Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Cene su diskutabilne

> emushka: > @otkacenacrnka3 - onda si ti srećnica.... 😂😂😂.... Ludosti uvek... Ovaj sajt me nekad oduševljava... Iskreno... Pun je razlicitih sklopova licnosti... Nesto Ne predviđeno... Nekako ispadne uvek ok... 😁 Za sada nisam imala neprijatnih kupovina.. Uvek je kao iz opisa.... Ili dobra procena.. Ili talicna ;)
2018 10 28
Ja delim misljenje npr bas za stvari sa etiketom, ovde mi se svidelo par stvari sa etiketom ali cena npr na etiketi 2290 i devojka stavila istu cenu, kapiram da zeli da povrati svoj novac, al onda uzmi vrati u radnju sa racunom i eto ga.. Smanji bar za postarinu sto bi neko dao, jeste novo ali je tipa kolekcija od pre godinu, dve. Isto sam gledala jedne farmerke fine, ali 5000 ovde koliko pise i na etiketi, takodje kolekcija od pre 2 god minimum. Da uvredim nekog i ponudim pola od toga jer ne vrede sad toliko, ne mogu, ali nisam tad ni sigurna zasto su tacno okacene te stvari na sajt, precenjeno je, sa sve etiketom.
2018 10 28
cilj i jeste to, da se obrne novac, da se kupi eventualno nova stvarcica i to je to. I slazem se sa svim prethodno navedenim :O Ja prodajem jaknu koju sam platila 5000 i jednom obukla, za 2500, sto smatram jako realnim. NARAVNO da bih i ja volela da uzmem 5000 za tu istu jaknu, ali jbg :D Niko mene nije terao da dajem te pare za jaknu, da bih sad ja nesto pametovala i nabijala istu cenu :D
2018 10 28
Meni je krivo jer uvek spustim cenu bez da me pitaju, juce pitam jednu clanicu za majicu, lepo je zamolim da spusti, nije htela. Ali dobro, nismo svi isti.
2018 10 28
Ja spustam u startu cene, hocu i da spustim na upit. Juce sam otvorila temu da uz kupovinu dajem poklone i navela iste ali kupaca nema..🤔 Isto sam skoro otvorila temu vezanu za cene na mom profilu i bila spremna da prihvatim misljenja vezano za cene ali ni komentara nije bilo...🤔🤔🤔
2018 10 28
Cene nisu nikako odraz kvaliteta ni stanja . Kupila sam divne original stvari po smesnim cenama i razocarala se na pocetku nekoliko puta jer stvari za koje sam platila vecu cenu nisu bile ni blizu stanja koje sam zbog cene ocekivala . Dajem popust ,desava se cak i da na bas malu cenu neko trazi popust 'da bi uklopila u postarinu ' . Isto uvek pitam za popust . Naravno ,ne pitam onde gde je takva cena da bi bilo bezobrazno pitati .
2018 10 29
> DesireMe: > Ja delim misljenje npr bas za stvari sa etiketom, ovde mi se svidelo par stvari sa etiketom ali cena npr na etiketi 2290 i devojka stavila istu cenu, kapiram da zeli da povrati svoj novac, al onda uzmi vrati u radnju sa racunom i eto ga.. > Smanji bar za postarinu sto bi neko dao, jeste novo ali je tipa kolekcija od pre godinu, dve. > Isto sam gledala jedne farmerke fine, ali 5000 ovde koliko pise i na etiketi, takodje kolekcija od pre 2 god minimum. Da uvredim nekog i ponudim pola od toga jer ne vrede sad toliko, ne mogu, ali nisam tad ni sigurna zasto su tacno okacene te stvari na sajt, precenjeno je, sa sve etiketom. Slažem se. Patim za jednom torbicom. Devojka mi je ponudila sa etiketom, ali neće ni dinar da spusti, a nije ni jeftina. Tako da, koristi to što nemam gde da je kupim jer je prošla kolekcija, a ja zavisim od nje jer mi očajnički treba. U svakom slučaju moraće da sačeka. To mi kvari sliku mojih krpica, koje inače obožavam. Nije fer i nije smisao sajta.
2018 10 29
> Mila611: > Ja spustam u startu cene, hocu i da spustim na upit. Juce sam otvorila temu da uz kupovinu dajem poklone i navela iste ali kupaca nema..🤔 Isto sam skoro otvorila temu vezanu za cene na mom profilu i bila spremna da prihvatim misljenja vezano za cene ali ni komentara nije bilo...🤔🤔🤔 Teme vezano za rasprodaje kao da niko i ne čita. Svakodnevno nudim, ali bezuspešno. Na kraju provedem 2 sata da bih obnovila sve oglase, jer jedino to ima nekog smisla. :)
2018 10 29
> TatCat: > Cene nisu nikako odraz kvaliteta ni stanja . Kupila sam divne original stvari po smesnim cenama i razocarala se na pocetku nekoliko puta jer stvari za koje sam platila vecu cenu nisu bile ni blizu stanja koje sam zbog cene ocekivala . Dajem popust ,desava se cak i da na bas malu cenu neko trazi popust 'da bi uklopila u postarinu ' . Isto uvek pitam za popust . Naravno ,ne pitam onde gde je takva cena da bi bilo bezobrazno pitati . Takođe. A mrzim drskost koja se oseća u odgovorima pojedinih članica, kao da tražim da mi pokloni. Bez smajlija, ikakve ljubaznosti.
