Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Korisnica je značajno povećala cenu predmeta *pošto* smo se složile da ću ga kupiti.

Nije odgovorila. Nisam iznenađena. Pošto smatram da je ovo prešlo granicu etike, čisto da neko zna kako bi je izbegavao, u pitanju je wonderwomanbg.
2018 11 07
Nista nije cudno. Ima zena koje uopste ne zele da prodaju garderobu a okace je. I sto je najgore na odgovore na pitanja. Pa ako si se predomislila, makar slazi, izvini prodala sam je. Ili onih koji prodaju, ali ne brisu sa sajta, pa to stoji stoji stoji.... Meni se jednom desilo, svideo mi se jedan predmet, bas, bas, bas. I ja joj psotavljala pitanja, sta kako itd. I na kraju se odlucim i kazem da hocu. A ona ce meni: prodato. ja kazem bas mi je zao mnogo mi se svidja, ako devojka odustane, javi mi. Naravno nista nije javila. nije obrisala predmet, predmet i dalje stoji. Ja sam onda uzela, napravila lazan profil kontaktirala je da hocu predmet. I naravno, predmet nije prodat i prodala ga je "laznoj" meni. x-) :')
2018 11 07
Poslednje dve rečenice...ja...ne mogu. :D :') :') :')
2018 11 07
Ahahahahaha, ja ne verujem 😂😂😂
2018 11 07
😂😂😂 Cirkus!!! Lepo ja kazem, oni koji mogu da prodaju se prave ludi a kojima je prodaja stala priželjkuju kupce. Nema pravde 😮
2018 11 08
1 2