Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Cene su diskutabilne

Nikad ne pravim teme koje će neko da komentariše, više volim da čitam tuđe, ali trenutno se pitam da li postoji na ovom sajtu "povoljna kupovina". Mislim da se polako gubi smisao postojanja ovog sajta. Po mom mišljenju second hand stvari makar i jednom nošene, mogu maximalno da koštaju 50% od cene u radnji. A ukoliko prodajete nešto sa etiketom, bilo u trenutnoj prodaji u radnjama ili ne, stvarno nema poentu da to budu cene koje su identične onima u radnji ili približno iste. Svi bismo bili srećniji kad bismo mogli svake nedelje da kupimo nešto na krpicama, a ne da čuvamo gomilu stvari u omiljenim u nadi da ćemo nekad moći nešto od toga da kupimo. Naravno, svako ima pravo da formira cenu kakvu on hoće, ali budimo realni. A tek kad pitaš za nešto nižu cenu, onda se većina uvredi, jer, naravno, prodaje tu stvar, zato što joj "treba". Moje cene su sasvim korektne, čak i smešne, jer je svakom od nas cilj da osveži garderober - kupi neku novu majicu koja menja 3 stare. Sve u cilju da svako od nas ima priliku da obrne novac, ali naravno ne možemo očekivati da nam se vrati 100% uloženog. U suprotnom otvorite butike. Kakvo je vaše mišljenje na tu temu? Nije prva tema, znam, ali eto, iznova i iznova se iznenađujem.
2018 10 27
Kod mene cene nisu fiksne,imam dosta toga po simbolicnim cenama,al ni to nije dobro pošto misle da krpicama nešto fali pošto su cene niske.
2018 10 27
Ja mislim da na sajtu moze svasta nesto da se kupi po povoljnim cenama, bilo da je novo ili ne.. I slozila bih se sa MiraTinaLenom po pitanju nizih cena. Clanice zaista misle da je stvar ostecena ili je sa felerom ukoliko je cena niza. Cak I kada se objasni da nije..
2018 10 27
Slažem se, čak i dobijam pitanja na tu temu. Ja bih samo da prosledim neke stvari dalje, nešto što više nije "u mom fazonu", ili iz nekog drugog razloga mi ne odgovara. Ne možemo biti alavi. :)
2018 10 27
Ima i dalje realnih članica, ne kažem, ali ima previše nerazumnih cena, toliko da mi postarina na sve to dođe preeeviše iako realno nije sama po sebi. :)
2018 10 27
Slažem se sa svim što se rekle, i ja sam u jednoj temi napisala da mi se čini da svi misle da je stvar loša jer je jeftina. Meni nije toliko problem da spustim cenu ali niko me nije ni pitao. Stavljala sam i akciju na svaku kupljenu krpicu -drugu, jeftiniju, birajte a poklon i ništa! A nije da baš ništa lepo nemam u ponudi... Meni je problem kod formiranja cene kada vidim neku stvar, npr. čizme od veštačke kože za 1500 dinara da svoje, kožne, prodam jeftinije. Znam da je sve stvar ponude i tražnje ali se nekako loše osećam...
