Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NEGATIVNA bez saranje?!

Dobar dan. Danas sam dobila prvu negativnu, a do kupopradaje nije doslo?! Devojka nije htela ni da kupi predmet. Zato sto nisam mogla da trazim butik gde ce ona da proba! A to nije ni pomenula niti smo pricale o tome. Prepisku imam. Da li to moze? Stvarno sam razocarana Hvala
2018 10 28
Pišite adminu, ocena bi trebala da se ukloni.
2018 10 28
Hvala. Mislite ce admin zeleti da se bavi time? Probacu..
2018 10 28
> 3010bgd: > Dobar dan. > Danas sam dobila prvu negativnu, a do kupopradaje nije doslo?! > Devojka nije htela ni da kupi predmet. Zato sto nisam mogla da trazim butik gde ce ona da proba! > A to nije ni pomenula niti smo pricale o tome. Prepisku imam. > Da li to moze? > Stvarno sam razocarana > Hvala Sta je sledece? Da se proba u javnom toaletu? Nemojte me pogresno razumeti, i ja sam vec kupila i jaknu i sandale da sam ih probala na ulici ali ne bi mi palo na pamet da udjem u neku radnju.
2018 10 28
Pisite adminu, to je protiv pravila.
2018 10 28
A zašto je teško pitati za mere? Mogla je lepo da Vas pita.. Šta to znači ako mi nestoji neću da kupim... Ahahah... I da ne idem dalje sa dijagnozom... Ne vidim osnov za davanje negativne Vama.. Obratite se adminu ako ga imamo..
2018 10 28
Ne može ocena bez saradnje. Može i sama članica da obriše ocenu, pokušajte da kroz inboks popričate sa njom i da je urazumite, obrišite i Vi njoj i dogovorite se, nema smisla da obe imate negativne zbog ove situacije. A ako ne, obratite se adminu, pošaljite mu i link ove teme i strpite se. A ako nemamo admina, vidim da ste lepo objasnili situaciju tako da sigurno neće biti prepreke budućim saradnjama dok ne dođe novi admin i ukloni ocenu.
2018 10 28
Hvala devojke! Sta da kazem.. Dogovorimo se da preuzme.. ali ne.. Kaze, ja sam stigla pa da idemo u neki butik da probam ?! Prvi put to neko trazi?!
2018 10 28
Zivo me zanima sta bi joj rekli u tom butiku gde je zelela da proba stvar 😂😂😂 zasto nije dosla kod Vas kuci ako je vec zelela da proba, mene bi iskreno bilo sramota da ulazim u bitikda probam nesto sto nije iz tog butika, sta sad treba da iznajmljuju gardarobere za takve prilike ?! Svasta stvarno
2018 10 28
> BabyPink: > Zivo me zanima sta bi joj rekli u tom butiku gde je zelela da proba stvar 😂😂😂 zasto nije dosla kod Vas kuci ako je vec zelela da proba, mene bi iskreno bilo sramota da ulazim u bitikda probam nesto sto nije iz tog butika, sta sad treba da iznajmljuju gardarobere za takve prilike ?! Svasta stvarno A u pitanju je missoni bluza dzemper koji zaista nema razloga da se proba. A i slikan je na meni.. koliko sam vec po sajtovima, to niko nikad nije ni pitao.. Ne znam da li neko ima slicno iskustvo?
2018 10 28
> AppleRed: > > 3010bgd: > > Dobar dan. > > Danas sam dobila prvu negativnu, a do kupopradaje nije doslo?! > > Devojka nije htela ni da kupi predmet. Zato sto nisam mogla da trazim butik gde ce ona da proba! > > A to nije ni pomenula niti smo pricale o tome. Prepisku imam. > > Da li to moze? > > Stvarno sam razocarana > > Hvala > Sta je sledece? Da se proba u javnom toaletu? Nemojte me pogresno razumeti, i ja sam vec kupila i jaknu i sandale da sam ih probala na ulici ali ne bi mi palo na pamet da udjem u neku radnju. A bluza missoni je u pitanju bez razloga za probu.. ako joj se svideo dezen naravno
2018 10 28
> 3010bgd: > > AppleRed: > > > 3010bgd: > > > Dobar dan. > > > Danas sam dobila prvu negativnu, a do kupopradaje nije doslo?! > > > Devojka nije htela ni da kupi predmet. Zato sto nisam mogla da trazim butik gde ce ona da proba! > > > A to nije ni pomenula niti smo pricale o tome. Prepisku imam. > > > Da li to moze? > > > Stvarno sam razocarana > > > Hvala > > Sta je sledece? Da se proba u javnom toaletu? Nemojte me pogresno razumeti, i ja sam vec kupila i jaknu i sandale da sam ih probala na ulici ali ne bi mi palo na pamet da udjem u neku radnju. > A bluza missoni je u pitanju bez razloga za probu.. ako joj se svideo dezen naravno Potpuno mi jasno, bluzu, haljinu, pantalone otd nikad nisam probala. Ne daj boze donji ves. Potpuno ste u pravu. Moze proveriti da nema mana ili tragova nosenja ali probati, a tek ocenu!!!
2018 10 28
Mozda ce zvucati cudno,Ali kupujuci u butiku nikada NISAM probala,majce,bluze,dzempere,sebe znam,bitno da prislonim rukave I duzinu I to je to.Za svaki slucaj pitam,moze li zamena ukoliko stegnu rukavi na kosulji,recimo,I zavrsim kupovinu,uvek bez problema.Ali,kad je Neko tezak I predomislja SE,pipka,rasteze,zagleda,okrece,obrce,sa takvima je lakse I ne saradjivati.NI u butiku.Dodju glave....Obrazlozite u Vasem odgovoru,jer to niste,a bitno je da ste ocenjeni a da do saradnje,tj kupoprodaje nije doslo.Samo malo bolje Obrazlozite Kom .da admin zna.Srecno.
2018 10 28
Ja ni jednu jedinu stvar nisam probala kada sam kupovala na sajtu :D Mislim, mere su sasvim dovoljne. Pogotovo ako se ne radi o nekoj problematicnijoj stvarcici(kao u ovom slucaju). I sve u redu i da nije doslo do saradnje, svako ima pravo na to. ALI negativna je bez osnova. Po meni :O
2018 10 28
O Boze , uzas ...Sramota :') :') :') :') Ne znam sta ste joj Vi rekli na to , ali to je tako glupo ... Cuj , da joj nadjete butik da proba :') :') :') ..
2018 10 28
1 2