Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li ovde postoji neki administrator i da li me neko za*ebava više?

Pa stvarno nema smisla! Više od pola mojih predmeta je odjednom ostalo bez fotografija. Niti su nedozvoljeni predmeti, niti su fotke sa interneta, niti su dupli predmeti. Ja sam svoje vreme uložila u to fotkanje, kao i svaka druga članica ovde. Ovo mi se dešava već treći ili četvrti put i stvarno počinjem da mislim da su Krpice postale totalno mlaćenje prazne slame jer su na sve strane prevare, žalbe, bagovi, a apsolutno niko ne reaguje. Ako dragi administratori nisu sposobni da održe jedan sajt kako valja, rado ću im dati smernice kao profesionalac u toj oblasti, jer je ovo već previše!
2018 08 26
toliko mi je krivo sto je sajt trenutno u raspadu, ali nadam se da ce se to popraviti i da ce na Krpicama sve biti super kao ranije...
2018 08 26
Vidim da se vise njih zali na to ,a opet kod drugih sve ok...Mozda ima neka caka vezano za fotografije
2018 08 27
Nestale su fotke polovine predmeta koji su mi u omiljenim. Ovo bas nije dobro.
2018 08 27
Prema onome šta je meni nestalo, nestaju fotografije predmeta koji su postavljeni do septembra 2016. Pretpostavljam da brišu fotografije predmeta prema "starosti" postavljanja, pa očekujem da će na dalje nestajati fotografije iz X, XI, XII 2016...
2018 08 27
> JanaMilica: > Prema onome šta je meni nestalo, nestaju fotografije predmeta koji su postavljeni do septembra 2016. > Pretpostavljam da brišu fotografije predmeta prema "starosti" postavljanja, pa očekujem da će na dalje nestajati fotografije iz X, XI, XII 2016... I ja sam isto skontala, da nestaju slike predmeta ubacenih u tom periodu
2018 08 27
Nadam se da ce se admin do kraja svog zivota makar jos jednom pobrinuti za sajt
2018 08 31
Pa šta ako su slike postavljene odavno? Logičniji kriterijum je da brišu slike predmeta članica koje nisu aktivne.
2018 09 02