Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta cemo bez Postexpress?

Drage moje dame, Postexpress sa Postom zajedno se rasprodaje. Peuzima ih Royal. Ne znam kakva su vasa iskustva ali meni jedino oni posteno odradili posao. Ostali su ocaj zivi, nekulturni, nije isporuka do vrata, ne potpisujem itd. Zanima me vase misljenje.
2018 10 09
Royal express preuzima Postexpress , ne čitavu Poštu Srbije, tako da nam ostaje slanje običnih paketa , ovičnom poštom XD
2018 10 09
Nisam u toku zbivanja, prvi put čujem za ovo... :o Kada "stupa na snagu", tj. kada Royal počinje umesto Postexpressa?
2018 10 09
Informacija nije zvanicna, ali se unutar Poste brzo sire informacije, a i na Twitteru. Pitanje jeste kad.
2018 10 09
Kako ide to slanje paketa obicnom postom? :) Nisam do sada slala pa da se raspitam :)
2018 10 09
E, to je dobro pitanje. Mozda vreme da angazujemo golubove. LOL
2018 10 09
> AppleRed: > Informacija nije zvanicna, ali se unutar Poste brzo sire informacije, a i na Twitteru. Pitanje jeste kad. To se prića već godinu dana, još od onog njihovog polušaja štrajka. Koliko ja znam, Royal drži burazer našeg velikog vođe, tako da nije isključeno. P.S. Vozači Royala nam odavno dostavljaju pakete ;)
2018 10 09
Sa Royalom imam veoma losa iskustva!Narucila sam skolske knjige iz jedne knjizare,da mi stignu na kucnu adresu...Knjizara radi sa Royalom..uopste mi nisu dostavili knjige iako su ih preuzeli,a da ironije bude veca,danima mi je stizala poruka obavestenja kako stize tog dana....Naravno zvala sam ih licno ,bili su vrlo neljubazni,a ovi iz knjizare su mi se izvinjavali,i kazali da vec neko vreme imaju probleme sa njima....Ako stvarno tako bude Royal izbeci.
2018 10 09
Ma, ja mislim da će firma otići u njhove rukr, ali da se ništa po pitanju poslovanja neće promeniti, jer PE ima vrliki broj stalnih klijenata i jako dobro rade, ne verujem da će dozvoliti da se tu bilo šta promeni
2018 10 09
> Debela_devojka: > Ma, ja mislim da će firma otići u njhove rukr, ali da se ništa po pitanju poslovanja neće promeniti, jer PE ima vrliki broj stalnih klijenata i jako dobro rade, ne verujem da će dozvoliti da se tu bilo šta promeni Vec su dozvolili. Unistili firmu koja posluje sa velikim profitom. Radnika sve manje, plate manje... Ne ocekujem nista dobro. :(
2018 10 09
Birali su, neka gledaju.Znam lično par ljudi koji su preko debeih veza na finim.pozicijama u Pošti. Tad im je sve bilo kako treba, sad im te male plate, te kratki odmori, te ovo, te ono.. ne može i jare i pare , druže. Sad je vreme. da se žale tim istim ljudima koji su ih preko veza i ubacili..
2018 10 09
> Debela_devojka: > Birali su, neka gledaju.Znam lično par ljudi koji su preko debeih veza na finim.pozicijama u Pošti. Tad im je sve bilo kako treba, sad im te male plate, te kratki odmori, te ovo, te ono.. ne može i jare i pare , druže. Sad je vreme. da se žale tim istim ljudima koji su ih preko veza i ubacili.. Oni sa vezama ne rade na dostavi vec u kancelarijama i dalje debelo zaradjuju. Ispastamo mi i dostavljaci, koji najmanje uticaja imaju na sve ovo.
2018 10 09
> AppleRed: > Informacija nije zvanicna, ali se unutar Poste brzo sire informacije, a i na Twitteru. Pitanje jeste kad. Nisam nikada ništa niti slala niti poručivala preko Royala, ali samo saznanje da će se Postexpres "ukinuti" mi nije ni najmanje drago. Sada, ono što ne kapiram, radnici Postexpresa (odnosno kuriri) će onda raditi za Royal, ili se i njima "crno piše"?
2018 10 09
> Marija193N: > Kako ide to slanje paketa obicnom postom? :) Nisam do sada slala pa da se raspitam :) Ozbiljno? :D :D Pa isto kao i Postexpress, samo ukoliko ga više ne bude bilo kažete na šalteru pošte "Hoću da pošaljem paket". ;) :) Manje stvari preporučenom ili vrednosnom pošiljkom. :)
2018 10 09
> LadyBlye: > > AppleRed: > > Informacija nije zvanicna, ali se unutar Poste brzo sire informacije, a i na Twitteru. Pitanje jeste kad. > Nisam nikada ništa niti slala niti poručivala preko Royala, ali samo saznanje da će se Postexpres "ukinuti" mi nije ni najmanje drago. Sada, ono što ne kapiram, radnici Postexpresa (odnosno kuriri) će onda raditi za Royal, ili se i njima "crno piše"? Svima se tu crno pise!
2018 10 09
1 2 3