Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta cemo bez Postexpress?

Ovo "preuzimanje" PostEpressa pominje se još od avgusta 2017., isto tako se pričalo da preuzima i Aks, i još neke majušne....
2018 10 09
Upravo tako, to je neka buva odavno bačena, koliko je istinita pitanje je.
2018 10 09
Zato mi je i čudno, jer npr. kada je onaj štrajk pošte bio kuriri su mi sami rekli da će biti, da će paketi kasniti i sl. Što se godišnjih odmora tiče sada letos takođe su mi rekli kada će i koji, do kada biti na godišnjem i tako sve te neke stvari vezane za dostavu postexpressa uvek kažu jer se, ono, već znamo...sigurna sam da bi barem nešto rekli za ovo da je stvarno tako i da će ih taj Royal "preuzeti". Uglavnom, videće se vremenom da li će i šta tačno biti. Mada, opet kažem, meni je barem cenovnik Royal-a užasan.
2018 10 09
> Debela_devojka: > Upravo tako, to je neka buva odavno bačena, koliko je istinita pitanje je. Pa cim se prica,moguce je da se nesto "kuva",samo je pitanje sta ce od toga biti
2018 10 09
Mi tu ne možemo ništa, osim da nađemo kurirsku koja nam odg. Meni je, recimo, Bex skroz ok
2018 10 09
> LadyBlye: > > Marija193N: > > Kako ide to slanje paketa obicnom postom? :) Nisam do sada slala pa da se raspitam :) > Ozbiljno? :D :D > Pa isto kao i Postexpress, samo ukoliko ga više ne bude bilo kažete na šalteru pošte "Hoću da pošaljem paket". ;) :) > Manje stvari preporučenom ili vrednosnom pošiljkom. :) Ozbiljnoo :D od skoro sam pocela sa prodajom pa jos uvek ne znam sta i kako :D
2018 10 09
Royal uzas preskupi neljubazni nikad paket nestigne na vreme..zovu lazu izmisljaju.. Mene su zvali i rekli kako nemogu da dodju imali udes..posle petnest minuta opet zove kurir i kaze evo me idem..pa kako to da si imao sudar pa znate pa znate....uzasni su
2018 10 09
> Marija193N: > > LadyBlye: > > Ozbiljno? :D :D > > Pa isto kao i Postexpress, samo ukoliko ga više ne bude bilo kažete na šalteru pošte "Hoću da pošaljem paket". ;) :) > > Manje stvari preporučenom ili vrednosnom pošiljkom. :) > Ozbiljnoo :D od skoro sam pocela sa prodajom pa jos uvek ne znam sta i kako :D > Samo upakujete paket u kutiju, odnesete u poštu i pri slanju plaćate poštarinu. Ukoliko šaljete nešto što je manje ili lagano onda spakujete u koverat i možete slati kao preporučeno ili vrednosno pismo, takođe odmah pri slanju plaćate, što je jeftinija varijanta nego postexpress (mislim na preporučenu ili vrednosnu pošiljku, dok su cene običnih paketa tek nešto minimalno jeftinije od slanja postexpressom).
2018 10 09
Meni su sa Aksom loša iskustva u par navrata bila, sa Royalom nemam baš nikakvog iskustva, a sa Bexom mi je bilo uvek ok kada god mi je preko te kurirske službe nešto stizalo. Ipak, Postexpress mi je najbolji od svih i dokle god ga bude bilo preko njih ću i slati i poručivati, nikada baš nijedno loše iskustvo sa njima nisam imala. City su isto užas, zovu te iz treće poprečne ulice da im "ideš na noge" po paket, mislim.....!
2018 10 09
Ja u tom slucaju prelazim na Bex ,vrlo su korektni u Bg
2018 10 09
Dok sam još radila u (propalo mi) firmi, telefone za servis su preuzimali kuriri iz Bex-a i skroz su bili ok, komšinica koja prodaje na limundu (baš dobro prodaje, hvala Bogu) ima ugovor sa njima i potpuno je zadovoljna. E sad, ta moja (crna mi) firma se svojevremeno pop.. kala sa bexom i jedno vreme su dolazili po uređaje ovi divni, divni mladići iz Royal-a. E ljudi moji, to je bio cirkus! Nit znaju kod koga treba da dođu, nit gde da idu, neljubazno do zla Boga i nazad! Mi smo imali finu aplikaciju za slanje paketa za Bex, nit zoveš nit se smaraš, učukaš šta treba, kad eto ti kurira. A za royal.... Pa nema, pa ne moze, pa baš je sad prošao pored vas, pa drž me pa ne daj me. Užas. Msm da je firma poslovala sa njima nekih metar dana I vratili se na Bex zbog negodovanja korisnika i servisera. Eto...
2018 10 09
:-O :-O :-O Samo posta , onda ,bar sto se mene tice , svi ostali su dno ! Lupujuci knjige sam izvezbala cene paketa i sl. Samo cu se presaltati .
2018 10 09
Bila je tema o Bex-u , nismo svi imali lepa iskustva . Mene su pozvali da dodjem za deset minuta na odredjeno mesto ,a nakon toga ce biti na nekom trecem mestu i , ako ih ne stignem , paket ce se vratiti ... Jurila ih po celom gradu . :@
2018 10 09
U Beogradu su vrlo korektni, dođu do vrata i bez nerboze čekaju da izađeš oo paket, lovu, šta god. Stvarno su odlični kuriri. City mi je isto ok. Jedino sa Aksom imam loša iskustva
2018 10 09
> TatCat: > Bila je tema o Bex-u , nismo svi imali lepa iskustva . Mene su pozvali da dodjem za deset minuta na odredjeno mesto ,a nakon toga ce biti na nekom trecem mestu i , ako ih ne stignem , paket ce se vratiti ... Jurila ih po celom gradu . :@ Ja sam im jednom digla frku,devojka nije bila kuci i oni su ladno vratili meni paket😡😡😡 Kad sam im dreknula,ne znam koga nisam zvala,kao prvo,moraju prvo pozvati tel i najaviti se,drugo moraju dva puta ici na adresu,mislim da je momak dobio otkaz,sta da radim,nije postovao pravila. Paket je isporucen u ponovnom pokusaju,naravno uz izvinjenje,bez dodatnih troskova. Ovo je bilo u Novom Sadu. Posle sam presla na postexp.
2018 10 09