Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neumorne obnavljačice oglasa

Zamislite da sam sad, baš ovde, u prvom redu, dala neki fini uvod, onako, krajnje politički korektan, odiše razumevanjem, čak je i blago filantropski nastrojen, da prostite, a, da sam onda prešla na stvar: AMAN, OSOBO, KOLIKO MOŽEŠ BITI NAVALENTNA, BEZOBZIRNA I DOKONA DA PO NEKOLIKO PUTA DNEVNO OBNAVLJAŠ SVOJE OGLASE? Ili plati, pa se klati među istaknutim/promotivnim artiklima ili dozvoli nezamislivo, da tvojih 6-7 artikala ne budu na naslovnim stranama u svim kategorijama, i u 10 prepodne, i u 4 popodne, i u 9 uveče, kad god zavrtim ponudu. Jaoooo, ala bih i ovo sankcionisala, da sam vlast na nedelju dana. 8-)
2018 10 15
Ja ne ih. Ako neko brise stari i postavlja novi oglas, ima pravo na to, ako sam dobro shvatila pravila, ako nisam, neka me neko ispravi.
2018 10 15
Nisam rekla da nemaju prava, rekla sam da ih zloupotrebljavaju, ovo nije poziv na linč, već bunt gnevnog korisnika. Imam li ja prava da mi to ide na ganglije i da tu činjenicu javno prokomentarišem ili...?
2018 10 15
Kontam da je zloupotreba bilo cega upotreba toga u kontekstu koji nije propisan, u ovom slucaju recimo, zloupotreba je postavljanje vise tema u toku jednog dana bez brisanja prethodno postavljenih, sto je i svojevremeno sankcionisano brisanjem tih tema ili blokiranjem clanice na forumu (ponovo, ispravite me ako gresim). Ni u jednom trenutku nisam rekla da nemate pravo na komentarisanje, niti da je ovo poziv na linc, samo sam iznela svoje misljenje. Ovo je javna tema, ako niste ocekivali da ce je neko komentarisati, onda je to trebalo da naglasite.
2018 10 15
MinaMaso, sa kojim, tačno, delom mog prvog posta se ne slažete? Nisam sigurna da vas najbolje razumem, a imam utisak da je dijalog krenuo u pogrešnom smeru, zato pitam. Ako mislite na to što sam pomenula sankcionisanje, dodatno pojašnjavam da je je u pitanju uslovna rečenica koja je završena smajlijem. Nadala sam se da je jasno da to znači hipotetička situacija, u šaljivom tonu.
2018 10 15
Meni je skroz OK obnavljanje oglasa, sve dok se stari brisu. I ja bih obnavljala svaki dan, da nemam ovako puno oglasa. Mozda je resenje da ukucate rec predmeta koji trazite, pa Vam nece iskakati isti predmeti na pocetnoj strani. :") Pozdrav :")
2018 10 15
"Jaoooo, ala bih i ovo sankcionisala, da sam vlast na nedelju dana." Ja ne bih. Ne bih se slozila da to treba da se sankcionise, jednostavno je. Obrazlozila sam zasto to smatram.
2018 10 15
> CokaPozarevac: > Meni je skroz OK obnavljanje oglasa, sve dok se stari brisu. I ja bih obnavljala svaki dan, da nemam ovako puno oglasa. Ok, direktno, jednostavno pitanje - da li biste ih obnavljali po nekoliko puta dnevno, na svakih par sati, što mu dođe...5-7 puta, ako uračunamo da dotične članice cene kvalitetan bjuti slip, da skupe snagu za sutrašnje klikutave napore? ;)
2018 10 15
> MinaMasa: > "Jaoooo, ala bih i ovo sankcionisala, da sam vlast na nedelju dana." Ja ne bih. Ne bih se slozila da to treba da se sankcionise, jednostavno je. Obrazlozila sam zasto to smatram. Zaboravili ste smajli u tom citatu, ali, ok, očigledno vam je promakao i prvi put. Hvala na konstruktivnom doprinosu diskusiji.
2018 10 15
Stvarno 7-8 puta u toku dana obnavljaju oglase,odnosno jedan te isti? :') :') Nemam nista protiv,samo mi je smesno...Ja sam relativno skoro pocela da obnavljam svoje stare,pa mi je bas zamorno sto obnovim jedan u nekoliko dana ,:)
2018 10 15
Recenica je prekopirana, toliko pominjani smajli nije uspesno hteo da se prekopira. Uostalom, komuniciram recima, ne smatram da je potrebno ubacivati smajlije. Kao sto rece CokaPozarevac, naravno da bih obnavljala, nemam apsolutno nikakav problem sa clanicama koje to rade, trenutno nemam vremena za tako nesto jer imam drugih obaveza. Kad budem imala vremena, sigurno hocu. Naravno, uz brisanje starih, kao sto rece Coka.
2018 10 15
Ja se divim clanicama koje mogu ceo dan da slikaju i postavljaju. Ja, valjda, nemam zivaca. Imala sam neki odlican sako, koji je camio godinu i po, pa se setim da ga uslikam ponovo, te ga tako i prodadoh. Toliko se svakodnevno ubacuje, da se za dan zatrpa predmet. Juce uslikah i podrobno opisah jedan Mona svetlucavi vuneni sako, u nadi da bi se prodao, jer je sezona, ali nece da se postavi oglas. Jos par stvari sam pripremila, ali, dzabe.. Doslo mi je da kukam 😕
2018 10 15
Mene to svakodnevno gledanje istih predmeta iskreno smara. :/ Uvek kad udjem na sajt prvo idem na "nedavno postavljene predmete" i neke sam naucila napamet, a desava se da se ne logujem po par dana. Mislim da je za prodavce mnogo korisnije da stave dobre tagove za stvari, jer tagovi "moderna", "brutalna", "lepa" po mom misljenju nisu nimalo korisni.
2018 10 15
> jelena2606: > Stvarno 7-8 puta u toku dana obnavljaju oglase,odnosno jedan te isti? :') :') Nemam nista protiv,samo mi je smesno...Ja sam relativno skoro pocela da obnavljam svoje stare,pa mi je bas zamorno sto obnovim jedan u nekoliko dana ,:) Pa, ja ne znam koliko je to puta, ako računam da ja kliknem na početne strane nekih podkategorija 4 do 5 puta dnevno, a njihovi oglasi su konstantno, u vagonskoj kompoziciji, na naslovnoj strani? Ponavljam, nisu istaknuti/promotivni artikli u pitanju. Ume da frustrira, ako prelistavaš nove predmte u ponudi. Za sada, izgleda, nervira samo mene. :") x-)
2018 10 15
Aha, evo, i TinuKris nervira, odahnuh. ,:)
2018 10 15
1 2 3