2018 10 27
Moje misljenje je da clanice koje tako misle , ne znaju smisao sajta... Uopste nema pravila da ako je nesto jeftino ,i tome nesto fali .. Uopste nije tako .. Ja sam dosta kvalitetnih i skupih stvari ovde i kupila i prodala po povoljnim cenama .. Uvek sam bila zadovoljna kupoviom , kao i clanice koje su od mene kupovale ... E to je smisao *Moje krpice* sajta ...Da li Vam je draze da vam nesto po oramru stoji a ne nosite , ili da prodate po povoljnoj ceni , par stvari pa kupite sebi novu koju zelite ili neku ovde povoljnu koju cete nositi .. Takodje , ukoliko nam nesto kupljeno ne odgovara , mozemo prodati ponovo nekome kome odgovara .. To je smisao ... <3
2018 10 27
Svaki put kada se pokrene ova tema, ja se setim odgovora koji sam dobila od jedne članice. Nudila sam da joj prodam predmet, više se ne sećam ni tačno šta je bilo, mislim da neka majica ili bluza. Cena je bila stotinak dinara, nakon popusta. Članici se dopao predmet, ali nije želela da ga kupi, jer joj se ne isplati da plaća poštarinu. x-) x-) Dakle, u redu je platiti polovnu majicu 1000 dinara + 150 dinara poštarina, ali nije isplativo platiti polovnu majicu 150 dinara + 150 dinara poštarina. (?!) Iskreno, nisam znala ni kako odgovoriti na ovo. Šta reći? x-)
2018 10 27
> Icka89: > Moje misljenje je da clanice koje tako misle , ne znaju smisao sajta... Uopste nema pravila da ako je nesto jeftino ,i tome nesto fali .. Uopste nije tako .. Ja sam dosta kvalitetnih i skupih stvari ovde i kupila i prodala po povoljnim cenama .. Uvek sam bila zadovoljna kupoviom , kao i clanice koje su od mene kupovale ... E to je smisao *Moje krpice* sajta ...Da li Vam je draze da vam nesto po oramru stoji a ne nosite , ili da prodate po povoljnoj ceni , par stvari pa kupite sebi novu koju zelite ili neku ovde povoljnu koju cete nositi .. Takodje , ukoliko nam nesto kupljeno ne odgovara , mozemo prodati ponovo nekome kome odgovara .. To je smisao ... <3 Upravo tako!
2018 10 27
> cath95: > Svaki put kada se pokrene ova tema, ja se setim odgovora koji sam dobila od jedne članice. > Nudila sam da joj prodam predmet, više se ne sećam ni tačno šta je bilo, mislim da neka majica ili bluza. Cena je bila stotinak dinara, nakon popusta. Članici se dopao predmet, ali nije želela da ga kupi, jer joj se ne isplati da plaća poštarinu. x-) x-) > Dakle, u redu je platiti polovnu majicu 1000 dinara + 150 dinara poštarina, ali nije isplativo platiti polovnu majicu 150 dinara + 150 dinara poštarina. (?!) > Iskreno, nisam znala ni kako odgovoriti na ovo. Šta reći? x-) Pa da, ili traže lično preuzimanje za predmet od 200 dinara, jer neće da kupuju na neviđeno.
2018 10 27
U to ne ulazim , sto se postarine tice , svako ima uvid u svoj budzet .. Malo je nelogicno , jer svako ko kupuje , valjda kalkulise i postarinu pa gleda da li mu se isplati ili ne ... Ja kada kupujem , uvek racunam iznos sa postarnom, to se valjda podrazumeva ..
2018 10 27
Kod mene je sve povoljno🤣
2018 10 27
Nemamo svi iste aršine. Lično imala sam jedno ili dva loša iskustva sa osrednje jeftinim stvarima. A što reče MiraTL - cene nisu fiksne i uvek sam raspoložena za popuste... to mi se nekako podrazumeva..
2018 10 27
Hahhaha...citam ovo.. Ali realno nije lako zakljuciti od koga uzimate po niskim cenama... Moje iskustvo... Nailazim na profil sa bizarnim cenama... Lepo slikano... Ostar opis licnosti... Dobri utisci... Listam stranice.. Kad ono dzemper beli sa bodljama 500din...opis dzempera bez ostecenja Dodatna pitanja INBOX. Ja dalje nastavljam da listam..naletim na duks.. 700din... Hmmm.. Da je pitam da mi proda obe stvari po 1000din... Ja joj pustim poruku.. Ona uredno odg.. Vec sam dovoljno spustila.. Ja ispoštujem i odlucujem se za džemper... Uplacujem... Cekam postara skeptično... Stigla posta... Dzemper nov savrsen+cedulja (100-tom kupcu poklon) majica nova sa cirkonima... Iskreno treba poštovati svoju robu (cenu formirati po svom nahođenju ) onoliko koliko vi sami vredite... 👍👍👍 Oduševila me je svojim stavom... Od mene ima najveci utisak... 👏👏👏
2018 10 28
@otkacenacrnka3 - onda si ti srećnica....
2018 10 28
1 2 3