Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

,,Rat ruža'' jel gleda neko

Prva turska koju sam pogledala. Bilo je ono, dete spava, ja imam 5 kanala i kao aj da vidim sta je ovo. Drugi dan daj jos jednu da pogledam. Treci dan trazim na netu i kao pomahnitala svaki slobodan minut gledam i odgledah celu. Kraj me ubio u pojam potpuno. Necu da spojlujem. Ali vrlo interesantno, mračno na momente. Baš sam prijatno iznenađena serijom i pored neprijatnog osećaja da stvarno ima pregršt ljudi koji su karakterno slični likovima i na sve spremni zarad nekih manje više budalastih ciljeva. Eto, da podelim malo moje utiske :)
2018 07 18
Sada jos i 'Sulejmana" da pogledas i vise nista i ne moras da gledas :') :')
2018 07 18
Nisam čula za tu seriju, ali zainteresovala si me😄
2018 07 18
Nikada nisam Sulju, a trebala bih :D sad mi je ova istanbulska snajka interesantna :D irena, divna serija, veruj mi. A tek glavni glumac ajooooooj
2018 07 18
Dok Sukija ne pogledas ,nemamo o cemu da pricamo ,:) Mada ustvari ,ostavi "slag"za kraj ,:)
2018 07 18
Aaaa sada mi je jasno zato te nema na rasprodajama,aukcijama...Ovaj macan je glavni krivac <3
2018 07 18
A nijeeee glavni krivac su mi poslednje pripreme pred put, opštine, papiri gluposti :( i jos svadba da mi proše ovaj vikend i da begam. A macan je krivac sto cu u zivotu verovatno odgledati 245 turskih serija :D ili bar svaku u kojoj on glumi hahahahha
2018 07 18
Ja gledam na preskoke na tvu.. Sad si me zaintrigirala.. Jedina turska koju sam odgledala je Zabranjeno voce i odlicna je bila, ali jako tuzna!
2018 07 18
I ova je tužnabaš :( ma šta je sa tim turcima, što ne prave kao latinoamerikanci serije, da teku suze radosnice. :D e, jajer sam se u životu rasplakala uz Pijanistu i Šindlerovu listi i sad uz ovu seriju. NePa znam što, ali takav neki utisak ni je ostavila. Svi glumci su zaista sjajni, a imala sam brdo predrasuda. Bolji su glumci od latinjona, svakako
2018 07 18
Recite kraj serije bar malooooooooooo detalja, gledam i ja😃😂
2018 07 19
Joj , pa ako ti kažem malo, skapiraćeš sve :D
2018 07 19
Slažem se sa Jelenom apsolutno D.- dok ne pogledaš Sulejmana i preeeleeepooog Bali Bega, nisi ništa uradila... ;) :D
2018 07 19
Balu beg XD a ja nekako sumnjam da će mi iko biti lepši od ovog Barisa, ljubi ga majka. Vala ga je rodila, svaka joj čast :D
2018 07 19
Ja ga "vikam" Bali Beg, a sada kako se tačno lik zove da ga jbm baš :') :') Meni je on, ono, baš oličenje muškosti- lep, crn, visok, građa... ma, sve na mestu ;) :D
2018 07 19
Cek cek..kada Debela krene da lepi postere po sobi :') :')
2018 07 19
1 2