Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NEGATIVNA bez saranje?!

Admin sigurno nece da se bavi time,jer nije reagovao za toliko prevaranta,cisto sumnjam da ce za jednu negativnu.. Prvi put za ovo cujem...nikad mi cak nije palo na pamet i da probam u butiku stvar koja nije iz butika :') Naravno da negativnu nije trebala da da...
2018 10 28
Ovo bi trebalo resiti kao na Kupindu. Znaci ne mozes uopste da ostavis ocenu, ako nije doslo do saradnje. I ako u roku od 30 dana od dana kada se nesto kupilo-prodalo ne stavi se utisak, automatski pozitivna.
2018 10 28
> vodavoda: > Ovo bi trebalo resiti kao na Kupindu. Znaci ne mozes uopste da ostavis ocenu, ako nije doslo do saradnje. > I ako u roku od 30 dana od dana kada se nesto kupilo-prodalo ne stavi se utisak, automatski pozitivna. Naravno.. ali ovde nema pravde ocigledno. Na zalost!
2018 10 28
Pisite adminu svakako, pojavljuje se.
2018 10 29
Mene je članica kontaktirala u vezi farmerica, jednih, pa drugih, kaže nije sigurna, morala bi probati. Meni već nije bilo dobro, ja uvek sve izmerim i trudim se da detaljno opišem i strepela sam da odgovorim baš da bih izbegla neprijatan razgovor ili dobila negativnu nizašta. Na kraju sam odgovorila da bi najbolje bilo da moje mere uporedi sa nekim farmericama koje su joj dobre pa kada se odluči da se čujemo. Nije zvala više...
2018 10 29
Nisam napisala! Neka druga članica, ne ova!
2018 10 29
Ovde vam bilo ko moze napisati negativnu! Cak i potpuno bez osnova i nikom nista! Zaista ne razumem.. Ne znam da li su neke clanice imale negativne tek tako i mozda resile to ?! Ustvari admin moze reci i da je to opravdano..
2018 10 29
> 3010bgd: > Dobar dan. > Danas sam dobila prvu negativnu, a do kupopradaje nije doslo?! > Devojka nije htela ni da kupi predmet. Zato sto nisam mogla da trazim butik gde ce ona da proba! > A to nije ni pomenula niti smo pricale o tome. Prepisku imam. > Da li to moze? > Stvarno sam razocarana > Hvala Hahhahhaha... ... Znaci devojka ima problem... 😂😂😂Sta sve ljudima pada na pamet..ccc... Iskljucite licno preuzimanje...ima raznih budala... 👍👍
2018 10 30
> otkacenacrnka3: > > 3010bgd: > > Dobar dan. > > Danas sam dobila prvu negativnu, a do kupopradaje nije doslo?! > > Devojka nije htela ni da kupi predmet. Zato sto nisam mogla da trazim butik gde ce ona da proba! > > A to nije ni pomenula niti smo pricale o tome. Prepisku imam. > > Da li to moze? > > Stvarno sam razocarana > > Hvala > Hahhahhaha... ... Znaci devojka ima problem... 😂😂😂Sta sve ljudima pada na pamet..ccc... Iskljucite licno preuzimanje...ima raznih budala... > 👍👍 Da..iskusno.. Zaista mi nije tesko ali ovo.. probati lagani tanak dzemperic u butiku..stvarno je van mojih ocekivanja 🤪😱
2018 10 30
> 3010bgd: > > otkacenacrnka3: > > > 3010bgd: > > > Dobar dan. > > > Danas sam dobila prvu negativnu, a do kupopradaje nije doslo?! > > > Devojka nije htela ni da kupi predmet. Zato sto nisam mogla da trazim butik gde ce ona da proba! > > > A to nije ni pomenula niti smo pricale o tome. Prepisku imam. > > > Da li to moze? > > > Stvarno sam razocarana > > > Hvala > > Hahhahhaha... ... Znaci devojka ima problem... 😂😂😂Sta sve ljudima pada na pamet..ccc... Iskljucite licno preuzimanje...ima raznih budala... > > 👍👍 > Da..iskusno.. > Zaista mi nije tesko ali ovo.. probati lagani tanak dzemperic u butiku..stvarno je van mojih ocekivanja 🤪😱 Samo naglasite mere.. Ako hoce nek kupi.. Ako nece.. Neko dr. Ce.... To je oduzimanje vrm... Otkacite se obaveza :)
2018 10 30
1 2