2018 10 29
> akobasmoram: > cilj i jeste to, da se obrne novac, da se kupi eventualno nova stvarcica i to je to. I slazem se sa svim prethodno navedenim :O Ja prodajem jaknu koju sam platila 5000 i jednom obukla, za 2500, sto smatram jako realnim. NARAVNO da bih i ja volela da uzmem 5000 za tu istu jaknu, ali jbg :D Niko mene nije terao da dajem te pare za jaknu, da bih sad ja nesto pametovala i nabijala istu cenu :D Tako je. :D
2018 10 29
> despare: > Slažem se sa svim što se rekle, i ja sam u jednoj temi napisala da mi se čini da svi misle da je stvar loša jer je jeftina. Meni nije toliko problem da spustim cenu ali niko me nije ni pitao. Stavljala sam i akciju na svaku kupljenu krpicu -drugu, jeftiniju, birajte a poklon i ništa! A nije da baš ništa lepo nemam u ponudi... Meni je problem kod formiranja cene kada vidim neku stvar, npr. čizme od veštačke kože za 1500 dinara da svoje, kožne, prodam jeftinije. Znam da je sve stvar ponude i tražnje ali se nekako loše osećam... Ja ne poredim sa tuđim cenama, gledam jednostavno da to bude cena koju bih ja volela da platim da sam na mestu kupca.
2018 10 29
> otkacenacrnka3: > > emushka: > > @otkacenacrnka3 - onda si ti srećnica.... > 😂😂😂.... Ludosti uvek... Ovaj sajt me nekad oduševljava... Iskreno... Pun je razlicitih sklopova licnosti... Nesto Ne predviđeno... Nekako ispadne uvek ok... 😁 Za sada nisam imala neprijatnih kupovina.. Uvek je kao iz opisa.... Ili dobra procena.. Ili talicna ;) Moje mišljenje je da se sve da proveriti pre kupovine i nema greške. 😊
2018 10 29
U pravu ste,ja od kad sam stavila simbolicne cena imam mali milion poruka sta tom predmetu fali.Uostalom cak i ako je stvar nova sa etiketom cena treba da bude znatno niza jer ipak to vama ne treba,zar ne? 😀😀😀
2018 10 29
Tako je. :D
2018 10 30
> whiterabbit014: > Nikad ne pravim teme koje će neko da komentariše, više volim da čitam tuđe, ali trenutno se pitam da li postoji na ovom sajtu "povoljna kupovina". Mislim da se polako gubi smisao postojanja ovog sajta. Po mom mišljenju second hand stvari makar i jednom nošene, mogu maximalno da koštaju 50% od cene u radnji. A ukoliko prodajete nešto sa etiketom, bilo u trenutnoj prodaji u radnjama ili ne, stvarno nema poentu da to budu cene koje su identične onima u radnji ili približno iste. Svi bismo bili srećniji kad bismo mogli svake nedelje da kupimo nešto na krpicama, a ne da čuvamo gomilu stvari u omiljenim u nadi da ćemo nekad moći nešto od toga da kupimo. Naravno, svako ima pravo da formira cenu kakvu on hoće, ali budimo realni. A tek kad pitaš za nešto nižu cenu, onda se većina uvredi, jer, naravno, prodaje tu stvar, zato što joj "treba". Moje cene su sasvim korektne, čak i smešne, jer je svakom od nas cilj da osveži garderober - kupi neku novu majicu koja menja 3 stare. Sve u cilju da svako od nas ima priliku da obrne novac, ali naravno ne možemo očekivati da nam se vrati 100% uloženog. U suprotnom otvorite butike. > Kakvo je vaše mišljenje na tu temu? Nije prva tema, znam, ali eto, iznova i iznova se iznenađujem. Slažem se.. ali s druge strane evo kako ja radim, cenu određujem po kvalitetu te stvari, koliko je nošena, da li je nova nekorišćena..ukoliko imam dzemper koji sam obukla svega 2 ili 3 puta koji je bez oštećenja koji sam pritom platila oko 3500 hiljade, zar je cena od 700 dinara realna? Nekako po ovome uvek formiram cenu. U opisu artikala navedem ukoliko je cena fiksna..
2018 11 07