Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Katastrofa!!

Poslala sam članici haljinu još pre 8 dana,kupovina je u pitanju,trebala je da mi uplati novac post netom kad primi haljinu,a ja sam joj poslala preporučeno i platila iznos od 160 dinara. Medjutim,ona mi se sutradan javlja da joj je stigla haljina i da joj je mala,pa će mi je vratiti i platiti poštarinu. To je bilo u sredu. Ja joj napišem ok,samo mi je pošalji što pre da bih mogla da je prodam jer mi trebaju pare. Ona mi na to kaže da će moći tek u ponedeljak da mi pošalje,jer je u vikendici.U ponedeljak mi javlja da će ipak poslati sutra,odnosno u utorak,jer je imala posla pa nije stigla,a u utorak (juče) mi javlja da je poslala i platila poštarinu. Danas mi je stigla haljina,a ja sam ipak morala da platim poštarinu od 150 din. OPET !!! Ljuta sam i iznervirana,i baš me briga za 300 din., ali zašto bih i bacala novac bezveze. I zašto mi je rekla da je platila poštarinu??? Ja ću ovoj članici da dam negativnu,iako ima dosta utisaka i većinom pozitivne,to mene ne zanima,mene je zeznula i to je to.
2013 08 14
naravno da je zasluzila jer je tvoju haljinu iznosala i sada ti je vraca....
2013 08 14
i treba,to je bezobrazluk [:znojav] [:poljubac]
2013 08 14
upravu si,o tome nisam ni razmisljala,i ne bih ni ulazila u to,ali dupla postarina,iako mi vraca haljinu 8 dana posle...Preterala je...
2013 08 14
ovo je prvi put da dam nekome negativnu,ali stvarno je bezobrazluk...:/ :*
2013 08 14
Strasno, naravno da treba da joj das negativnu, fino je ona to isprobala i vratila a sve o tvom trosku [:isfrustriran] [:besan] I dokle vise neozbiljnih kupaca, samo zavlace...uzas bre... [:besan]
2013 08 14
ja bih zahtevala da mi uplati novac,ali sad je gotovo..... [:tuzan]
2013 08 14
Moze li se znati o kojoj je dami radi ako nije tajna [:osmeh]
2013 08 14
Ne saljes pre uplate i ne placas ptt osim ako nekog castis slanje.Devojka lepo prosetala haljinicu pa vratila a pri tom ni dinara nije potrosila,strasno..Neki se sete i posle 5 dana da im je nesto kao malo pa bi da vrate,ne uvazavas reklamacije,napises mere pa nek se premeravaju.
2013 08 14
milice89,ja sam zgranuta,cemu to laganje i zavlacenje,kao platila je postarinu,a sta je mislila da necu saznati ne razumem? i kad sam je pitala zasto mi je nije poslala nazad isti dan,dok nije otisla u vikendicu,rekla je da ima malo dete i ne moze da ide do poste kad se nekome CEFNE...uzas... malamara,imala je puno pozitivnih,zato nisam...:(
2013 08 14
Na nju se neko skoro zalio u teme isto o nekom nekorektnom odnosu ili prevari sad bas ne mogu da se setim ali znam da je neko pisao.Stvarno mi ovakve osobe nisu jasne sta dobijaju sa time a toliko pozitivnih ocena imaju [:tuzan] [:sokiran]
2013 08 14
Znam,svi se mi nadamo da ce sve biti ok...Nekad posaljem pouzecem i nekome bez utisaka pa bude ok a nekad se desi kao i tebi sad,gomila pozitivnih a ono katastrofa..
2013 08 14
nisam to pročitala... [:sokiran] Strašno..Nije ni meni jasno,i nije mi jasno kako takvim ponašanjem nije dobila još negativnih... [:sokiran] Mirjana,isto tako...Imala sam mnogo bolju saradnju sa devojkom koja je tad bila bez utisaka,nego sa nekima koji imaju puno pozitivinih...valjda su se opustili,pa se ne trude više ...
2013 08 14
msm nije da ces sad umreti bez tih 300din ali da te neko j**e u zdrav pamet ne ide....i ja sam poslala devojci majicu i platila postarinu 222din da je ona na kraju ne preuzme i vrati mi se paket i opet ista postarina.....osecala sam se glupo i iskorisceno....ljudi stvarno ne znaju da cene korektnost druge strane [:isfrustriran]
2013 08 14
Da, da, poslala je nekoj devojci isflekanu i smrdljivu majicu, mislim da je o tome bilo reci..
2013 08 14
1 2 3