Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nevaspitanje i bezobrazluk ili samo nesmotrenost?

Sve se češće susrećem sa jednom, po meni groznom, navikom pojedinih članica sajta, pa me zanima da čujem još neko mišljenje. Naime, na profilu mi vrlo jasno piše da ne radim rezervacije, već osobi koja mi prva uplati novac - ide predmet. Takođe, ako sa nekim dogovaram prodaju i ostavim broj računa za uplatu, očekujem da mi novac bude uplaćen ako ne istog dana, onda sutradan (i sama tako radim kada nešto kupujem). Ali u poslednje vreme, sve je više članica koje mi na pitanje kada da očekujem uplatu najopuštenije odgovore vrlo neodređeno "od nedelje" ili, ako je danas na primer 2. u mesecu, kažu "oko 15og". Vrlo bahato, nekulturno i bez trunke poštovanja prema meni kao prodavcu. Odakle uopšte ideja da same odlučite da moj predmet sebi na taj način rezervišete na 7-10-15 dana iako sam rekla da to ne radim? Onda, ako kulturno objasnim da to nije ok, dobijem odgovor "jao izvini, zaboravila sam, uplaćujem danas" i to se naravno ne desi. Ni sa članicama sa preko 300 pozitivnih, ni sa članicama bez i jedne ocene. Da ne dođe do zabune, ukoliko mi se javi sledeća zainteresovana osoba naravno da ću joj predmet prodati i ovoj javiti da ni ne uplaćuje, ali me živo zanima šta vi mislite o tome? Da li vas takve stvari nerviraju ili ste oguglale? Ajde da se desi 1-2x ali u zadnje vreme sve je više takvih momenata, smučilo mi se više da izigravam dežurnu budalu...
2018 10 30
Evo izvod iz "mog pravilnika" :') "Rok za uplatu je 24h od momenta kada dobijete broj računa. Posle toga se slikajte. Nemojte me kontaktirati jer Vam neću prodati." Druga je situacija ako traže rezervaciju do određenog datuma, u tom slučaju izlazim u susret.
2018 10 30
Ahahahhha pametno, napisaću i ja nešto tako! Naravno, naravno, toootalno je druga priča ako neko kulturno pita, UVEK ću izaći u susret ali ova samoživost me baaaš odbija, prosto mi draže da ni ne prodam stvar nego da je prodam takvoj osobi ,:(
2018 10 30
Bez ,molim Vas da me ne shvatite pogresno...Ali ovaj sajt nije za okupljanje doktora nauka i profesora knjizevnosti..i pobornika bon tona...Ovo je sajt za trgovinu!U trgovini se srecete sa sarenolikom populacijom....Vrlo cesto se otvaraju teme .zasto neko ne kaze hvala,pa dovidjenja,o kulturi i nekulturi clanica...Ovde ne sme da bude vredjanja i koriscenja neprimerenog recnika....Sve ostalo je dozvoljeno!Kod muza i zene na pijaci kupujem sir i cvarke,cudo su..Ne kazu ni dobar dan ,ni dovidjenja.kazu "Aj",pa pobodu da li trebam da ih prevaspitavam?Oni meni prodaju dobar sir, po odlicnoj ceni i svi smo srecni! Sto se tice Vaseg pitanja,stvar je prosta ,imate kao prodavac svoja pravila,ko hoce hoce,ko nece nece....
2018 10 30
Krecem od sebe prvo,dok sam bila "bez obaveza" sve sam mogla da stignem i uglavnom sam mogla uplacivati odmah naredni dan po dobijanju tekuceg racuna. Medjutim sada tu beba,sama kuci,haos,i uglavnom uplacujem 3 ili 4 dan od dobijanja t.r,da li sam ja neorganizovana ili sta li je nemam pojma.. :D I na Lim./Kup. se tolerise uplata do max. 6 dana,7. dana ide negativna. Tolerisem kupca do nekih 5 ili 6 dana na uplatu(nije legla plata,iskrslo nesto). Bar se tim vodim. Nije mi problem da sacekam par dana i budem tolerantna.
