Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dečija nedelja-mame, pohvalite se :)

Pohvalite se šta ste lepo radile sa decom ove godine tokom Dečije nedelje? Mislim naravno na mame čija deca idu u vrtić ili one koje su učestvovale u nekim aktivnostima van vrtića. Da li ste pravile neke maske ili torbice, leptir mašne...... :")
2018 10 04
Ju,Loki ti si!Gledam ovu sliku,pa se zbunih :') :') :')
2018 10 04
A šta je to??? Mi ne učestvujemo :( hoćemo i mi maske da pravimoooo
2018 10 04
Hahahahahah It is I naravno! 8-) Pa to je svake godine tokom prve nedelje oktobra i po svim vrtićima se organizuju raznorazne aktivnosti tipa maskenbal, predstave predškolaca, recitacije i slično....U utorak smo imali maskenbal, mlađi je bio Transformers a stariji je imao zadatak da sa mamom i/ili tatom napravi masku neke životinje. Naravno, hteo da bude lav. Maska je ispala super, ja sam se izbola, isekla na papir hahahah..... Danas su starije grupe išle u sobe u kojima su mlađe grupice i recitovali su im. A recimo u vrtiću pored našeg zadatak je bio da deca sa roditeljima naprave nešto: devojčice torbe, a dečaci leptir mašnu pa su imali modnu reviju.... Mislila sam da i ovde mame imaju takva iskustva pa da podele sa nama svoja remek dela!
2018 10 04
Mi smo jedne godine imali reviju šešira. Baš sam se namučila, ali mi se svideo krajnji rezultat, jer ja nisam baš nešto kreativna ni nadarena...al taj šešir mi je ostao u sećanju. Pošto mi je dete mlađe sad četvrti razred , jedino u čèmu sam učestvovala je izložba kućnih ljubimaca, gde je moj zadatak bio da donesem macu na izložbu 😂.
2018 10 04
Malo si ostarila Loki:-))))Ja kada gledam forum uglavnom pamtim slike clanica,pa mi je trebalo malo vremena da povezem ime i sliku:-))))Mi nismo odavno u obdanistu...Ali nije bilo tako kreativno.Jedino cega se secam bile su radionice od sat vremena,gde su deca sa roditeljima pravila neke stvari...Sto se maski tice...Mi smo krune,pa cak i sesire(cilindar),maceve i maske pravili od kartona.Bas smo se radovali kada neko kupi televizor pa ostavi novu kutiju pored kontejnera :') :') :') :') A sa velikim kutijama smo pravili kucicu,vrlo je lako ,a za klince haos zezanje :)
2018 10 04
Baš coool :) pa, sad jedva čekam to
2018 10 04
Ostarila, promenila pol, stekla mudrost, postala filozof :') :') :') 8-) Prošle godine je moja koleginica pravila Jesenka. Žena nakupila gomilu lepog žutog, bordo i braon lišća pa zašila na staru trenerku. Ništa lepše nisam videla, vredelo je što se mučila tri dana da to uradi. MiraTinaLena2 nadam se da se ljubimci nisu posvađali međusobno. Moji klinci bi u tom slučaju nosili puževe iz dvorišta-svaki im je Gari iz Koralova x-) :')
2018 10 04
Ja sam juce sklepala jednu Pipi preko telefona za bratanicu, nabrzaka :) Ona je drugi razred pa im je kasno receno za maskenbal, pa smo sve tako u hodu, ali je super ispalo :) U starijim razredima moje skole praktikuje se da djaci drze casove, naravno, ne bas sve. Npr, danas je sedmakinja odrzala cas iz knjizevnosti u sestom razredu i bilo je super :)
2018 10 04
Sve je dobro prošlo na sreću, čak smo dobili diplomu za najsimpatičniju macu 😂😂😄
2018 10 05
Ja nisam išla u vrtić, nažalost, ali pamtim svako Disovo proleće. Pošto je moja škola V. Petković Dis, kod nas su se uvek pravile velikeee priredbe, ja sam učestvovala uvek i na tim i na Svetosavskim, što u horu, što kao recitator. Eto, to jedino pamtim od takvih aktivnosti kroz čitavo školovanje :/ i jedan maskenbal na kom sam bila Mortiša Adams :D
2018 10 05
Ja iz obdanista pamtim samo veoma jak miris Botanicke baste ,:) Takodje pamtim kompot od sljiva ,koji je morao da se pojede do kraja :@ sa tvrdim sljivama koje ne mogu da se sazvacu ,:) I po jos koju sitnicu...
2018 10 05
OOO Pa fenomenalno je!!
2018 10 05
Jelena, ti si isla u onaj vrtic pored Botanicke baste kad se krene ka Palmoticevoj ulici? Uvek mi je bio sladak taj vrtic.... Bravo za tetku, sesir je sjajan! Tetke su nezamenljive vile ;) :") Debela, ni ja nisam isla u vrtic a isla sam u skolu koja nosi naziv po jednoj narodnoj herojki iz Drugog sv.rata i secam se da su nam jos u prvom razredu osnovne pricali o nacinima na koje su je Nemci mucili da oda partizanski polozaj. I prva priredba je bila u duhu pionira, narodnih heroja, narodnooslobodilacke borbe, dece boraca i slicno. Nista sljokice, trakice, masnice hahahaa......
2018 10 05
Da obdaniste "Skadarlija"...Nisam ni ja bila odusevljena odlaskom,motkom su me terali :D ...Tako da sam isla s vremena na vreme,malo pojacano godinu pred polazak u skolu...Priredbe...AHAHAHA...Loki,partizani i partizanke..uzas..A crtezi iz prvog ,sve na tu temu...Evo jedne pricice na tu temu....Pita nas ucitelj.."Kome je deda bio u pertizanima"..,deca se javljaju i pricaju partizanske price...Ja ocajna dolazim kuci ,pa pitam svog dedu.."Deda da li si bio partizan?",kaze on da ne...,nastavljam"Da li si bio cetnik?",on opet kaze ne....i ja na kraju ocajno.."Znaci bio si domaci izdajnik!"..Tada nije bas moglo da se prica"naglas",sta se misli o komunizmu i partizanima...pa je moj nesretni deda morao da cuti o svemu,dok nisam malo porasla ,:)
2018 10 05
1 2 3 4