Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Logika kupaca

Evo baš komentarišem sa pojedinim članicama kako je prosto neverovatno koliko brzo se prodaju kineske stvari i to po visokim cenama a kvalitetni, vanvremenski komadi čame na profilima mesecima i to po nekim simboličnim cenama. Pritom ne mislim da garderobu zaostalu iz Burde 70ih već modernu, kvalitetnu garderobu i to često vrlo zvučnih brendova. Ima li neko objašnjenje ovog fenomena pošto meni nikako ne ide u glavu ,:)
2018 11 07
Eto i ja bih volela da cujem neko objasnjenje. :D
2018 11 07
Tu nema objašnjenja ... Jednostavno, čim "udješ" na MK, prestaje sva logika.... ;)
2018 11 07
Ali evo živa nisam da saznam koja je to iskrivljena logika
2018 11 07
Ja mislim da mladje generacije vise obracaju paznju na model nego na kvalitet I materijal, bitno je da je neki model trenutno hit a to su uglavnom kineske kopije inace manjini dostupnih brendova.
2018 11 08
Slazem se sa Marlie, ali ne razumem bar ovde je dostupno obilje kvalitetnih stvari po niskim ili prisupacnim cenama, pritom ne mislim na high klasu kreatora. I dalje rebus 😁
2018 11 08
Pa, zato što se ZNA da je danas in, moderno samo ono što je iz poslednje kolekcije H&M—a. Vanvremensko više ne postoji, izgleda. A i Jelka i ja smo se odavno složile da ne razumemo šta je moderno :D
2018 11 08
Slazem se, kod kineza je uglavnom, po mom ukusu, sve previse kicerica. Skoro sam isla da jurim one pop-up "kutije" za igracke pre nego sto zavrsim zatrpana auticima, i bacila sam pogled, dezeni pakao, procenat pamuka nepostojeci, o cenama da ne pricam. E lazem, nasla sam crne deblje pamucne postavljene helanke za 550 din i kupila sam ih 😆 Mozda to ima veze i sa godinama osim sa modom, kad sam bila mladja imala sam potpuno drugaciji (ne)ukus 😆😭
2018 11 08
P.S. Debela vrati staru profilnuuuuuu ! </3
2018 11 08
Sto se Kineza tice,licno ne vidim sta je kod njih to povoljno!Bila sam pre par dana u onoj kineskoj robnoj kuci i izbezumila se cenama!Vidim lepo puno unutra ..kupuje se...Onda gledam po profilima clanica,da prodaju ovde odlicne komade bud zasto,i ti komadi stoje....Izgleda niko ih nece..Ne znam da li ima veze sa ukusom ili neukusom...Ali svakako sam sigurna, da sa time da li neko ima ili nema para,nema veze...Posto se cesto vrti prica da se nema para itd....
2018 11 08
@TinaKris.... :') :') Kada sam videla novu profilnu,morala sam odmah da uputim Debeloj apel u inbox...Profilna-histerija ,:)
2018 11 08
Moram napomenuti da sam više ovo ja, nego ona fancy, biznis lady :D :D :D vratiću, samo malo da odmori od stajanja :D
2018 11 08
Neverovatne stvari se prodaju na krpicama, kuma i ja redovno sve 'prelistavamo' sajt zajedno uz kafu i upravo komentarisemo kako su cene nesrazmerne kvalitetu kod pojedinih predmeta. A sto se kineza tice bila sam pre jedno 2 nedelje u Indjiji u trznom centru i svidi mi se neka majica kada sam videla cenu slosilo mi se, hladili su me i drugarica i kinez..previse novca za kako TinaKris kaze procenat pamuka nepostojeci..:D :D
2018 11 08
Mladje generacije najvise kupuju, nemajuci pojma sta je sastav materijala i kvalitet izrade. Imam dve velike cerke koje su cesto komentarisale kako nosim stalno slicno i kako nisam bas moderna, a sada se zalepe za sve sto kupim sebi i sad sam im moderna 😂 Sad gledaju sastav, kroj i ne kupuju sve sto je trenutni trend. Zalosno je sto mnoge zene, koje odavno nisu tinejdzerke, radije kupe na sajtu plasticne Safran za 2000, nego kozne Replay za 1500, te kukaju kako su im pukle cipele posle par nosenja. Kupe nov dzemper od krupno tkane sintetike, a polovan koncani bi im trajao bez cupkica godinama. Po meni to spada u domen kulture, razumeti se malo u kvalitet oblacenja 😉
2018 11 08
DD super ti je slika, progovori ono infantilno iz mene, obuzeto bojama, mislim ja samo vidim boje na zeni koja je progutala nesto poput LSD-a 😁
2018 11 08
1 2 3 4