Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Preeskupo, misljenje

Da li i vama deluje da su mnoge stvari skuplje nego u buticima? Danas mi sa sajta kupujem prodajem stigao ganc novi duks haljina Ps za 700 rsd, a ovde isti samo sivi je 3999???? Ne verujem da je skuplji bio ni u radnji bez snizenja. Toliko se frljaju cenama devojke. Naravno ima realnih potpuno sa nekima se i pregovara itd. Verovatno se neko kome gori pod nogama i upeca. Kakva su vasa iskustva?
2018 10 15
Ima i super povoljnih stvari samo treba biti uporan....A ta druga strana,pa ponekad pomislim da to prodavci misle da su svi ostali rasli na banani,pa ne znamo sta koliko kosta!Vredja prosto inteligenciju.Kada vidim precenjenu stvar,sve ostale kojima ne znam cenu na profilu,dovodim u pitanje i naravno ne saradjujem.A tek smatram bezobrazlukom kada napisu koliko je kostalo novo,a npr provereno znam koja je bila cena i da ta njihova lagarija nema veze sa zivotom...I na KP ima precenjenih stvari,nije samo na MK
2018 10 15
A moram i da dodam ,kontra ovome ,da na ovom sajtu stvarno ima cigancenja do besvesti...
2018 10 15
Mislis cenkanja?
2018 10 15
Da veoma neosnovanog.Ja jesam za cenkanje i sama trazim popust nekada i duplo...odnosno ponudim koliko smatram da ta stvar meni vredi,a nekada vrlo jednostavno kazem da mogu toliko da izdvojim...Ali ako neko okaci neku vredniju majicu u vrednosti dve trulex krpe u radnji,i onda i na to traze popust ,digne mi se kosa na glavi.....Isto me nervira kada se sve majice svrstavaju u isti kos(isto vazi za sve ostale odevne predmete),....Npr bila je prica da majice po gradu kostaju 500-600 din,a ovde se prodaju za iste pare...Mora da se napravi razlika koje majice,kojeg proizvodjaca,kog materijala....Bas u tom trenutku sam i ja trazila neku majicu po gradu,za poklon i ono sto sam primetila je da su cene bile po 1100 u proseku,a kroj i materijal za djubre....
2018 10 15
Pa dobro toga ima uvek. Ali nema razloga za vređanjem. Ja sam prodavala farmerke za 300 rsd, nove, americke i zena me pitala jel to zadnja cena. Rekoh da stvarno ne mogu za 100 rsd da idem u postu i ona ih kupi i bas se odusevila. Ja sve zelim da prodam, necu da mi mesecima stoje stvari po profilu i po kuci
2018 10 15
Nema vredjanja ,ovo sto ovde radimo je trgovina i manje vise sve u krugu toga je dozvoljeno....Sustina je da trebamo da budemo upuceni u cene kada nesto zelimo da kupimo...Isto koliko je precenjeno bezobrazluk i prevara,takodje je nekada vrlo uvredljivo nipodastavati neku stvar koja stvarno vredi a prodaje se bud zasto,.To bud zasto moze da bude i 5000 ako odredjena stvar kosta ili vredi 25000 ili 15000....Treba malo imati i obzira za clanice koje upravo rade ono za sta je ovaj sajt i prvobitno zamisljen...Da se menjaju ili kupe ili prodaju komadi po pristupacnim cenama,koje inace u realnom zivotu ne mozemo sebi da priustimo.Ovo Marijana832,nije upuceno vama ,nego uopsteno pisem....A druga strana medalje mi je fenomen,pored tolike" nemastine"..da fejk torbe od po 100e idu kao alva ,:)
2018 10 15
Pa da sve si u pravu:). Ja ovde kupujem Ps, Luna stvari, koje su mi malo skuplje u realu a nemam vremena da idem po radnjama. A ovde nađem dobre dilove. I za nekih 20.000 sam se komplet opremila i za izlazak i za posao.i sve ali sve mi odgovara
2018 10 15
Evo npr decije stvari...U vreme kada se moje dete rodilo nisam imala opciju ove vrste kupovine,morala sam sve da kupujem novo i da placam xy para...Svi mi roditelji cemo za sebe da se i stisnemo ali za decu mora da ima....Zena mi trazi BK deciju kosulju jednom obucenu koju prodajem za 200 din ,za 50 din,pa posle je trazi i na poklon..a ima i za kredit i za postarinu i za internet!Hocu ja da poklonim ali i ja imam dete,i njemu takodje trebaju stvari...Te stvari takodje trebaju od nekih para i da se kupe...Pa valjda mogu ,kada prodam njegovih 5 stvari i posaljem i jos neke poklon stvarcice uz to,da njemu kupim bar jedno pakovanje gaca.....O tom osecaju pricam...Kupila sam ovde Timberland kozne sandale za 1000 din za klinca,pa samo sto nisam tu clanicu u d...e poljubila ,:) Zato sto znam koliko su nove a ove su bile kao nove...Spasila mi clanica novcanik. ,:)
2018 10 15
E da stvarno moze da se prođe super za klince kao i za nas. Ali mora da se kopa bas dosta.
2018 10 15
Ima extra skupih stvari i to prednjaci na sajtu ali i povoljnih... Samo treba traziti, i nadje se dobra stvar, kvalitetna a da malo kosta...
2018 10 15
@Jelena, isto tako. Obuca za dete stvarno moze da se nadje povoljno, posebno sto oni to zacas prerastu.
2018 10 15
Možda nije lepo što ovo kažem, ali meni nije jasna kupovina od osoba koji prodaju nove stvari po istoj ceni kao u radnjama. Još mi je manje jasno kako te osobe imaju po 200-300 utisaka.
2018 10 16
@Evoksi..Te su jos i dobre gde je cena ista...Ali one gde je polovno duplo skuplje nego ista stava u radnji :@ Verujem da osobe koje tako kupuju ,nemaju pravu informaciju o vrednosti tih stvari,a ima i druga strana medalje,gde je nekome isplatljivije da kupi skuplje preko neta,jer nije bas blizu nekog veceg grada,i onda kada preracuna put,tamo -nazad,vreme..Te cifre im ispadnu sasvim ok-objasnila mi je jedna zenica koja je uzimala decije stvari od mene.....
2018 10 16