Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta cemo bez Postexpress?

Tada je pisao neki decko iz BG upravo o Bex-u i jurenju po BG i koliko benzina ga je kostao taj paket . Aksa ,isto dno . Sa ovim ostalim nemam iskustvo . Drzacu se poste . Jeste da nece da mi donesu preporucenu tiskovinu preko tri kilograma , ali bar znam da me ceka u posti .
2018 10 10
*STARS* Iskreno , prave mi stalno problem oko te tiskovine ,ali postu i postexpres mi ne diraj . Bas bi mi nedostajao postexpres . Jedino resenje bi mi bili ovi paketi (preporuceni ) . Tada sam izasla sa posla (Bex ) , prepala se zbog te devojke da se posiljka ne vrati , nazvala sam Bex da se zalim ,saslusali me i odgovorili da nisam morala da jurim jer bi posiljka jednu noc ostala u depou u Pozegi gde mogu do 12h preuzeti ! Tako da sam mogla naredno jutro otici iz Uzica u Pozegu da trazim depo Bex-a ..
2018 10 10
Taman posla,postex je zakon,Bex bi od svih ovih bio najmanje zlo,a za razliku od ostalih najmanje su nekulturni,koliko toliko se moze komunicirati,sve zavisi od kurira. Hoce da dodju i kasnije,recimo ili ostave mi u komsiluku,jer cesto nisam kuci. Zato mi je Posta super. Samo preporuceno jos nisam probala,nekako ne znam ni koje su cene po kilazi,koliko ljudi da mi uplate za ptt,jer onda mora unapred,nema otkup je li?
2018 10 10
> TatCat: > Bila je tema o Bex-u , nismo svi imali lepa iskustva . Mene su pozvali da dodjem za deset minuta na odredjeno mesto ,a nakon toga ce biti na nekom trecem mestu i , ako ih ne stignem , paket ce se vratiti ... Jurila ih po celom gradu . :@ Moje iskustvo sa Bex u vise navrata.Stan u centru,a gospoda zovu da se nacrtam za 1o min nekih pola km of stana.Da NE pricam,da paketi kasne,da su mi ih lomili.Dex ,Kada kupujem on line sportsku opremu deci u Djaku,u Sport vision profesionalci,em tacni,em ljubazni,em Vas zatraze po gradu ako niste Kuci.Moje iskustvo,iako ja licno samo post .ex sluzbu zovem.Iskreno,moguce je da je taco,samo nema logike,da Posta ostane,a Post se odvoji,jer preporuceno da salju I dalje,onda ce I dalje slati kurirsku brzu postu.Posta bez post.ex zaista nema logike.
2018 10 10
> TatCat: > *STARS* Iskreno , prave mi stalno problem oko te tiskovine ,ali postu i postexpres mi ne diraj . Bas bi mi nedostajao postexpres . Jedino resenje bi mi bili ovi paketi (preporuceni ) . Tada sam izasla sa posla (Bex ) , prepala se zbog te devojke da se posiljka ne vrati , nazvala sam Bex da se zalim ,saslusali me i odgovorili da nisam morala da jurim jer bi posiljka jednu noc ostala u depou u Pozegi gde mogu do 12h preuzeti ! Tako da sam mogla naredno jutro otici iz Uzica u Pozegu da trazim depo Bex-a .. Ja Sam ih zvala,I Svasta rekla.U smislu ,ja placam dostavu na kucna vrata,ako NE donesete dobijate reklamu😁
2018 10 10
Iskustva po pitanju kurirskih službi su baš različita. Ja sam par puta sa Aksom imala užasna iskustva, em su neljubazni, em su netačni, em deru sa poštarinama. Poslednji put sam pozvala njihov Coll centar i uloźila žalbu na kurira, prvo sam pričala sa radnicom a onda je ona pozvala šefa, i čovek je uzeo broj telefona od kurira i tad ga je nazvao po imenu (ne sećam se, ali začudilo me je da mu tako odjednom zna ime) i rekao da će biti sankcionisano, što predpostavljam nije prva žalba kod njih na tog kurira bila. Dosta nakon toga stigli su mi uzorci Avéne i Platinum baš preko Aksa i kurir je bio izuzetno ljubazan. Kako god, meni je Postexpress zakon za sve kurirske službe i dokle god ih bude bilo preko njih ću slati, a ukoliko se to možda "ukine" onda ću svakako preći na slanje putem pošte običnim paketima, vrednosnim i preporučenim pošiljkama.
2018 10 10
PE posluje odlicno,iskreno ne vidim razlog da ga neko drugi preuzmeJedino ako pricamo o preotimanju je moguce,posto svakako zivimo u drzavi gde je u cvatu"legalni kriminal".. ,:)
2018 10 10
Upravo... ;)
2018 10 10
> jelena2606: > PE posluje odlicno,iskreno ne vidim razlog da ga neko drugi preuzmeJedino ako pricamo o preotimanju je moguce,posto svakako zivimo u drzavi gde je u cvatu"legalni kriminal".. ,:) Jelka, Royal je u vlasništvu Vučketovog brata :D nema tu otmice, sve će biti vrlo mirno i legalno:D
2018 10 10
Pa zato i kazem legalni kriminal...Kao i legalna prostitucija-starlete..."Legalno" zaposljavanje sa" legalnim" diplomama...Svaku kriminalnu radnju ovde mozes da nazoves legalnom...Eto skoro smo imali i pedijatra bez diplome koji se takodje legalno zaposlio,...Ma super smo :@ :@
2018 10 10
Wild, wild west :D samo kupi šešir i kaubojke da se uklopiš :D
2018 10 10
Kao sto vidite , sve sto je preko 500 grama , paketska usluga je i povoljnija od postexpresa . Ja sam u tom ratu oko tiskovina cula recenice : "Nije nas postar konj ." Ili: " Da ste na periferiji , dobili biste na adresu , jer za postari na tim reonima imaju prevoz- moped , auto ." :') Pokusala sam i postrestant da bih dobila u postu koja je tri minuta od mene ,ali ne moze , i to mora u glavnu postu koja je daleko od mene ... maltene van grada .
2018 10 10
Obzirom da Pe odlično radi,najbolje zarađuje ima uvek posla,e pa ne bih se iznenadila da bude poklon vodjinom bratu....
2018 10 10
1 2 3