Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde nestade...

Tema o cigarama i duvanskom dimu, baš je bila zabavna :D
2018 09 21
Verovatno se prijavilo mnogo pusaca da ucestvuje u temi :') :') ,pa se clanici zgadilo :')
2018 09 21
:D :D :D a šta da se radi
2018 09 21
obrisala sam temu, krenula je u pogrešnom pravcu. znala sam da će biti kontro, da prostite, verzna. x-)
2018 09 21
Ali stvarno niste trebali..Zamislite koliko bi se ljutih pusaca javilo,da vam objasni neke stvari :') :') :') U Srbiji vlada pravilo,sve mi diraj ,ali cigare ne..I ja sam pusac i taman sam se naostrila:-))))))
2018 09 21
Što bi moja mama rekla crnohumorno: I od raka da obolim, ja cigare mnogo volim :D još je na vrata nalepila neki natpis o cigarama, tipa moja kuća, moja pravila i neke pljuge nacrtane XD
2018 09 21
> EsBeBe: > obrisala sam temu, krenula je u pogrešnom pravcu. znala sam da će biti kontro, da prostite, verzna. x-) To jeste,ali ste propustili sansu ,da vam sigurno jedno 99% clanica objasni da duvanski dim ustvari mirise :') :')
2018 09 21
> jelena2606: > > EsBeBe: > > obrisala sam temu, krenula je u pogrešnom pravcu. znala sam da će biti kontro, da prostite, verzna. x-) > To jeste,ali ste propustili sansu ,da vam sigurno jedno 99% clanica objasni da duvanski dim ustvari mirise :') :') :") <3
2018 09 21
> Debela_devojka: > Što bi moja mama rekla crnohumorno: I od raka da obolim, ja cigare mnogo volim :D još je na vrata nalepila neki natpis o cigarama, tipa moja kuća, moja pravila i neke pljuge nacrtane XD ☺☺☺🙋
2018 09 21
Jao neeee! Propustila sam zanimljivu temu 😂😂 Je l' bila o pušačima koji ne znaju da uključe mašinu? 😓
2018 09 22
Ahahhahahahaha, dotle još nismo došli, ali slobodno se pridruži, razmotrićemo i tu konstataciju XD
2018 09 22
> oljapp: > Jao neeee! Propustila sam zanimljivu temu 😂😂 Isto! Sad me baš kopka o čemu se pisalo.
2018 09 22
> jelena2606: > Ali stvarno niste trebali..Zamislite koliko bi se ljutih pusaca javilo,da vam objasni neke stvari :') :') :') U Srbiji vlada pravilo,sve mi diraj ,ali cigare ne..I ja sam pusac i taman sam se naostrila:-)))))) :') :') :') :') :') :') bas tako
2018 09 22
> NinaKg: > > oljapp: > > Jao neeee! Propustila sam zanimljivu temu 😂😂 > Isto! > Sad me baš kopka o čemu se pisalo. pa clanici smeta miris duvana na garderobi,pa pitala kad bi imala opcija pusac nepusac,verovatno nebi kupila stvar od te clanice ako je pusac...tako valjda koliko se secam
2018 09 22
> sloba1976: > > NinaKg: > > > oljapp: > > > Jao neeee! Propustila sam zanimljivu temu 😂😂 > > Isto! > > Sad me baš kopka o čemu se pisalo. > pa clanici smeta miris duvana na garderobi,pa pitala kad bi imala opcija pusac nepusac,verovatno nebi kupila stvar od te clanice ako je pusac...tako valjda koliko se secam Nazalost, slozicu se. Ja jesam pusac ali ne, nikad nisam poslala stvar koja se oseca na bilo sta drugo osim do omeksivaca za ves. Sta vise, sama sam prestala da kupujem toliko stvari sa sajta jer sam imala par puta iskustva da se zgrozim miomirisom koji me zapuhne kad otvorim posiljku. Sto na znoj,sto na cigare, sto na budj. Nije tesko oprati pre slanja niti cuvati stvari u prostoriji gde se ne pusi/ u kesi u ormaru. Ja sam za to da su opisu navedem kao mana ako se stvar oseca :,D Nije prodaja za svakoga...
2018 09 22
1 2