Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Aliekspres??

Devojke, da li je jos neka imala problem sa porudzbinama sa Aliekspresa? Meni su sve porudzbine zatvorili i refundirali novac. Cujem i od nekih poznanika da su i njima. Jel mozda neko od vas imao taj problem ili jel zna razlog?
2018 10 29
Meni su dva puta skidali novac za isti artikal,kada kupim i kada mi stigne... Od tada vise nista ne porucujem. :(
2018 10 30
Ja takvih problema još nisam imala, da li ste tražile objasnjenje za takve situacije? I prva i druga su mi katastrofalne...
2018 10 30
Ja nisam,ugasila sam nalog,vise ne porucujem. Nemam vremena sa njima da se natezem.. :(
2018 10 30
Meni je do pre mesec dana sve super funkcionisalo a poslednju porudžbinu čekam već ohoho i evo ima još 10 dana fore da stigne, ako ne, da se bacam u akciju refundiranja ali eto, prvi put mi se desilo, nadam se i poslednji... Sad ste me baš zabrinuli kad vidim da je sve učestalija pojava :(
2018 10 30
@IrenaDoric, prvo su me stalno prebacivali kod automatika (da ga tako nazovem) i posle par pokusaja sam stupila u kontakt sa operaterkom koja mi je i rekla, kad je proverila u sistemu, da su mi zatvorene sve porudzbine i da mi je vec u procesu refundiranja. A poslednje sto sam je pitala je bas to, sta je tacno problem tj zasto su mi zatvorili, ali nisam dobila odgovor.
2018 10 30
Ja sam porucivala 6 outa u poslednjih mesec,diva,sve je stiglo vec posle 15 dana,iznenadila me brzina isporuke,dosad sam cekala 40-50dana.
2018 10 30
Ja sam narucila sat ,cekala dvadeset dana. Ali prelep, za tako male pare. Ja sam dobro prosla.😁
2018 10 30
Meni nije dosta predmeta stiglo i nisu mi refundirali, ali nisu neke skupe stvarčice pa sam prezalila to
2018 11 01