Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

LIDLLLL_____

Vrvii mi fb od objava o Lidlu kako ste vi to podnele? XD Ps. mnogo ste mi nedostajali i ako odustah od ovog sajta svakako bih uvek povremeno da proveravam forume :")
2018 10 12
Joj , nije mi ovuda Lidl mnogo iskakao ,ali price okolo .... LIDL ,LIDL ,LIDL :') :') :') Dobro nam svratila i uvek dobrodosla ,Merilia <3
2018 10 12
Strašno, ja i dalje imam transfer blama prema onome što sam čula i čitala ,:) ,:) ,:)
2018 10 12
Vesti iz LIDL-a Cesid : Do 12h izlaznost 87,20 % Ostalih 12,80% prica o okupaciji ,trovanju ,GMO , isteklim rokovima i sl.
2018 10 12
:') :') :') :') :') :') :')
2018 10 13
Ja sam kupovala u Nemackoj u Lidlu..Imalo je zaista artikala u izobilju ,ali bio je jedan od skupljih marketa... Kod nas nisam, ali verujem da takodje ima svasta..A te priče su preterane...Gadi mi se kako ljudi tako pričaju a prvi idu da kupuju tamo verovatno...
2018 10 13
Ovde u Austriji je Lidl najpovoljniji, ali cula sam da forsiraju GMO hranu koja je dosta jeftinija....
2018 10 13
Ja sam se juce raspitala pre nego sam stala u red, nije se dugo cekalo. Prvi dan sam, naravno, propustila. Nisam imala zivaca, ni ratnu opremu, a bila je i policija i hitna pomoc. Ima dosta akcija, zbog njih sam i otisla, ali sam potrosila preko onog iznosa sto sam planirala. Sta cu kad sam zena *od akcije* 😅
2018 10 13
Ja sam juce bila jer sam povela dete pa su me pustili preko reda. Zadrzala sam se ravno pola sata jer nisu mogla da se pomeraju kolica od guzve i kupila isto kako kupujem u Lidlu negde preko. Jos uvek je pomama, mozda za jedno nedelju dana bude moglo normalno da se udje. Inace volim Lidl, za male pare neki drugi zacini, neki drugi cajevi, gumene bonbone i sl.
2018 10 14