu.. Posto su tudje slike. Ne sikiraj se!
2018 07 18
> DesireMe: > Ali ta devojka ima vec negativne za nepreuzimanje paketa i na sve to napisala je u opisu da je placen jako puno a ona ga kupila za 600 din a prodaje za 750, vrv koliko je sa postarinom platila.. Mislim ona moze da napise koju hoce cenu sad, njen je, ali je i tu varalica. Ako uopste poseduje i ta dva predmeta na profilu.. Posto su tudje slike. Ne sikiraj se! Ma sve je meni jasno ali me uzasno nervira kad gubim vreme na takve ljude .Upravo iz tog razloga sto ima negativne je trebalo da ide uplata unapred.Ali ocigledno devojka nema pametnija posla pa se raspituje za stvari koje ocigledno ne zeli da kupi.Nadam se da niko nece nasesti na njenu prevaru ili bilo sta slicno.Ta devojka od koje je kupila bodi ima srece sto je ona uopste preuzela paket.
2018 07 18
1 2