Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije uzaludno!

Ja sam tek od skoro pocela sa prodajom i prezadovoljna sam komunikacijom koju sam imala sa devojkama sa kojima sam saradjivala da bih sa svakom da smo blize popila kafu.😊😆
2018 10 17
Ja sam tek od skoro pocela sa prodajom i prezadovoljna sam komunikacijom koju sam imala sa devojkama sa kojima sam saradjivala da bih sa svakom da smo blize popila kafu:)
2018 10 17
Ja sam tek od skoro pocela sa prodajom i prezadovoljna sam komunikacijom koju sam imala sa devojkama sa kojima sam saradjivala da bih sa svakom da smo blize popila kafu.😊😆
2018 10 17
> LunaLuBeka: >... ne bih temu ni otvarala da nije vas super cool zena! Bas sam se zasitila onih crnjaka ko je koga i ovo od jutros mi je malo osvezilo atmosferu 😊 Dobro se dobrim vraća... Ipak to nije otrcana fraza! Dok je takvih devojaka/žena kao što si ti, ja ne odustajem od MK. Iako, često odlepim 😂😂😂
2018 10 17
Moja slatka sugradjanka NinaKg 😊. Odlepim i ja, ali se drzim dobrih stvari, clanica koje su tu da me posavetuju bezuslovno, ponekad cak i da truckamo o drugim stvarima nevezanim za sajt, upoznajes ljude jednostavno, a meni toga i krpica nikad dosta 😁
2018 10 18
1 2