Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

STUDENTI/ STUDENTKINJE Beograd

Da li ima ovde studenta koji studiraju menadzment u turizmu i hotelijerstvu, treca godina i da li vam treba study buddy? :D Takodje zanima me da li je neko od vas upao kao ja u novo drustvo, pa nije imao sa kim da se druzi? Ja sam presla iz svog rodnog grada ovde u trecoj godini da studiram i evo vec 10 dana ludim od svojih kolega koji me ignorisu, ponasaju se katastrofalno... I takodje gde vam je najbolje mesto za ucenje?
2018 10 11
Najbolje učenje je kod kuće i leti na Adi, makar je meni bilo :) nemoj se puno obazirati na kolege. Ja sam imala sreće da sam stvarno upala u top generaciju, ali sam obnovila godinu, pa sam u trećoj bila sa još mlađima ( starija sam i od prve generacije sa kojom sam.slušala predavanja). Sa tom ekipom mi je bilo užasno, ali baš, međutim, ja sam gledala svoja posla i nisam se obazirala. Tek si počela, budi strpljiva, sa novim ljudima I nemoj da budeš škrta kad drugima treba pomoć oko učenja, prepisivanja, čega god. Samo lagano i srećbo :)
2018 10 11
> vodolija018: > Da li ima ovde studenta koji studiraju menadzment u turizmu i hotelijerstvu, treca godina i da li vam treba study buddy? :D Takodje zanima me da li je neko od vas upao kao ja u novo drustvo, pa nije imao sa kim da se druzi? Ja sam presla iz svog rodnog grada ovde u trecoj godini da studiram i evo vec 10 dana ludim od svojih kolega koji me ignorisu, ponasaju se katastrofalno... > > I takodje gde vam je najbolje mesto za ucenje? I ja sledece godine upisujem fax u Bg, najvise se brinem oko drustva, da li ce me prihvatiti ili ne🤔 jer uglavnom nas " provincijalce " gledaju sa visine, podcenjuju, podsmevaju i slicno..
2018 10 15
Joj, odakle ti to? U Hotelijerskoj baš ima puno ljudi, što iz provincije , što iz Bosne, Crne Gore, pa čak i Hrvatske. Nikome se niko nikada nije podsmevao ili ga gledao sa visine. Sve zavisi kako se ti postaviš, ako si normalna, društvena i spremna na timski rad na faxu, sve će biti ok. Nema razloga za takva razmišljanja i predrasude
2018 10 15
Meni je Ada predaleko.. A i Zemunski kej (pade mi na pamet da bi bilo lepo mesto za ucenje takodje) Iz Nisa sam, ali idem na Singidunum, bio mi je zadnja opcija kad sam ga upisivala u Nisu, jer mi tada roditelji (ironije li ) nisu dali da dodjem u Bg i upisem neo helenistiku. I ja kao ajde Singi cu, kao i svi krenula sa predrasudama da je lak. Nije uopste lak, ali svidja mi se sto se profesori zaista angazuju za nas, vode nas na ekskurzije, u sustini samo sam na jednoj ekskurziji i bila, predavanja su nam obavezna, ali meni to puno pomaze, jer ucim na predavanjima, profesori su nam dostupni uvek, dok moja drugarica na ekonomskom ne moze da uhvati profesorku za jedno pitanje da joj pomogne od kad smo krenuli na fax, nisu im obavezna predavanja i nekako su sve u rasulu sto se profesora tice, uopste ne brinu o njima niti se trude da ih vode negde. Pricam o Niskom ekonomskom i onome sto mi drugi kazu za isti. Druga situacija, tamo se moze lako prepisati na kolokvijumu, na ekonomskom,a kod nas na faxu se kolokvijumi polazu elektronski, 30 pitanja za 15 min, pa sta uradis, uradio si. Ne mozes nikako prepisati. Sto se tice drustva na faxu, evo zavrsio se mesec skoro, niko da mi se obrati cisto da se upoznamo. Stvarno mi je krivo, jer sam ja druzeljubive prirode i na faxu u Nisu sam imala ekipicu sa kojom sam se cesto druzila i ucili smo zajedno, terali smo jedni druge da ucimo i nismo davali da niko od nas posustane. Polozila sam cak i racunovodstvo, koje mi je zbog zadataka bilo najteze
2018 10 27
> akica45: > > vodolija018: > > Da li ima ovde studenta koji studiraju menadzment u turizmu i hotelijerstvu, treca godina i da li vam treba study buddy? :D Takodje zanima me da li je neko od vas upao kao ja u novo drustvo, pa nije imao sa kim da se druzi? Ja sam presla iz svog rodnog grada ovde u trecoj godini da studiram i evo vec 10 dana ludim od svojih kolega koji me ignorisu, ponasaju se katastrofalno... > > > > I takodje gde vam je najbolje mesto za ucenje? > I ja sledece godine upisujem fax u Bg, najvise se brinem oko drustva, da li ce me prihvatiti ili ne🤔 jer uglavnom nas " provincijalce " gledaju sa visine, podcenjuju, podsmevaju i slicno.. Nas "provincijalaca" ima i najvise ovde, retko naidjes na beogradjane :D Najgore je sto se ti provincijalci umisle i gledaju sa visine.. ali to su uglavnom oni kojima i dalje luk iz dupeta viri
2018 10 27