Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Saradjivanje sa clanicama..... Prosek :) ?

Drage clanice , da li Vas je ikada interesovalo kada saradjujete sa clanicama ,ko se krije sa druge strane ekrana ? :") Da li ste ikada razmisljale o tome na osnovu konverzacije ,izlozene garderobe , stila ,koliko okvirno je starosti clanica sa kojom saradjujemo ? Ja cesto razmisljam o tome pri saradnjama :") Evo ja cu otkriti prva naravno , imam 29god . :")
2018 08 01
Ja 28god 😀 I uvek nekako imam utisak da je druga strana starija.
2018 08 01
Imam 37 godina :") imam utisak da su članice koje su kupovale od mene zaista različitih godišta-od baš mladih devojaka do dama u zrelim godinama, ali mislim da je prosek oko 30 godinica
2018 08 01
25 ovde :) Skoro uvek pogodim, bilo da je mlađa ili starija :D
2018 08 01
29 godina :")
2018 08 01
Ja imam 42 i uglavnom sam imala prilike da sarađujem sa mlađim članicama od sebe. Imala sam sreću da sam zaista imala saradnje sa izuzetno kulturnim mladim damama :") :") :")
2018 08 01
Ja takodje mislim da imam taj osecaj da pogodim okvirno ,ali naravno nikada nisam sigurna .. Polazim od sebe , jer ja volim stvari koje su za mladje od mene, pa bi mozda neko pri saradnji pomislio da sam neko dete :') .. Ali primetila sam da ima bas vedrih i *detinjastih* clanica kao sto sam ja :') Godine nisu bitne,bitno je kako se osecamo u sustini :")
2018 08 01
32 mada delujem ko dete :")
2018 08 01
Imam 40 god.Uglavnom ne mislim o godinama,pri razgovoru,vec o nacinu komunikacije koja mnogo govori o nama..Mislim da ne mogu konkretno da procenim godine.
2018 08 01
Omg, ja uskoro punim 43. Izgleda da sam najstarija :). Ali, moj izgled uvek navede ljude da pomisle da imam bar 5 manje. Čini mi se da sam do sada saradjivala sa mladjim devojkama/ženama. Nisam razmišljala o tome... Interesantna tema 8-)
2018 08 02
E, deco moja :D o:) :") :") ;) :D mislim da su sve moje saradnje bile sa članicama mlađim od mene i uvek mi je to prijalo. Osećam se povlašćenom, jer nailazim na samo dobre ljude o:) :")
2018 08 02
Ja bas nikad ne umem to da ocenim. Hahaha Cak i sliku kad vidim mogu okvirno, tipa 20ak ali to 20ak moze biti i 20 i 27. xD
2018 08 02
ja za 2 meseca 34 ali zbog mog izgleda i stila jos uvek me oslovljavaju sa devojcice, ja sam recimo uvek mislila da su ovde sve mlade devojke tako da sa svima komuniciram opusteno ko da se znamo 100 godina mrzim kad mi neko persira xD pre neki dan sam imala licno preuzimanje sa devojkom od 20 godina zavrsile smo u parku i pricale 3 sata cak i dok je kisa padala i ostale smo u kontaktu, neko kad me vidi sa sarenom kosom i tetovazama i mojim stilom oblacenja dobijem onaj pogled " vidi ovu na sta lici" ali meni to ne smeta smatram da mnogi nisu ni svesni toga, dok su drugi ljudi sirokih svahatanja fini i ljubazni, od Loki sam dobila pogled uzasa kad smo pre par godina imale licno ali po temi koju je bila otvorila i napisala da nikad deci ne bi dopustila da budu u fazonu u kom sam ja sve mi je bilo jasno tako da ne zameram nikom nista, ja sam prema svima uvek oki doki :") Ljudi su razliciti , ukusi su razliciti : )
2018 08 02
29 godina cu imati u oktobru 🤔🤭🤫🤣
2018 08 02
Ja imam 19 :) možda sam najmlađa ovde :) uvek mislim da su sve članice oko 20 god. Ne znam zašto :D i mogu priznati da ste dosta lepe, kada mi članice šalju slike od nekog predmeta, pa se vidi i lice, uvek neka lepa devojka :D nisam još ružnu videla :)
2018 08 02
1 2 3 4