Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dečija nedelja-mame, pohvalite se :)

E onda sam nadrljala definitivno. Poznata sam po tome da mi kupovina teško pada hahahaa..... Tu ispod Orla je bila jedna pekarica, vlasnica je bila Bucka koja obožava testo i sve u pekari je bilooooo........mmmmmm.....ali makovnjača bez premca! Testo je tu bilo bukvalno tek da se kaže da ga ima hahaha.....
2018 10 05
Tu sam išla u školu, ali ne pamtim, nažalost, tu pekaru, ali pamtim onu šiptarsku Happy day, bila je neka koktel pancerota. Pola punjena kao burrk, meso, lukac, a od pola kajmak i šunka. Trčala sam sa velikog odora dole da ulovim jednu na vreme :D
2018 10 05
Znači dijetalna! Hahahahahaa.....
2018 10 05
Ma, ne bi verovala, znači pancerota od heljdinog brašna, sa semenkama bundeve, kimom i prstohvatom soli sa Himalaja, punjena sirovim brokolijem i šargarepom, a kao prilog slaninica od avokada i, pomfrit od manga. Šiptari prepisali recept od Maje Volk
2018 10 05
Trgovacka i Ekonomska skola,Debela?
2018 10 05
Trgovačka, brate moj
2018 10 05
Jeste li gledale crtani "Hotel Transilvanija"? :) :)
2018 10 05
Hahahahaha.....lično su išli na Himalaje da je donesu Nisam gledala Hotel Transilvanija a razmišljam da li bi mojim klincima bio zanimljiv. Imaju 5 ipo i 4 godine....
2018 10 05
Crtani je haos,ja sam bila odusevljena..dete-onako :') Planiram sutra da sebi napravim kokice i pogledam drugi deo ,:)
2018 10 05
Mislim da su mali jos,nisam sigurna koliko ce moci da ukapiraju...Nekako, kao Srek po meni., je vise crtani za nas odrasle
2018 10 05
Mislim da su mali jos,nisam sigurna koliko ce moci da ukapiraju...Nekako, kao Srek po meni., je vise crtani za nas odrasle
2018 10 05
2018 10 05
Nisam, ali sada hoću sig :D meni je trenutno hit Mali šef :D extra je crtani. Mada sam nostalgičar, pa često pogledam poneki stari Diznijev..nijedan mi nikada neće pobediti Knjigu o džungli i Lepoticu i zver
2018 10 05
Pa da, def.je više za nas nego za njih....Htela sam da ih vodim na premijeru Robina Huda, u pozorište Boško Buha, ali naravno sve je rasprodato ne samo za premijeru nego i za ceo oktobar....pffff....
2018 10 05
E, imam one popuste za dečje predstave, pa ako nekome bude trebalo, rado ću da pozajmim karticu, mi smo još mali,
2018 10 05