Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Pretraga na sajtu mojekrpice

Molim, ako neko može da mi pomogne u vezi pretrage. Nov sam na sajtu i kad želim nešto da potražim, npr. cipele, nema filtera po vrsti i veličini obuće. Da li je moguće da moram da gledam redom sve artikle iz kategorije cipele ili postoji način da lakše nađem npr. patike u broju 42? Pokušao sam sa ukucavanjem u polje za pretragu ali i tu izađe mnogo artikala koji nemaju veze sa onim što tražim. Hvala unapred na pomoći!
2018 08 24
Ako ulazite preko mobilnog, nazalost nema velicina, gradova itd. Probajte preko lap topa ili racunara, tu mozete da birate :)
2018 08 24
Poštovanje SasaStankovic. Pre svega želim Vam dobrodošlicu na sajt, i uspešne i lepe saradnje. :) Što se pretrage tiče, ne možete pretražiti npr. broj 42 kucanjem u polju za ptetragu, nego uradite na sledeći način: kada uđete u bilo koji oglas/predmet gde je naznačena veličina gore u opisu 42 kliknite na broj 42 i izbaciće Vam obuću u tom broju. Takođe kada pretražujete mesto isto tako uradite- uđite u oglas/predmet i tamo gde je naznačeno mesto koje Vam odgovara kliknite na to i izbaciće Vam sve oglase od članova iz tog mesta. Srdačan pozdrav, i svako dobro Vam želim. :)
2018 08 24
Ja npr. u polje za pretragu ukucam "patike 37" i izbaci mi. To konkretno za broj/veličinu. A, sad za model i to mora se "peške" ,:)
2018 08 24
Njelena360, Može u pretrazi da se kuca npr. Adidas i izbaciće rezultate. Broj možeš da kucaš ako si preko kompa, preko telefona mora ovako kako sam već objasnila. :)
2018 08 24
> LadyBlye: > Njelena360, > Može u pretrazi da se kuca npr. Adidas i izbaciće rezultate. > Broj možeš da kucaš ako si preko kompa, preko telefona mora ovako kako sam već objasnila. :) Ja ukucam preko tel, patike 37 i izbaci mi.. Ne znam zašto ne bi moglo :)
2018 08 24