Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koga biste voleli videti kao admina ?

Potpisano sa zadovoljstvom! Taman sam htela da dignem ruke od sajta ali verujte mi da se sada osecam srecno kao prvi put kada sam bila na sajtu, jer verujem da ce nam biti extra! 😊
2018 10 01
Potpisano. Iskreno se nadam da će Spotter biti admin. Devojka to zaista i zaslužuje. Radila je posao admina iako nije ni imala obavezu to da obavlja. Ima inicijativu što je najbitnije, tako da sam sigurna da ćemo uz njenu pomoć uspeti da rešimo i tehničke probleme kad dođe vreme za to. Ne želim da ovo zvuči kao da se čepim, jer mi nije namera. Samo iznosim činjenice. :")
2018 10 01
Potpisana i peticija podrške za Spotter... red je da se ozvaniči ono što već radi i omogući da sajt izvede iz haosa, verujem da ona to i može i hoće.
2018 10 01
Slazem se
2018 10 01
potpisano, zena koja je odvojila toliko vremena i hrabrosti da se suprotstavi sumnjivim likovima, PREVARANTIMA, LOPOVIMA. Svi mi nesto pisemo, pozalimo se, a ona stane iza fer clanica i reze bez pardona. Priznacete to nije lako,... I da je preuzela na sebe daleko vise nego bilo koji admin ovde,to je jasno. Ako je do sada to mogla samo kao clanica, od sada bi tek sajt dovela u red.... Podrska.
2018 10 01
> Keikoo: > Potpisano. > Iskreno se nadam da će Spotter biti admin. Devojka to zaista i zaslužuje. Radila je posao admina iako nije ni imala obavezu to da obavlja. Ima inicijativu što je najbitnije, tako da sam sigurna da ćemo uz njenu pomoć uspeti da rešimo i tehničke probleme kad dođe vreme za to. > Ne želim da ovo zvuči kao da se čepim, jer mi nije namera. Samo iznosim činjenice. > :") Od kada nisam čula ovo "da se čepim" :') A jedno vreme mi je baš bila poštapalica, izvini Keikoo, ja to nešto sama za sebe... Nego dokle smo mi stigli sa adminom, hoću reći - Spotter?
2018 10 01
Spotter :")
2018 10 01
> emushka: > > Keikoo: > > Potpisano. > > Iskreno se nadam da će Spotter biti admin. Devojka to zaista i zaslužuje. Radila je posao admina iako nije ni imala obavezu to da obavlja. Ima inicijativu što je najbitnije, tako da sam sigurna da ćemo uz njenu pomoć uspeti da rešimo i tehničke probleme kad dođe vreme za to. > > Ne želim da ovo zvuči kao da se čepim, jer mi nije namera. Samo iznosim činjenice. > > :") > Od kada nisam čula ovo "da se čepim" :') > A jedno vreme mi je baš bila poštapalica, izvini Keikoo, ja to nešto sama za sebe... > Nego dokle smo mi stigli sa adminom, hoću reći - Spotter? Adminka nam se danas logovala posle 25 dana ...verovatno da izvidi situaciju . :D
2018 10 01
Koja slucajnost da se adminka loguje bas sada??? 😂 Spotter, drzim palceve i jedva cekam da cujem jesmo li uspeli! 👍
2018 10 01
Koja slucajnost da se adminka loguje bas sada??? 😂 Spotter, drzim palceve i jedva cekam da cujem jesmo li uspeli! 👍
2018 10 01
> Bojanaboka990: > Koja slucajnost da se adminka loguje bas sada??? 😂 Spotter, drzim palceve i jedva cekam da cujem jesmo li uspeli! 👍 :")
2018 10 02
> emushka: > > Keikoo: > > Potpisano. > > Iskreno se nadam da će Spotter biti admin. Devojka to zaista i zaslužuje. Radila je posao admina iako nije ni imala obavezu to da obavlja. Ima inicijativu što je najbitnije, tako da sam sigurna da ćemo uz njenu pomoć uspeti da rešimo i tehničke probleme kad dođe vreme za to. > > Ne želim da ovo zvuči kao da se čepim, jer mi nije namera. Samo iznosim činjenice. > > :") > Od kada nisam čula ovo "da se čepim" :') > A jedno vreme mi je baš bila poštapalica, izvini Keikoo, ja to nešto sama za sebe... > Nego dokle smo mi stigli sa adminom, hoću reći - Spotter? Hahahaha i ja sam ga čula skoro od mlađeg brata (od ujaka) pa mi bi simpatično :')
2018 10 02
Adminka se loguje čisto da se oprosti od nas :')
2018 10 02
1 2 3 4