2018 10 30
> mmikalacki: > Evo izvod iz "mog pravilnika" :') > "Rok za uplatu je 24h od momenta kada dobijete broj računa. Posle toga se slikajte. Nemojte me kontaktirati jer Vam neću prodati." > Druga je situacija ako traže rezervaciju do određenog datuma, u tom slučaju izlazim u susret. HAHHAHAHAHAH sad sam pročitala ceo pravilnik, da nismo ti i ja ista osoba?? :') :') Sve od reči do reči potpisujem, i za traženje dodatnih slika a stvar već slikana iz svakog ugla mogućeg (to mislim da i kod mene piše), i za ta pitanja, tipa sve dimenzije napisane a stigne mi pitanje "može mere?"... ma može... da ne kažem šta :')
2018 10 30
> jelena2606: > Bez ,molim Vas da me ne shvatite pogresno...Ali ovaj sajt nije za okupljanje doktora nauka i profesora knjizevnosti..i pobornika bon tona...Ovo je sajt za trgovinu!U trgovini se srecete sa sarenolikom populacijom....Vrlo cesto se otvaraju teme .zasto neko ne kaze hvala,pa dovidjenja,o kulturi i nekulturi clanica...Ovde ne sme da bude vredjanja i koriscenja neprimerenog recnika....Sve ostalo je dozvoljeno!Kod muza i zene na pijaci kupujem sir i cvarke,cudo su..Ne kazu ni dobar dan ,ni dovidjenja.kazu "Aj",pa pobodu da li trebam da ih prevaspitavam?Oni meni prodaju dobar sir, po odlicnoj ceni i svi smo srecni! Sto se tice Vaseg pitanja,stvar je prosta ,imate kao prodavac svoja pravila,ko hoce hoce,ko nece nece.... Neću naravno shvatiti pogrešno, nevezano za krpice radim u trgovini tako da mi je vrlo poznato da nas ima raznih, od neviđeno kulturnog sveta do onih koji uđu u radnju bez dobar dan, naprave krug i izađu bez doviđenja... Ali ma koliko tome prisustvovala, prosto ne mogu da se naviknem da je neko takav... :|
2018 10 30
> tashicica94: > Krecem od sebe prvo,dok sam bila "bez obaveza" sve sam mogla da stignem i uglavnom sam mogla uplacivati odmah naredni dan po dobijanju tekuceg racuna. > Medjutim sada tu beba,sama kuci,haos,i uglavnom uplacujem 3 ili 4 dan od dobijanja t.r,da li sam ja neorganizovana ili sta li je nemam pojma.. :D > I na Lim./Kup. se tolerise uplata do max. 6 dana,7. dana ide negativna. > Tolerisem kupca do nekih 5 ili 6 dana na uplatu(nije legla plata,iskrslo nesto). Bar se tim vodim. Nije mi problem da sacekam par dana i budem tolerantna. Hvala na iskrenom mišljenju, zato sam i postavila pitanje, zanimalo me je upravo ovo što ste napisali, da li je neko ZAISTA u gužvi i obavezama ili je prosto drzak i bezobrazan...
2018 10 30
@pufnastapufnica Ma dosta mi je tih, što bi I. Andrić rek'o, "dokonih badavadžija". Samo oštro...da ne kažem bahato :')
2018 10 30
baš tako... sa nekima i ne može drugačije...na žalost...
2018 10 30
Ja mogu da se pohvalim da jos nisam imala takve situacije. I svaki dan procitam nesto ovako i stvarno ne mogu da verujem i mislim da zbog ovakvih stvari je sve manje i manje clanica, prodaje, pregleda....
2018 10 30
> Selena86: > Ja mogu da se pohvalim da jos nisam imala takve situacije. I svaki dan procitam nesto ovako i stvarno ne mogu da verujem i mislim da zbog ovakvih stvari je sve manje i manje clanica, prodaje, pregleda.... Zelim Vam od srca da nikad i ne pocnete da ih imate! :)
2018 10 30
Mnogo puta sam poslala podatke za uplatu, odgovorila na "zelim" i mnogo puta ostala bez odgovora :( Zato sam u opisu napisala sta i kako, da ne bude zabune ako nesto ode, a neko se domisli posle 10 dana. Ako se dogovorim za rezervaciju, pitam do kog datuma, sto i naznacim u naslovu. Nije problem da sacekam, ali posto misli ne mogu da citam, ukoliko mi druga strana ne kaze sta, kako i kada hoce i sto ne oduzima puno vremena, ja podrazumevam da najverovatnije i ne zeli, sto se u praksi i pokazalo tacnim, svaka cast retkim izuzecima ,:) Trudim se da budem korektna i ignorisem nekorektne :") Na svu srecu 98% saradnji su bile vise nego odlicne, gde nije doslo do saradnje zbog isparivanja ili zezanja i bolje sto nije :")
2018 10 30
> jelena2606: > ..Sve ostalo je dozvoljeno!Kod muza i zene na pijaci kupujem sir i cvarke,cudo su..Ne kazu ni dobar dan ,ni dovidjenja.kazu "Aj",pa pobodu da li trebam da ih prevaspitavam?Oni meni prodaju dobar sir, po odlicnoj ceni i svi smo srecni! Sto se tice Vaseg pitanja,stvar je prosta ,imate kao prodavac svoja pravila,ko hoce hoce,ko nece nece.... Volim kulturnu komunikaciju i smeta mi kad pitam nesto prodavca on odgovori u dve reci, ali moram da priznam da ste u pravu, nisam nikad tako razmisljala. Kupila sam super stvari od prodavaca koji su bili vrlo sturi na recima. Dzaba mila, draga ako je sir los.
2018 10 30
Dzaba mila, draga ako je sir los. :') :') :') :') Bas tako MileSanja...
2018 10 31
1 2