Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Šta jedete na poslu?

Zdravo devojke, molila bih za neke ideje, šta spremiti kuci i odneti na posao? Do sada sam probala rizu sa povrćem, ali nije tako lepa kad stoji više od 3h u torbi. A ne bih ni sendviče i pecivo više jela, pa me zanimaju neki zdravi recepti.
2018 08 04
Tema o kojoj razmisljam par dana. :) Jedna od ideja - mafini slatki i slani, ima ih na desetine nacina, obrok salate, pomesas sve sta imas u frizideru, sa nekim domacim dresingom, grilovano belo meso, ono je fino i kada se ohladi... :)
2018 08 04
Ne znam, nema zdravih recepata bas za nesto sto dugo moze stajati u torbi... tacnije ja nikakva jela ne pravim za skolu niti kupujem u pekari, ali ponesem voce koliko mislim da mi je potrebno, tipa dve jabuke ili banane, kruske, sta imam u kuci, zavisi koliko mozes da pojedes :/
2018 08 04
Najzdravije sto ja nosim je salata od svega i svacega i malo iseckanog belog mesa. Iseckam na kockice i isprzim, stavim kupus koji obozavam, rukolu takodje volim, paradajz... sve zavisi sta volis i sta imas pri ruci. Nekada ubacim pavlaku ili majonez... i jedem je sa nekim dvopekom (ja bez hleba ne mogu 😂) ili pirincanim plocicama. Ali uglavnom su to sendvici, cak i filete ribe stavim na hleb, to mi je navika iz Norveske sa posla, hleb i losos i slanina, probajte, ukus je neverovatan. 😊
2018 08 04
Sada tek kad citam shvatam da se uopste ne hranim zdravo 😂
2018 08 04
Nosim voce, sopsku salatu, pirinac sa povrcem, pilece pljeskavice, becku sniclu, pilece belo, omlet, tost sa maslinovim uljem, proju, kupus salatu, grasak, boraniju, cufte u paradajz sosu... nemam problem da mi bilo sta od toga dugo stoji i da jedem hladno tako da bukvalno sta jedem kod kuce, to nosim i na posao 😂 A u blizini posla imam i prodavnicu gotovih kuvanih jela gde nema cega nema pa ako me mrzi da sama spremam onda tamo kupim tamo nesto ali svakako pekare su mi se smucile pa u njih retko zalazim :)
2018 08 06
Ovsena kasa, skuvas, dodas cimet i med, taman se ohladi par sati, dodas bananu i eto. :)
2018 09 08