Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako razlikovati original i fejk sat?

> Esperansa: > Hvala vekip60 , jako mi je bilo zanimljivo i veoma edukativno Vase izlaganje. Veoma lepo ste objasnili , tek sada sam svesna kako je vrlo lako kupiti fake proizvod i cak biti ubedjen da je original. Toliko su veste kopije, cak i kodovi nisu garancija, da niste napravili ovakva poredjenja, ja prva ne bih uocila razliku. Hvala puno, meni ste bas pomogli i naucila sam neke stvari. :") Nema na cemu,drago mi je da sam pomogla! :")
2018 10 23
> jelena2606: > @Vekip60..Sada tek znam ,da nista ne znam ,:) Stvarno treba biti profi,a da se prepozna fejk bez uporedjivanja sa originalom Covek se uci dok je ziv,sve to ide s'vremenom i iskustvom. Imate dosta recenzija na YouTube na temu Real vs Fake,bilo da su u pitanju parfemi,satovi,tasne i sl.,pa kad imate vremena pogledajte ,moze biti od koristi. :*
2018 10 23
Hvala Vekip60..To uglavnom i radim,ali je fejk industrija toliko napredovala,da ju je tesko pratiti:-)))).U sustini nemam nista protiv dobrog fejka,ali ne da ga placam,kakav god da je,po ceni originala.A najveci problem mi prave proizvodjaci koji relativno cesto menjaju svoje etikete...Npr Diesel ,a takodje i Lacoste imala sam tri provereno original majice i kosulje,sve razlicite etikete gornje :(
2018 10 23
Ne postiji replika u vidu tester-a bar ne još ! razgledam gomilu parfema sto od mojih sto svojih i imam tester koji sam uporedila sa originalom pa da znate da razlike Nema. Na orig. Dior parfemu nema koda utisnutog u staklo ako je neko na to mislio kao jedna clanica koja me je upravo to pitala, Samo nalepnica a na njoj Mozda neki kod. Ponekad se lako utvrdi da li je nešto fejk a ponekad ne , kod parfema to ne sme biti slučaj zato samo uz dogovor sa članom ako niste sigurni i po mirisu ćete poznati da li mirise na sebe ili je previše neodredjen miris (uglavnom su kiseli i tanki nemaju slojeve). Samo uz dogovor sa članom ,samo sigurno ili platite pola a posle drugu polovinu. Nadjite dogovor koji odgovara za obe strane za svaki mogući slučaj .
2018 10 23
> Djulimun: > U suštini dakle jedino da mi slika sat, pošto nismo iz istog grada... pošto staklo svakako ne bih ni znala, a nisam u prilici ni to da procenim, kao ni težinu... > Bilo bi dobro da postoji neka tema kako uočiti fejkove, meni se jednom desilo da sam prodala guess bluzicu, ali zaista nisam mogla ni pretpostaviti da je fejk, pošto sam je dobila na poklon, svakako sam se dogovorila sa devojkom i vratila novac, prosto mi nije palo na pamet da mi neko može pokloniti fejk, a nisam ni obraćala pažnju na etikete toliko do tada. Drugo je kad prodajem stvari koje sam lično kupila i znam gde sam kupila. > Da li bi Sladjo znala sa slike proceniti da li je fejk sat ili ne? > A i parfemi su mi večita nedumica, tj kupovina od šanera... kupila sam nedavno od šanera parfem, tester, proverila sam kod i to je to, proizveden prošle godine. Ali realno ako uspeju sve da lažiraju, zašto ne bi mogli i kod? Sad sam stalno u nedoumici da li je parfem original, uvek imam osećaj da nekako brže ispari... i odakle im pobogu toliko testera.. Vama nije palo na pamet da neko poklanja fejk, ali vam je palo na pamet da se nesto sto Vam je neko poklonio proda? Zovite prijatelja da mu se zalite da ste imali problem prilikom prodaje poklona🙃
2024 06 12
1 2 3