Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Swarovski kristali

Naime, u potrazi sam za jednim swarowski priveskom, ali kada pretražujem, većinski mi izlazi nakit sa swarovski elementima, čak sam jednoj devojci, koja me je ubeđivala da je to swarovski, pokušala da objasnim da to i jeste nakit koji ima elemente njihovih kristala, ali.nije njihova izrada i dizajn, već samo materijal, što nikako nije isto. Volela bih da se oglasi još neko ko se stvarno razume, jer mislim da doata devojaka može biti prevareno zbog neznanja i platiće previsoku cenu za nakit koji nikako ne vredi koliko i pravi swarovski sa njihovim hologramom na kitiji i žigom. A i mislim da je interesantna tema za one koji vole njihov nakit, ja ih prosto obožavam :)
2018 11 17
Hahahaha.....jeste, većina misli na one zvezdice i srca izrađene od Swarovski elemenata. A zapravo to nije to. Obožavam Swarovski, muža sam "dresirala" da za rođendane, godišnjice i slično svraća kod njih i nema greške pošto zna moj ukus! ;)
2018 11 17
Ja sam imala plava swarovski srca, ali njihova, kupljena u njihovoj radnji i nisu ni nalik ovim secima od swarovski elemenata..mislim, ok mi je i taj nakit, imam jedan lep set, ali to ne vredi više od 1000, 1500 dindći, a vidim da ih dosta njih prodaje po mnogooo većoj ceni. Žao mi da se neko upeca, a može da doda koju hiljadu i da kupi njihov nakit direkt u radnji. Ne baš neku pre*ebenu ogrlicu, ali neke minđušice, privezak i slično svakako.
2018 11 17
Obozavam Swarovski,ali ne nakit nego one figure....Uopste se ne razumem ,:) ,:) Ali ukljucih se da pratim temu,pa da nesto i naucim :)
2018 11 17
Da, da, zapravo se plaća izrada i dizajn. Ovi setovi sa Swarovski elementima izgledaju mi malkice "siromašno"....Iskreno ni kristal nije uopšte isti. Originalni privesci se prepoznaju i sa Meseca 8-)
2018 11 17
Setovi mindjusica i narukvica , npr. mogu da se kupe za male pare, kazem za male, naspram onih cena po kojima se prodaju plagijati i naravno, zavisi od velicine kamena i rada. Prodavala sam tu vrstu nakita, i mogu da prepoznam ili ukapiram da li je orginal, jer znam i dobavljace za celu Srbiju, a nema ih mnogo, a i sama posedujem jedan provezak i ogrlicu. To je nesto za svaku priliku i kazem, ne mora biti papreno, a orginal, samo se treba dobro raspitati :)
2018 11 17
Setovi mindjusica i narukvica , npr. mogu da se kupe za male pare, kazem za male, naspram onih cena po kojima se prodaju plagijati i naravno, zavisi od velicine kamena i rada. Prodavala sam tu vrstu nakita, i mogu da prepoznam ili ukapiram da li je orginal, jer znam i dobavljace za celu Srbiju, a nema ih mnogo, a i sama posedujem jedan provezak i ogrlicu. To je nesto za svaku priliku i kazem, ne mora biti papreno, a orginal, samo se treba dobro raspitati :)
2018 11 17
> Tamara123: > Setovi mindjusica i narukvica , npr. mogu da se kupe za male pare, kazem za male, naspram onih cena po kojima se prodaju plagijati i naravno, zavisi od velicine kamena i rada. > Prodavala sam tu vrstu nakita, i mogu da prepoznam ili ukapiram da li je orginal, jer znam i dobavljace za celu Srbiju, a nema ih mnogo, a i sama posedujem jedan provezak i ogrlicu. To je nesto za svaku priliku i kazem, ne mora biti papreno, a orginal, samo se treba dobro raspitati :) E, ali ne pričamo o plagijatima, to je tek posebna priča, već samo o izradi i dizajnu nakita. Kada radi neka druga firma, a ne baš swarovski, bez obzira što zaista koriste njihove kristale (elemente kristala), mnogooo su jeftiniji. Nisu plagijati, ali spadaju u cheap verziju nakita od kristala. Sad ne znam ko su dobavljači, znam da Bigz dovozi te sa eleentima, a ko tačno uvozi originačne komade za zlatare i slično, pojma nemam, ti znaš verovatno
2018 11 17
Preljepo, ova druga jeje vrlo skromna ahahhahahaah
2018 11 17
Ova druga je fantazija <3
2018 11 17
Umem ja to tako da odaberem skromno, ekonomično. Muž kaže da sam poznata po tome hahahahha :') :') :') :') :') :') :')
2018 11 17
Jooooj, obožavam zmijeeeeee,.onako istinski, od srca :D
2018 11 18
> Debela_devojka: > Jooooj, obožavam zmijeeeeee,.onako istinski, od srca :D Da mi je kupio muz dobro bih se zapitala sta je hteo reci hahahaha 😂😂🙈
2018 11 18
Divna tema😁, obozavam Swarovski kristal. Naravno uz preterivanje kada se na nesto "primim". Swarovski ima posebnu tehniku brusenja kristala tako da zaista perfektno prelamaju svetlo, i nakit i figurine. Svaki komad je adekvatno obelezen, tako da pecat/ zig i/ili privezak za zigom su adekvatna autentifikacija pored pisanih sertifikata koji su se poslednjih 2 godine izmenili pa vise ne daju one plave knjizice. Ono sto je takođe perfektno jeste odlicno fasetiranje nakita tako da nemaju manu "ispadanja" a i ukoliko se ponekad dogodi u Austriji to resavaju tako da ste sigurni kada kupite njihov komad. Sam Swarovski je lansirao svojevremeno liniju Lola koja je njihov podbrend, nize cenovno pozicioniran, sa njihovim kristalima. Takođe imaju nakit liniju Crystallized koja je vise mas proizvod. U sustini, kao i obicno, u oficijelnim kanalima prodaje nisam pronasla Swarovski kristale za 100din koliko se ovde prodaju neki klasifikovani kao "Swarovski " kristal. Iz tih razloga imam veliku rezervu i kupujem jedino i iskljucivo u Swarovski prodavnicama tako da nemam dilemu da li imam ili ne original. To je uvek najbolji nacin da se kupinoriginal. U bajku da mogu da kupim za 1 eur nesto sto kosta 50-100 puta vise ne verujem, kao i inace.
2018 11 19
Petisa, hvala ns opsežnim informacijama , svakako su dobrodošle :) mislim da se neki put mogu naći povoljno, ja sam moje đušice prodala za 1000, odnosno razmenila u toj vrednosti, jer ni, prosto, više nisu bile zanimljive, isfurala sam ih, ali , naravno, imala sam kutiju, sertifikat i imaju i žigić labuda. Baš mi je drago da je mnogima interesantna tema :)
2018 11 19
1 2