Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Znojenje ispod pazuha

Cao devojke, sestra ima preterano znojenje ispod pazuha, i mazala je i lideru, i borotalko roll on, i aloja veru, bas pazi o higijeni ispod pazuha, a opet cim obuce cistu majicu posle 5 minuta ona se preznoji, bude joj krug ospod pazuha na majici i bude joj jako neprijatno. Da li neko mozda ima slican problem, ili je imao pa je resio. Zanima me kako? 😁 Zna li neko neki domaci recept da se smanji znojenje ili cak i da se ne vidi na majici Znamo da je znojenje prirodno, ali vecini devojaka se ne vidi na majici kada se preznoje Pomoc🙇‍♀️
2018 09 13
Može proveriti hormone štitne kao i D vitamin, a ponekad je znojenje i psihogeno. Ako su nalazi ok, može probati i sodu bikarbonu, mnogima pomaže. U kućnim uslovima i na treningu najbolje ništa ne koristiti, da ne zadržava toksine u telu. Takođe može prilagoditi i oblačenje, npr manje će se videti na belim nego na sivim majicama itd. Za svečane prilike ili sl., u DMu imaju da se kupe nalepnice koje se zalepe sa unutrašnje strane rukava, mene podsećaju na dnevne uloške...
2018 09 14
Neki ljudi se prosto više znoje.. meni to nije ništa strašno, ako je čista i uredna, znoj joj se sig ne oseća ili se oseća minimalno kad je duže van kuće i ništa strašno. Što reče Đuli, neka samo malo obrati pažnju koje boje fura i koje materijale nosi. Meni je , međutim, aloe vera forever stik pomogao, ALI POSLE 3 meseca korišćenja. Nakon tog perioda intenzivnog korišćenja, nikada mi se više nisu toliko pojavljivale fleke od znojenja. Ne znam u čemu je caka, ali tako je bilo u mom slučaju
2018 09 14
Možda vaša sestra koristi sintetičke majice,neka proveri sastav.možda je od toga.
2018 09 15