Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jel toliko teško reci hvala?

Devojka mi trazi dodatne slike jakne, mere ja sve to posaljem, a odgovor? Odgovora nigde, bar hvala ne odgovara mi. Ili ono jel moze za tu cenu kazem moze ona ne odgovara.. zastoo?
2018 11 17
Ma bila je, a vidim da vise puta u toku dana ulazi ali ne odgovara. A nije jedina koja je to uradila, ali sad mi je preko glave vise.. slikala sam 8 dodatnih slika a preko telefona slanje slika traje i mere slala 😡
2018 11 17
Znam, i apsolutno Vas razumem... 😶
2018 11 17
Samo bez opterecivanja i nerviranja, na zalost, to je ovde redovna pojava.. 😐 sta sam samo puta slala dodatne slike, mere, korigovala cenu, pa ne dobijem ni "hvala", a kamo li nesto vise. To je odraz njihove "kulture".
2018 11 17
Nevaspitanje. Meni devojke uglavnom salju dodatne na viber, a mislim da je svima lakse kada bi ispod oglasa vec stajale neke osnovne mere, obim struka, ramena, duzina, za cipele duzina gazista. 😊 Kada vidim da na obuci ne pise broj, pa ne bude mi dobro!
2018 11 17
Ih, to hvala je pojava retka kao pomračenje Sunca... navikne čovek
2018 11 17
Skoro sam pročitala u nekoj od tema: "Ne stavljaju detaljan opis, mere, čak ni veličinu, da bi ih članice pitale, jer to podiže rejting". PODIŽE REJTING?????? To baš nema smisla, nije mi jasno i ne verujem. Al' da najosnovnijeg opisa često nema - nema. Ja kada vidim predmet bez oznake veličine - idem dalje.
2018 11 17
Isto .... iscimas se da odgovoris , premeris ili das odgovor koji vec postoji u opisu i na kraju nista. Svaki put se zacudim, pa kazem ''ma ljudi su to'', pa se opet i sledeci put zacudim 😂
2018 11 17
I ja se već neko vreme čudim, čak mi se čini da je takvo ponašanje učestalije nego ikad. Dešava mi se da čak i na Viber šaljem dodatne slike, mere, šta sve ne, i ništa. Grozno mi je i kada mi u inbox stigne samo - "razmena", bez ćao, dobar dan, da li si zainteresovana, bez interpunkcije... Pa da li je toliko teško napisati bar dve reči više, majku mu. Iako nisam od onih koji na pitanja o razmeni ne odgovaraju :D na ovakve poruke veoma retko odgovorim. Nije da se opterećujem ovim, ali ne mogu da se ne začudim i ne primetim.
2018 11 17
Ja nekad ne odg na poruke o razmeni ako ne nadjem nista jer mi dosra poruka stize za razmenu pa i meni kad neko ne odg okej. Ali ja merim i slikam i ovde saljem slike preko tel ucitava mi dugo i ne dobijem nista,bar ne odgovara mi ne mora ni hvala..
2018 11 18