Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Upozorenje

Za žene i devojke sa Zvezdare: u mesari Naša kuća mesa, danas su mi prodali pokvarene batake, bukvalno zeleno meso, vrlo vešto okrenute na drugu stranu i tako spakovane. Pazite kad kupujete! Još sam se vodila tim da bi možda bilo bolje kupiti u mesari, nego u Idei ili Maxiju i eto, naleteh na lošu mesaru
2018 07 20
Čula sam za tu mesaru D. da se često dešavalo tako nešto kao i tebi, na žalost. Nije mi uopšte jasno kako sanitarne inspekcije dozvoljavaju tako nešto, van svake pameti zaista! U Maxi-ju barem ovde kod nas (u Leštanima) meso je provereno i zagarantovano uvek sveže, nikada do sada nismo imali takvih ili sličnih problema. Takođe, pohvalila bih mesare "Gozba" koje se nalaze u Vinči-Leštanima i u Boleču, jači su sa cenama ali im je sve iz ponude uvek sveže.
2018 07 20
Ja sam samo 2x u Idei kupila meso i oba puta bilo pokvareno. Tako da necu vise nikad. I ponekad kad prodjem pored tog dela sa mesom oseti se na pokvareno. Prvi put kupila belo pilece, drugi put mleveno, oba puta uzasno smrdelo. U Idei "sveze" meso vise nikad. I za ostale namirnice veci izbor ima u Maxiju. Ne secam se kad sam zadnji put usla u Ideu, narocito posle tog razocarenja sa mesom. Mogu da otruju nekoga.
2018 07 20
Meni komšije rade i u Isei i u Maxiju, oba objekta imam na par minuta od. Kuće i nikada nisam imala problema, uvek mi klimnu glavom, ako nešto nije aveže i slično. A sad sam prvi put pazarila u ovoj mesari ieto.. greška
2018 07 20
Ijaooo Debela...Ja vec godinama trazim da od nekoga sa sela pocnem da kupujem meso..Jer u Bg,ako nije vec zelenkasto,onda ce do kuce taman da pozeleni ,:) ,:) Ako izgleda normalno,kada pocnes da ga spremas ono smrdi na kojekakav smrdljivi koncentrat cime su hranili zivotinju..Ma uzas >:(
2018 07 20
Živi užasu. Pre par meseci poslao nam babin brat iz Pirota koku i malo od praseta. Brate! Druga dimenzija potpuno :D ovo ovde je stv užas živi
2018 07 20
Uzas 😭😭😭😭 Ja bih to prijavila ... Jeste li reklamirali ?
2018 07 20
Ma gde da reklamiram ja daleko mi , prošao ceo dan yok aam izvadila da pečem.. bar sam ovde objavila, pa eto
2018 07 20
Pa nama doneli jaja sa sela boja zutaaaaa..Moje dete gleda u jaja zaprepascen i pita" Sta je ovo mama,kakva je ovo boja?" :') Reko",Prava ,sine,prava ,:)
2018 07 20
E, mi imamo baku , prodaje bela jaja ispred maxija i nea nikad puno, jer ima samo par kokica, ali su joj jaja vrh!!! XD
2018 07 20